در مورد کاربید کلسیم و نام دیگر آن که توی تعویض روغنی ها استفاده میشود چیست
فکر کنم توی چال تعویض روغنی ها ازش استفاده میشود..میشه توضیح بدید
در مورد کاربید کلسیم و نام دیگر آن که توی تعویض روغنی ها استفاده میشود چیست
فکر کنم توی چال تعویض روغنی ها ازش استفاده میشود..میشه توضیح بدید
بیشتر توضیح نمیدی چه استفاده ای؟؟ کاربید کلسیم یا به اصطلاح عامیانه: کارپیت! وقتی با اب ترکیب شه گاز استیلن تولید میکنه که توی جوشکاری کاربید کاربرد داره. اینی که شما گفتی برام جدید و عجیب بود و هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم.
پس چه ماده ای هست که اونمتوی چال تعویض روغنی ها زیاد استفاده میشه...نمیدونم که وقتی با اب ترکیب میشه خطرناکه..
آخه من یک کنفرانس در باره حمل و نقل مواد خطرناک دارم..میخوام یک مثالی بزنم اول صحبت هام که فوق العاده خیره کننده باشه و جذاب..نمیدونم در مورد چی دقیق صحبت کنم..اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
موضوع کنفرانستون چیه و ربطش به چاله روغن و کاربید چیه؟؟
درباره حمل و نقل مواد خطرناک..مثل حمل ونقل بنزین و گازیئل و با کامیون و تانکر ....
یه چیز خیلی جالب میخوام...اگیه بتونی کمکم کنی که کلی ازت ممنون میشم
سلام
کاربید کلسیم یا CaC2 واکنش قابل توجهی که میده با آب هست که منجر به تولید هیدروکسید کلسیم Ca(OH)2
به صورت رسوب خاکستری و گاز بسیار خطرناک و قابل انفجار استیلن C2H2 میشه، کاربید با روغن و مواد نفتی واکنش نمیده و کلا برای محافظت از رطوبت هوا در زیر نفت نگهداری میشه، شما میتونید در مورد گاز استیلن کنفرانس بدید، حمل و نقل این گاز بسیار خطرناکه! کپسول های استیلن بسیار سنگین اند تا براحتی قابل جابجایی نباشند، ضربه نسبتا شدید به کپسول پر از استیلن ممکنه ایجاد انفجار کنه، ضربه مثل شک عمل میکنه و استیلن خالص بسیار حساس، ضمنا استیلن برای انفجار نیازی به اکسیژن نداره، ولی برای سوختن کامل به اکسیژن نیاز داره و در حضور اکسیژن کامل دمایی در حدود3150 درجه سلسیوس ایجاد میکنه، در هر حال اتفاقات بسیار ناگواری در زمینه حمل و نقل استیلن و یا استفاده ناشیانه از آن افتاده، و دست کم یک خانواده را داغدار کرده،
یک کپسول معمولی و پر استیلن تقریبا قدرت تخریبش با بیست یا سی تا نارنجک جنگی برابری میکنه!![]()
فکر کنم فیلمهای جالبی تو یوتوب در این مورد باشه.
شرمنده سرتون را درد آوردم.
نه خواهش میکنم..ولی یک چیز هیجیان انگیز ترو کلی تر..این خیلی خوب بود..با زهم اگه ماده ای باشه که در دسترس ما بیشتر باشه و راننده ها بیشتر باش اشنا باشند با اسمش...و عمومی تر باشه بهتره..ممنون..حتی اگه در مورد قوانین بیمه ای همبود ایرادی نداره
والا من زیاد اطلاعات ندارم ولی با بعضی مواد خطرناک نسبتا آشنایی دارم، کودهای شیمیایی که در پتروشیمی شیراز تولید میشن، مثل امونیوم نیترات یا سدیم نیترات و ... که گروههای عاملی نیتراتی یا آمینی دارند در تماس با مواد کاهنده ممکنه ایجاد انفجارات مهیبی کنندیا مواد شیمیایی حاوی نیتروژن مثل پیریدین باعث خصارات جبران ناپذیری به محیط زیست میشوند،
روزانه میلیونها تن از این اقسام مواد از اینطرف کشور به اونطرف کشور ، از این پتروشیمی به اون کارخانه و ... حمل ونقل میشن،
راستش فکر نمیکنم راننده های عزیز و زحمتکشموناز خاصیت و یا حتی اسم بعضی از این مواد اطلاعات کافی داشته باشند،
همین نیترات آمونیوم NH4NO3 که بعنوان کود شیمیایی استفاده میشه موضوع خوبیه برای تحقیق شما. هم ارزون و فراوونه و هم خطرناک. فاجعه ی قطار نیشابور که هنوز یادتونه؟؟ حدود 800 نفر از مردم و مسئولین خراسان زخمی و کشته و ناپدید شدن. خیلیها هنوز هیچ اثری ازشون بدست نیومده!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچند روز قبل بمب گذار نروژی هم مقادیر زیادی از این کود شیمیایی رو خریداری کرده بود برای انفجار. این ماده رو وقتی حرارت بدی گاز N2O تولید میشه که مغروفه به گاز خنده آور!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)