تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: کمک : نصب وب کم sony vgn - cs36

داره خودمونی میشه MOHRIT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mohr

پيش فرض کمک : نصب وب کم sony vgn - cs36

با اینکه در device manager نصب شده است ولی کار نمی کند uninstall هم کردم و سپس نصب کردم ولی باز هم نشد . خواهش می کنم از اساتید گرامی کمکم کنید .
    ممنون

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشكل چي هست؟
    يك عكس از device manager بذار

ضمنا روي حالت High performance بذار ببين مشكلت حل ميشه؟

داره خودمونی میشه MOHRIT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mohr

پيش فرض

مشكل چي هست؟
    يك عكس از device manager بذار

ضمنا روي حالت High performance بذار ببين مشكلت حل ميشه؟
    چطور می تونم عکس را اینجا بذارم ؟
    اگر میشه ID بدید تا بیشتر مشکلاتم را بگم شاید کمکم کنی ؟
    آی دی من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به کمکت نیاز دارم
    سپاسگزارم
    Last edited by MOHRIT; 23-10-2009 at 09:09.

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براي گذاشتن عكس روي كامپيوترت موقعي كه پنچره ها بازن دكمه Print screen رو بزن و محتويات رو داخل Paint به صورت paste اضافه كن.

اينجا هم واسه اپلود عكس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه 0o1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    یه جای گرم

پيش فرض

این لپ تاپ ها هم جون آدمو می گیرن تا داریوراشون نصب بشه .
    من هم یه همچی مشکلی داشتم با وایو سری cs . یعنی اومدم زرنگ بازی دربیارم با برنامه درایور جنیوس از درایورا بک آپ گرفتم و بعد از نصب ویندوز با همون برنامه ریستور کردم درایورا رو . همچی عالی بود و کامل نصب شدن بدون هیچ مشکلی فقط وب کم نصب نمی شد . هر کاری رکدم زد تو سر خودم نصب نشد .درایور از سایت وایو گرفتم نشد . از سایت ریکو گرفته (سایت سازنده وب کم) بازنشد . برنامه vcc6 رو نصب کردم نشد . درایور ها رو یکی یکی دستی کپی کردم هم نشد . برنامه های capture utility و webcam camera utility هم افاقه نکردن و همچنین safe mode ...

آخرش ویندوز رو دوباره عوض کردم و باز درایورها رو ریستور کردم با درایور جنیوس تو حین ریستور متوجه شدم یه فایل کمه و ارور می ده برنامه . اون فایل رو در پوشه ای که از سایت ریکو دانلود کرده بود پیدا کردم و بالاخره وب کم نحس نصب شد . پدرمو درآورد . نفهمیدم هم وب کم از قبل نصب نبود یا اینکه برنامه اون فایل بخصوی رو بک آپ نگرفته .
    حالا شما سعی کن دنبال اسم شرکت سازنده اصلی وب کم باشی که احتمالا همون ریکو و بری همونو نصب کنی . البته سعی کن update driver بزنی . والا فایلای exe درایوری که از خود سایت اصلی لپ تاپ دانلود می شن تو این مواقع کاملا بی فایدن . اگر تو حین update کردن ازت فایلی خواست برو دنبال همون فایل بگرد . فایلاش هم فرمتای عجیب غریبی دارن .

6. این کاربر از 0o1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

9

این لپ تاپ ها هم جون آدمو می گیرن تا داریوراشون نصب بشه .
    من هم یه همچی مشکلی داشتم با وایو سری cs . یعنی اومدم زرنگ بازی دربیارم با برنامه درایور جنیوس از درایورا بک آپ گرفتم و بعد از نصب ویندوز با همون برنامه ریستور کردم درایورا رو . همچی عالی بود و کامل نصب شدن بدون هیچ مشکلی فقط وب کم نصب نمی شد . هر کاری رکدم زد تو سر خودم نصب نشد .درایور از سایت وایو گرفتم نشد . از سایت ریکو گرفته (سایت سازنده وب کم) بازنشد . برنامه vcc6 رو نصب کردم نشد . درایور ها رو یکی یکی دستی کپی کردم هم نشد . برنامه های capture utility و webcam camera utility هم افاقه نکردن و همچنین safe mode ...

آخرش ویندوز رو دوباره عوض کردم و باز درایورها رو ریستور کردم با درایور جنیوس تو حین ریستور متوجه شدم یه فایل کمه و ارور می ده برنامه . اون فایل رو در پوشه ای که از سایت ریکو دانلود کرده بود پیدا کردم و بالاخره وب کم نحس نصب شد . پدرمو درآورد . نفهمیدم هم وب کم از قبل نصب نبود یا اینکه برنامه اون فایل بخصوی رو بک آپ نگرفته .
    حالا شما سعی کن دنبال اسم شرکت سازنده اصلی وب کم باشی که احتمالا همون ریکو و بری همونو نصب کنی . البته سعی کن update driver بزنی . والا فایلای exe درایوری که از خود سایت اصلی لپ تاپ دانلود می شن تو این مواقع کاملا بی فایدن . اگر تو حین update کردن ازت فایلی خواست برو دنبال همون فایل بگرد . فایلاش هم فرمتای عجیب غریبی دارن .
    من هیچ بکاپی ندارم چون کلا ویندوز رو پاک کردم... شما میتونید فایلتون رو برای من آپلود کنید واقعا دارم دیوونه میشم هیچ راهی داره که بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •