من سه ماه پیش سرویس سه ماهه 128 آسیاتک گرفتم. جدا از 36 تومنی که هزینه سرویس بود 15 تومن پول نصب سرویس و 25 تومن پول مودم که قبلن نداشتم رو دادم. سرعتم تعریفی نداشت، معدل رو 12 بود با پینگ بالا. بعضی وقت ها مخصوصا موقع سرویس شبانه هم که خیلی افت می کرد. حجم هم که نگو، 2 گیگ در ماه. که تازه حساب حجمشون مشکل هم داره.
از دیروز که سرویسم تموم شد تصمیم گرفتم سرویس ایرانسل رو یه امتحان بکنم بعدش واسه قرارداد جدید تصمیم بگیرم. والله بعد از مشکلات نرم افزاری که اولش داشتم الان سرعتش رو 25 می چرخه. قیمتش که ماهی 10 تومن درمیاد، با حجم ترافیک 10 گیگ در ماه، همه جا هم همراه آدمه (رادیو اینترنتی رو گوشی چه حالی میده)
حالا شدیدن وسوسه شدم که بی خیال آسیاتک بشم همین ایرانسلو بچسبم. ولی اون 25 تومن مودم و 15 تومن نصب: جمعن 40 تومن بدجوری آزارم می ده و احساس می کنم تو پاچه ام رفته. حالا مودمو ولش. اگه آسیاتک رو تمدید نکنم 15 تومن نصب دود شده رفته. واسه همین تصمیم گرفتم یه مشورتی با دوستان بکنم تا دیر نشده یه تصمیم عاقلانه بگیرم که بعدن پشیمون نشم. نظر شما چیه دوستان؟
هیچ وقت یادم نمیره، روزی که با آسیاتک قرارداد بستم و مودممو خریدم. تا تیغ انداختم آکبند مودمو باز کردم دیدم ایرانسل هم بسته نامحدود ارائه داده و داره تو تلویزیون تبلیغ می کنه. یعنی این شانسو باید.....