به نظر شما DELL 5110 A به درد بخور هست يا نه اگه مشكلي داره جواب بدين ! لطفآ !
به نظر شما DELL 5110 A به درد بخور هست يا نه اگه مشكلي داره جواب بدين ! لطفآ !
این سوال منم هست.
چه لپ تابی با قیمت همین 5110 پیشنهاد میکنید
من به اين نتيجه رسيدم كه با اين پولي كه دارم asus n53jn-sx127 بخرم بهتره .
سلام
متاسفانه کیفیت پایینی داره . (معمولا برای اثبات کیفیت مدل جدید یه لپ تاپی به مدل قدیمی اون نگاه میکنن (یعنی 5010 ) ، و خوب و بد بودشو از اونجا هم میشه تشخیص داد ) که متاسفانه تو مدل 5010 آمار خرابی بالا بوده . پس نمیشه رو این مدل هم حساب باز کرد .
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
تنها لپ تاپی که بتونه با این مدل (5110) رقابت کنه مدل 5750 از برند ایسر هست .
این مدل رو پیشنهاد نمیکنم .
چون نظر من اینه :
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس با توجه به توضیحاتی که دادم n53jn رو از ذهنت بنداز دور .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اگه بودجتونو بگید خیلی راحت تر میتونم راهنمایی کنم ؟
بیشتر براتون کیفیت مهمه و یا کانفیگ بالا ؟
دوست عزيز كلا كيفيت كار asus از acer خيلي بهتره. ايسر جزولپ تاپ هاي ارزون قيمت با كيفيت متوسطه .برا چي n53jn فراموش كنه لپ تاپ به اين خوبي با ايسر قياسش مي كني
H.A.T همون انتخاب خودت N53JNبگير ضرر نمي كني به اين حرفا هم گوش نده![]()
سلام دوست گرامی.
به نظرم چون شما اون 2 تا لینکی که من دادمو نخوندی داری این حرفو میزنی .
شما دوباره پست منو بخون و اون لینکهایی که بهش دادمو با دقت بخون . واگر باز مشکلی داشتی بگو باهم بحث میکنیم .برا چي n53jn فراموش كنه لپ تاپ به اين خوبي با ايسر قياسش مي كني![]()
دوست عزیز از شما توقع میرفت دلیل قانع کننده بیارید نه اینکه . . .H.A.T همون انتخاب خودت N53JNبگير ضرر نمي كني به اين حرفا هم گوش نده![]()
![]()
شما توي لينك اولت ايسر رو شخصي نقد كردي چون شما داشتي و ازش راضي بودي دليل به بهتري نمي شه(من خودم 5742 دارم و خیلی هم ازش راضیم (راضی بودن من با راضی بودن خیلیا فرق داره چون پدر سیستمو در میارم پس دیگه خودتون بگیرید چی میگم)اين عين جمله خود شماست منم n53sv دارم و 10 صبح روشنش مي كنم 2 شب خاموش بين روز هم ساعاتي استنبايه پس منم پدر سيستمو در اوردم لپ تاپم هم اخ نمي گه پس اسوس خوبه؟؟؟
در مورد ايسر جزو ارزون قيمتهاي بازار با كيفيت متوسطه خودم تجربه كار با ايسر داشتم كيفيت ساختش نسبت به اسوس واقعا پايينه صفحه نمايش افتضاحي دارهاگرچه تو اروپا پرفروشه چون ارزونه تو مدل هاي ايسر نميتوني مدلي رو با خانواده N53S مقايسه كني از همه لحاظ
برا زير 1تومن ايسر خوبه اما كلا خوب نيست ايسر كيفيت كار نداره![]()
من چند هفتس که گرفتم ازشم راضیم.
امکاناتش نسبت به قیمتش عالیه.
اگه بتونی با یه گارانتی معتبر بگیری که دیگه حرف نداره......
سلام دوستان
ابتدا از راهنمایی ها و تجارب تمام اساتید پی سی تشکر می کنم
با کلی تردید بالاخره تو این رنج قیمت بین Dell5110 , Acer5742 , HP4520 تصمیم گرفتم
یعنی نتونستم از سندی بریج و یواس بی سه و گرافیک جیفورس ( در کنار هم ) بگذرم
قبلش تو بازار یه چرخی زدم و انواع قیمت ها ، با گارانتی و بی گارانتی رو گرفتم بعد رفتم مغازه یکی از آشنایان که ازش زیاد خرید کردم
مدل رو از نزدیک دیدم و قیمت آخر به همراه گارانتی و شماره Tagاش رو ازش گرفتم .
( در ضمن چیپش رو هم همون جا با CPU-Z v1.57 تست کردم دیدم B2 است – اصلا تو هر مغازه ای تست کردم با ورژن بایوس زیر 05 همین بود )
بعد رفتم تو سایت دل و Tag رو چک کردم دیدم همه چی درسته . آخرین ورژن بایوس رو هم یعنی A06 رو دانلود و روی فلش ریختم
رفتم سراغش - اول بایوس رو به سادگی آپدیت کردم که B2 چیپ به B3 تبدیل شد ( البته طبق گفته دوستان تاریخ چیپ تو سایت 2011/03/16 بود ) - خلاصه با کانفیگ "" Core i5-2410 "," 4Gb DDR3-1333 "," 500 Gb به همراه یک سال گارانتی آخرش 800 هزار تومان خریدمش ( البته سه هفته پیش )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)