سلام دوستان می خواستم یه n71 بگیرم به نظر شما خوبه کیفیت صدا ودوربینش چطوریاس
ایا گزینه بهتری با همین قیمت هست
راستی با n70 فرقی زیاد کرده یا نه
ممنونم
سلام دوستان می خواستم یه n71 بگیرم به نظر شما خوبه کیفیت صدا ودوربینش چطوریاس
ایا گزینه بهتری با همین قیمت هست
راستی با n70 فرقی زیاد کرده یا نه
ممنونم
خوب ن91 بخری به نظر من بهتره
ن71 فرقش باید تو ورزن سیمبیانشون باشه که ن71 : 9.1 هستش
ان 71 گوشي خوبيه ولي به قول متال اگه ميخواي اونقدر پول بدي مسلما انتخاباي بهتري هم داري.
مشخصات اصلي ان 71 :
- پشیبانی زنگ از فرمتهای : Polyphonic, Monophonic, MP3, True Tones
- همراه باهاش مموري 128 هست و تا 2 گيگ مموري مياد روش
- دوربین 2 مگاپیکسل 1600x1200 داري فلش و كيفيت فيلمبرداري CIF
دوربين دوم:براي ويدئو كنفرانس
- بلوتوث EDGE
راديو FM و MP3/AAC/MPEG4 player و USB هم پشتيباني ميكنه.
باطری : Standard battery, Li-Ion
220 ساعت روشن ميمونه و مدت مکالمش 4 ساعت هست.
مسئله اي كه هست اينه كه اين گوشي تركيبيه از N91 و N70 و خيليا دربارش ميگن از نظر ظاهري يه گوشي كاملا معموليه.
عيب خاصي تا حالا تو فرم ور گوشي رويت نشده و گوشي خوب و نسبتا كامليه.
بريم سروقت ان91 .
خلاصه ي كلام در مورد اين گوشي اينه كه اگه دنبال موزيك و MP3 هستي حتي يك ثانيه هم در مورد خريد اين گوشي شك نكن چون زوم اصلي نوكيا در ان 91 روي موزيك بوده و اين گوشي براي گوش دادن به موزيك با هارد 4 گيگابايتيش عاليه.
کیفیت عکس از N70 بهتر شده واز 3250 هم بهتره. داشتن قفل صفحه کلید دستی بالای گوشی وبودن کلید منو در سمت راست وبالای بغل گوشی از دیگر مشخصات گوشیه - رزوليشن فيلم برداريش با N90 برابره ضمنا فلاش نداره.
در مجموع من ميگم برو ان 91 بخر چون از ان 71 سره البته اگه فقط دنبال گوشي تاشو نيستي.
يا علي
Last edited by alir3za; 18-08-2006 at 15:40.
سلام
تویه این مدتی که با N71 کار کردم مشکل خاصی ندیدم.
دوستان کامل توضیح دادن...اگه دنبال پخش آهنگ هستی N91 بهتر ولی در غیر اینصورت من N71 رو پیشنهاد میدم.کیفیت و بلندی صداش واقعا عالیه.در دو مرحله کامل باز میشه که اینم به نظرم نکته جالبیه.من به شخصه طراحیش رو هم دوست دارم.
یک نکته در مقایسه با N91 که دوستان اشاره نکردن سایز صفحه نمایش هست که N91 176 x 208 pixels و N71 320 x 240 pixels که این یکی از نقاط قوت N71 هست که کار کردن باهاش رو خیلی لذت بخش تر می کنه و فکر می کنم کیفیت عکس بهتری هم نسبت به N91 داشته باشه.در ضمن باطری قوی تری هم نسبت به N91 داره.
در کل پیشنهاد می دم بگیریش...
البته ن91 در حد همون ن70 هست عکاسیش
بابا متال جونم!
ببين من خودم عكساشو ديدم حتي پرينتيشو ديدم قبول ندارم ولي خدايي از ان 70 انصافي سره داداش
دوستان n71-1
با n71 فرقی می کنه
- اين (ان 71) تاشو و اون ساده هست
- اين حافظه داخليش 10 مگه و همراه باهاش يك كارت حافظه ي 128 مگي ميدن و تا 2 گيگ رم ساپورت ميكنه و اين ارقام براي اون يكي بترتيب 35 و 64 هستش.
- اين اينفرارد داره و اون نداره
- سيستم عامل اين ويرايش سوم سيمبين سري 60 هست و اون يكي سري دوم.
- با اين 4 ساعت و با اون 3 ساعت ميتوني حرف بزني.
درواقع اون چيزي كه ان 70 رو ان 71 كرده نسخه ي سيستم عاملشه.
يا علي
نه فرقی نداره.بعضی گوشی های دارای شماره های مختلفی مثل 1 یا 2 هستن.نوشته شده توسط yade
علیرضا جان
حافظه درونی N71 15 مگ هست برخلاف چیزی که نوشته 10 مگ.این رو در تکمیل صحبت های شما گفتم.
هر کسی یه نظری داره!سایز صفحه نمایش رو هم نگفتی!![]()
وضوح صفحه ن71 خیلی بهتر از ن70 است............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)