تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشکل در ساختن ستاپ برای باری ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.s.95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض مشکل در ساختن ستاپ برای باری ها

سلام

هموتطور که ار اسم تاپیک معلومه من میخواستم بازی هایی رو که رو هاردم دارم رو ستاپ کنم که بدون نیاز به کرک و ... راحت نصب بشه . حالا مشکلم اینه که بعضی از بازی ها رو که ستاپ جدید براشون میسازم بدون اینکه فایل های ریجستریشون رو ادد کنم بعد از نصب راحت بدون هیچ مشکلی کار می کنن ولی خیلی دیگه از بازی ها اینظوری نیستن یعنی بعد از اینکه ستاپشون رو میسازم و نصب میکنم اررو میدن . خلاصه باید براشون فایل های ریجستری هم اضافه کنم . ولی خب همونطور که میدونید ریجستریشون رو نمیشه همینطوری ادد کرد و بعضی بازی ها ایننقدر فایل های ریجستریشون زیاده که کلا هم کاره وقت گیری هست هم این که سخته واقعا و نیاز به بلد بودن کار با ریجستری داره .

خلاصه اینکه میخواستم بدونم اگه کسی از دوستان میتونه کمک کنه که چطوری میتونم راحت تر فایل های ریجستری رو به برنامه ی ساخت ستاپ اضافه کنم و یا برنامه ای چیزی هست که بشه این کار رو راحت تر باهاش انجام بدم ممنون میشم کمک کنید . برنامه ای هم که استفاده میکنم برای ساختن ستاپ setup factory هستش .

ممنون و متشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خب اصلا چطوری میتونم یه بازی با حجم بالا رو توی چند تا dvd رایت کنم طوری که برای dvd دوم و سوم و ... درخواست بده ؟ ممنون میشم کمک کنید خیلی نیاز دارم بهش .

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ببینم برای آرشیو خودت میخوایی یا برای فروش ؟ اگه برا خودت میخوایی با Win rar اگه هم برای روش میخوایی با setap factory .

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون ار جوابتون , برای فروش میخوامستم واسه یه مغاره هست .

خب من با setup factory این کار رو انجام میدم ولی بعضی بازی ها برای اجرا شدن روی یه سیستم دیگه باید ریجستریشون هم اضافه کنم به ستاپ . میخواستم اگه میشه راهنمایی کنید چظوری میتونم این کار رو انجام بدم تو ستاپ فکتوری ؟

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

خب اصلا چطوری میتونم یه بازی با حجم بالا رو توی چند تا dvd رایت کنم طوری که برای dvd دوم و سوم و ... درخواست بده ؟ ممنون میشم کمک کنید خیلی نیاز دارم بهش .
    سلام من هم این مشکل را دارم چطوری باید این کار رو کرد . در صور ت امکان با تصویر تو ضیح بدید با همین ستاب فاکتوری خوبه ....

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

قبل از هرکاری شما بیاید در ریجستری به دنبال کلید های بازی باشید برای همین نام شرکت یا بازی را در ریجستری سرج کنید پس از جستو و جو از آن export کنید چناچه بازی جدید است بهتر است .net 2.0 net 3.5 sp1 و VC RUNTIME 2008 همراه بازی قرار دهید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SGLX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ریجیستر که هیچی شما باید دنبال یک سری dll یا فایل های دیگه هم بگردی چون ممکنه این dll یکجای دیگه کپی بشه منظورم شاخه های خوده ویندوزه

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی دوستان من چیز بیشتری نمیدونستم برا همین از پست 3 فراتر نرفتم ! نگید این چه آدمی هست بیشتر راهنمایی نکرد !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •