تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکل با برنامه ATI CATALYST 11.2

داره خودمونی میشه aka_karkas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض مشکل با برنامه ATI CATALYST 11.2

من یک مشکل خیلی مسخره دارم نمیدونم چی کار کنم اگه کسی نظری داره ممنون می شم
    من درایور و catalyst قبلی رو آنیستال کردم و این رو از ati دانلود کردم 11-2_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl
    حالا مشکل اینه که دفعه اول که آپدیت کردم کلا catalyst نبود نه تسک بار نه تسک منیجر و فایل مونیتورینگ که MOM.EXE هست هم نبود ... خلاصه سرچ کردم فهمیدم که باید از کنترل پنل با خود برنامه ATI Catalyst Install Manager باید express unistall بشه که این کارام کردم اما نشد .....
    بعد یه جا نوشته بود assembly ویندوز باید ati رو حذف کنم از safe mode کردم و دوباره اینو ریختم 11-2_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl حالا تو تسک بار هست CCC اما وقتی می خوام بازش کنم هیچ صفحه ای نمیاد و جالب اینه که MOM.EXE هست CCC.EXE هست و حتی Memory هم استفاده می کنه ... من دیگه کم آوردم گفتم ببینم اینجا کسی می تونه کمکی بکنه واقعا ممنون می شم

2. این کاربر از aka_karkas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من یک مشکل خیلی مسخره دارم نمیدونم چی کار کنم اگه کسی نظری داره ممنون می شم
    من درایور و catalyst قبلی رو آنیستال کردم و این رو از ati دانلود کردم 11-2_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl
    حالا مشکل اینه که دفعه اول که آپدیت کردم کلا catalyst نبود نه تسک بار نه تسک منیجر و فایل مونیتورینگ که MOM.EXE هست هم نبود ... خلاصه سرچ کردم فهمیدم که باید از کنترل پنل با خود برنامه ATI Catalyst Install Manager باید express unistall بشه که این کارام کردم اما نشد .....
    بعد یه جا نوشته بود assembly ویندوز باید ati رو حذف کنم از safe mode کردم و دوباره اینو ریختم 11-2_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl حالا تو تسک بار هست CCC اما وقتی می خوام بازش کنم هیچ صفحه ای نمیاد و جالب اینه که MOM.EXE هست CCC.EXE هست و حتی Memory هم استفاده می کنه ... من دیگه کم آوردم گفتم ببینم اینجا کسی می تونه کمکی بکنه واقعا ممنون می شم
    حل شد .

اگه کسی به این مشکل خورد هرچی فایل از ati هست تو app data یا هرجای دیگه رو پاک کنه و بعد safe mode و بعد پوشه ویندوز و Assembly و هر چی کلید با این شماره 90ba9c70f846762e میبینین رو پاک کنید ریبوت کنین و دوباره فایل دانلود شده درایور رو اجرا کنید و مثل من حااااااااااااااااال کنید
    Last edited by aka_karkas; 15-03-2011 at 17:16.

4. 3 کاربر از aka_karkas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

حل شد .

اگه کسی به این مشکل خورد هرچی فایل از ati هست تو app data یا هرجای دیگه رو پاک کنه و بعد safe mode و بعد پوشه ویندوز و Assembly و هر چی کلید با این شماره 90ba9c70f846762e میبینین رو پاک کنید ریبوت کنین و دوباره فایل دانلود شده درایور رو اجرا کنید و مثل من حااااااااااااااااال کنید
    یه روزی از من تشکر می شه می دونم

6. 2 کاربر از aka_karkas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omid_o2o3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یه سوال:
    منم میخواستم catalyst رو update کنم... یه کارایی کردم ...اول همه چی بزرگ شد..ترسیدم...بعد قبلیاشو از contol panel پاک کردم...حالا موندم از کجا بفهمم درست شده همه چی؟ برنامه ای رو اضافه پاک نکردم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

حل شد .

سلام. منم دقیقا همین مشکلو دارم.هرچی روی آیکن catalyst کلیک می کنم هیچ صفحه ای نمیاد.میشه بگید از تو پوشه های windows و assembly دقیقا چیارو باید پاک کنیم؟ فایلی که ati توش نوشته باشه پیدا نکردم. همینطور کلیدی با اون شماره ای که گفتین نبود؟!؟! میشه بیشتر توضیح بدین؟؟
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •