سلام !
یه گوشی می خواستم تا همین حدود اندروید هم باشه من خودم نظرم Desire HD هست !
ممنون می شم کمک کنید !
سلام !
یه گوشی می خواستم تا همین حدود اندروید هم باشه من خودم نظرم Desire HD هست !
ممنون می شم کمک کنید !
دوست عزیز چی برات مهمه ؟ تیازت چیه؟ چی برات اولویت داره؟
تو این رنج قیمت الان دیزایر اس / انکریدیبل اس / اکسپریا آرک و .... هست .
انتخاب خوبی کردی ولی چند ماه صبر کن پولتم بیشتر کن به HTC Sensation فکر کن که خیلی خفنتره
الان آرک هم حدود 700 تومان هست که مشخصات خیلی خوبی هم داره .
می خوام گوشی باشه ! :ديدوست عزیز چی برات مهمه ؟ تیازت چیه؟ چی برات اولویت داره؟
تو این رنج قیمت الان دیزایر اس / انکریدیبل اس / اکسپریا آرک و .... هست .
البته سگ جون هم می خوام باشه ها ! الان خودم i8000 دارم خیلی راضیم ! 10 بار کوبوندمش تو دیوار از طبقه ی 2وم افتاده پایین( آدم باهاش کشتم چندتا ! :دي ) آخ نگفته !
بعدش می خوام اندروید هم تجربه کنم !
بعدش به نظرتون صبر کنم این نسل 2 هسته ای ها بیاد بعدا تصمیم بگیرم یانه ؟
خفنیش که بعله ولی فک کنم باقیمت 1 تومن بیاد نه ؟انتخاب خوبی کردی ولی چند ماه صبر کن پولتم بیشتر کن به HTC Sensation فکر کن که خیلی خفنتره
بیشتر من شکل ظاهری این سری HTC رو دوست دارم له خاطر همین گفتم دیزایر !الان آرک هم حدود 700 تومان هست که مشخصات خیلی خوبی هم داره .
Last edited by SAMCRO; 21-04-2011 at 19:27.
بله به نظر منم اگه میتونی ، صبر کن برای دو هسته ایها چون داری پول خوبی میدی....
استحکام برات مهمه برو سراغ همین htc ها و موتورولا... به نظر من صبر کن برای HTC Sensation زیبائی به همراه ساخت خوب و کارائی بالا .
بله به نظر منم اگه میتونی ، صبر کن برای دو هسته ایها چون داری پول خوبی میدی....
استحکام برات مهمه برو سراغ همین htc ها و موتورولا... به نظر من صبر کن برای HTC Sensation زیبائی به همراه ساخت خوب و کارائی بالا .
منم امنیا 2 دارم ، گوشی های خوبینالان خودم i8000 دارم خیلی راضیم ! 10 بار کوبوندمش تو دیوار از طبقه ی 2وم افتاده پایین( آدم باهاش کشتم چندتا ! :دي ) آخ نگفته !
شما که با ساسمونگ هم حال میکنی یه کم صبر کنی گالاکسی اس 2 میاد که از همه گوشی ها بالاتره و قدرت بیشتری داره
خود امنیا 2 خیلی ضعیف نیست و میتونی یکی دو ماه باهاش بسازی تا گالاکسی 2 بیاد که در حال حاضر قویترین آندروییدی هاست
اخه قیمتش فضایی می شه نمییشه ؟ فک کنم با 1 خورده ای بیاد توی ایران تا ارزون بشه و قیمت واقعیش برسه 4 5 ماه طول می کشه !
نگران نباش میکشه پائین ... گزارش ها رو که می خوندم tegra3 کم کم سر و کلش پیدا میشه و تو سال آینده معماری چهار هسته ای برای گوشی ها !!!!
پس با بازار چندان آرامی مواجه نیستیم . نیازتون رو بر آورد و با کمترین هزینه گوشی تونو بگیرید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)