واسه یکی میخوام گوشی بگیرم که اصلا قیمتش براش مهم نیست،پس لطفا بهترین گوشی بازار رو معرفی کنید اگه فکر میکنید حداکثر تا دو هفته دیگه از اینایی که هست بهتر میاد حاضره صبر کنه ولی اگه بیشتر طول میکشه نمیخواد.
واسه یکی میخوام گوشی بگیرم که اصلا قیمتش براش مهم نیست،پس لطفا بهترین گوشی بازار رو معرفی کنید اگه فکر میکنید حداکثر تا دو هفته دیگه از اینایی که هست بهتر میاد حاضره صبر کنه ولی اگه بیشتر طول میکشه نمیخواد.
به نظرمن الان سامسونگ گالاکسی اس با حدود قیمت 700 هزار تومن انتخاب خوبیه تقریبا در حد و اندازه های آیفون4 اما ارزون تر و با سیستم عامل آندروید.
اچ تی سی اچ دی 7 هم بد نیست اما سیستم عامش ویندوز 7 و من خودم نپسندیدم اما خوب سلیقه شرط
منظورتون اینه که اگه گالاکسی نه ال جی یا سونی ،یعنی از گالاکسی اس بهتر تو بازار نداریم؟
گلکسی اس 2 هااااااااااااااااا............ش اخه شاخه همه گوشی های عالمه
یعنی اگر تا دو هفته دیگه گلکسی اس 2 با قیمت 1 میلیون پیدا نکردی....(بیش تر پیدا میشه ولی کیه که بخره)
برو سراغ LG Optimus 2X....
البته اگر زیبایی برات مهمه شدیدا آرک سونی که الان700 تومنه....
Last edited by iMosi; 30-04-2011 at 10:55.
الان رفتم اطلاعات اس 2 رو دیدم واقعا هیولاست،کسی از معایبش چیزی میدونه؟
اس 2 بهتره یا htc evo 3d یا lg x3 3d ؟
آخه داشتن صفحه 3 بعدی وسوسه انگیزه.
این ترتیب خرید زیاد جالب نیست که گوشی که هنوز امتحان پس نداده رو برای کسی با قیمت نجومی بخرید که هم قیمتش سریع میکشه پائین و هم ممکنه ایرادها خودشو نشون بده ....به نظر من :
یه آیفون 4 براش بگیر ... افت قیمتشم کرده .
حق با شماست ولی میخواد چیزی بگیره که آخر هر چی امکانات باشه و شیک و تو دست کسی زیاد ندیده باشه،مثل امنیا اچ دی 8910 که حدود دو سال پیش خودم گرفته بودم.
نظر منم ایفون 4 هست.در حال حاضر.
واسه تابستون هم اگه بتونی صبر کنی گزینه های بهتری میان.که بهتره همون وقتش بررسیشون کنی.
همه چیزی که توپست بالاگفتی ایفون داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)