تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 26

نام تاپيک: مشاوره برای خرید سی پی یو Core i7 و مادربرد گیگا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض مشاوره برای خرید سی پی یو Core i7 و مادربرد گیگا

می خوام سیستم جدید بخرم

مشخصات سیستم الآن من :
    Core 2 Duo E7400
    GA-EP41-UD3L
    XFX 9500 GT 1GB
    4GB RAM DDR 2
    HDD Maxtor 500 پلاس 32MB بافر و 7200RPM
    DLink Wireless G DWA 510
    من از HDD External FreeAgent Goflex Ultra 1TB استفاده میکنم که برقشو از USB میگیره البته فعلاً از کابل USB2 استفاده میکنم اما پس از خرید سیستم میخوام با کابل USB3 یا E-SATA استفاده کنم
    ممکنه همزمان یک فلش HP 16GB هم به سیستم وصل بشه
    همیشه Dlink KVM 4K هم به سیستم وصله

کار:
    کلاً اورکلاک نمیکنم
    دو کارت گرافیک همزمان رو سیستم نیازی ندارم
    حداکثر کار وقتی هست که 3 تا VMWare باز دارم ((دوتا 7 یکی x86 و یکی x64 و یک XP x86)) و دو نسخه در حال اجرا از Visual Studio 2010
    بیشتر اوقات سیستم برای دانلود یا تست برنامه هایی که مینویسم 2 الی 4 روز یکسره روشته
    وقتی نسخه جدید بازی های Call Of Dutty و Assasin's Cred میاد، کار تعطیله تا برسم آخرش

حالا می خوام بین مشخصات زیر انتخاب کنم با توجه به مدل کارم:

سی پی یو Core i7 2600 یا Core i5 2500

خنک کننده Cooler Master V10 RR-B2P-UV10-GP

کارت Wireless منتقل می کنم به سیستم جدید

مادربرد حتما میخوام Gigabyte سری B3 و Ultra Durable 3 باشه
    GA-67A-UD7-B3
    GA-67A-UD5-B3
    GA-67A-UD4-B3
    GA-67A-UD3P-B3
    GA-67A-UD3H-B3
    GA-H67MA-UD2H-B3
    مادربرد واقعاً واسم مسئله شده و نمی خوام پول اضافه واسه امکان استفاده دو کارت گرافیک همزمان یا کارت صدای با کیفیت بدم مگر اینکه در سرعت و کیفیت فرق داشته باشه. توی سایت گیگا برای مادربردهایی که نوشتم عدد Phase را به ترتیب 24 ، 20 ، 12 ، 12 ، 8 , 8 ذکر کرده که نفهمیدم چیه
    البته خودم از UD4 خوشم اومد و فکر میکنم بالاتر از این فقط امکانات گرافیکی بیشتری دارن و تو سرعت و کارائی که من میخوام تأثیری ندارن

هارد، نتیجه مطالعه تاپیکها این شده که سرعت هاردهای مکانیکی SATA 3 با هارد فعلیم که SATA 2 هست فرقی نداره جز 10 الی 20 MB/S واسه همین قانع نشدم عوضش کنم. لینک زیر هم دلیلشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کارت گرافیک چیپست Geforce GTS 450 واسه همه جور بازی فکر میکنم خوب باشه از کانفیگش هم خوشم اومد علاوه براینکه نمیخوام بیشتر از 200 هزار واسش هزینه کنم

پاور Green GP885B

رم هم 8GB میخوام و حتماً Dual باشه البته یک مدل پیدا کردم که خیلی خوشم اومد Ripjaws-X F3-12800CL7D-8GBXH با CAS Latency 7-8-7-24-2N اما فکر نکنم تو ایران باشه یا قیمتش خیلی زیاده
    واسه رم حداکثر تا 200 هزار میخوام هزینه کنم
    Last edited by am_al_59; 21-04-2011 at 02:36.

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اول بودجه کلتون رو بگید تا بتونم قطعات رو نسبت به اون انتخاب کنم ممنون میشم
    درضمن زیاد گول تبلیغات گیگا رو نخوریید اینقدر اونقدر هم که می گند نیستند
    ولی اگه گیگا دوست داری باشه می تونی GA-67A-UD4-B3 برداری بهتره ولی اگه ایسوس هم خواستی می تونی سری p8p67 معمولی برداری که 280 قیمتشه چیزی هم کم نداری شاید هم سرتر باشه
    در مورد هارد هم که گفته سرعت ساتا 3 با ساتا2 یکیهدرسته دور موتورشون یکیه ولی سرعت ساتا 3 خیلی بیشتر از 2 هست تو خود گیگا فکر کنم زده باشه سرعت این ساتا3 6 گیگ در ثانیه است در مورد برند کارت هم اگه همین مدل رو می خواید می تونید از این برند ها استفاده کنید (XFX-EVGA-ZOTAC) از گیگا بهترند تو گرافیک رم رو هم که گفتم
    این رو هم گفتم سی پی یو هایی که سری K هستند ذاتا خودشون براحتی اورکلاک می شند خیلی آسون می تونی تو محیط ویندوز با نرم افزار خود مادربرد اورکلاکشون کنی و استفاده کنی بهتره رم رو هم 1600 برداری چون تاثیر داره تو کارتون CPU های SANDY BRICH به طور پیشفرض 1333 می شناسند پس می شه فرکاس رو تغییر داد تا سرعت بالاتر بره
    در مورد پاور هم بالای 700 وات بگیرید بهتره (باید آینده نگر هم باشید ) فن خود SANDY BRICH کوچیکه پس به یه کولر هم نیاز دارید چون شما برای خروجی برنامه هاتون باید از قدرت CPU کار بکشید پس حرارت بالایی تولید میشه البته این سری از CPU دمای پایینی نسبت به مدل های دیگه داره ولی بهتره کولر داشته باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با تشکر از توجه و پاسخ شما
    هیچ محدودیتی برای بودجه ندارم اما همون طور که عرض کردم نمیخوام پول اضافی واسه امکاناتی که استفاده نمیکنم بدم و هر 2 الی 3 سال سیستمو عوض میکنم ((مشکلی واسه فروش سیستمم هم ندارم))

دلیل انتخاب Core i7 2600 این بوده که دو تکنولوژی Intel® Virtualization Technology for Directed I/O و Intel® Trusted Execution Technology رو داره اما 2600K نداره درضمن من برنامه نویسم و یکی از موارد کاریم ارتباط کامپیوتر با استفاده از پورت های خروجی مخصوصاً RS232 هست واسه همین فکر کردم تکنولوژی اولی رو بهتره داشته باشم

بعد از پاسخ شما یک سرچ کوچولو کردم و برای سوکت 1155 خنک کننده Cooler Master V10 رو پیداکردم نظر شما چیه؟

دلیل انتخاب پاور 885 هم اینا بود:
    من از HDD External FreeAgent Goflex Ultra 1TB استفاده میکنم که برقشو از USB میگیره البته فعلاً از کابل USB2 استفاده میکنم اما پس از خرید سیستم میخوام با کابل USB3 یا E-SATA استفاده کنم
    ممکنه همزمان یک فلش HP 16GB هم به سیستم وصل بشه
    همیشه Dlink KVM 4K هم به سیستم وصله
    روی سیستم فعلیم یک کارت DLink Wireless G DWA 510 هم هست که میخوام منتقلش کنم روی سیستم جدید

در مورد مادربرد هیچ دلیل منطقی برای انتخاب گیگا در برابر ایسوز ندارم و شخصاً فکر میکنم با 350 الی 550 هزار تومن اگر ایسوز بگیرم یک مادربرد باسرعت و امکانات بیشتر میشه تهیه کرد. اما چون از زمان Pentium 4 مادربرد ایسوزم بعد از 3 روز کار مداوم طی مراسم پر سرو صدا و باشکوهی سوخت!! همیشه این توی ذهنم بوده که گیگا نسبت به بقیه پرکار تر و دارای عمر و مقاومت بیشتری هست. درضمن از این سری جدید Ultra Durable 3 که اومدن مقدار مس توی PCB هارو چند برابر کردن خوشم اومد

اگر همین 2600 رو بگیرم بازم میشه اورکلاک کرد؟

4. این کاربر از am_al_59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کلا در بیراه هستی. اگر واقعا نمیخوای اورکلاک کنی لزومی به خرید مادربرد گرون نیست.
    core i7 2600=395
    ASUS - P8P67=270
    البته نمیدونم تو بازار گیر میاری یا نه ولی چون خودت نوشتی. کلاهر مادربرد سری b3 p67 که ارزون تر بود بردار خیلی برای شما فرق نداره. در اصل اصلا فرق نداره.
    case green x-9=175
    vga EVGA GTX 580 SSC FTW =680
    GREEN - GP785B=145
    hdd western black 1tb*2 raid 0=200
    چون ماشن مجازی داری رم حجم بالا برات خیلی مهمه.
    RAM ADATA 2GB 1600 CL8 =105
    رم رو 8 گیگ بردار. یعنی 4 تا ماژول
    رم هم به پردازنده خیلی ربط نداره مربوط به مادربردت هست h67 رم 1333 ساپورت میکنه و p67 رم تا باس 2000 هم میتونه. البته رم رو چون دایما قیمتش افت داشته خبر ندارم ا احتمالا ارزون تر از این رقم گیر میاری. ضمنا h67 با این پردازنده و گرافیک بهتره سراغش نری شاید تو تغذیه مشکل برخورد کنی
    odd plextor =40
    اگر لازم دونستی یک ssd هم بخر ولی از نظر من نیازی نیست.

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

مهیار عزیز سیستم خوبی پیشنهاد داده ولی کارت گرافیک به اون گرونی فکر نمیکنم نیاز داشته باشن...

7. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سیستم پیشنهادی دوستمون خیلی عالی فقط گرافیک رو بکن 6870 ati قیمتش 320
    در مورد v10 cooler master هم خیلی گرونه نسبت به کارایی شما چون همون جور که گفتم سندی بریچ اصولا خنکه بعد شما هم که اورکلاک نمی کنی پس می تونی یدونه v8 بگیر یا tuniqtower extreme یا Zalman cnps10x هم خوبه
    قیمتاشون رو 60 می چرخه
    درمورد پاور هم 885 بگیر تا کم نیاری چون برق زیادی می کشی از کیست می تونی از برند های دیگه هم پاور رو انتخاب کنی

9. این کاربر از 1navid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنون از توجه همگی، طبق فرموده دوستان:
    این رم هست که به لطف دوستمون 1navid پیداکردم، اگر تو ایران پیدابشه چی میشه!!!!!
    کد:
    اگر پیدانشد رم رو 4 ماژول ADATA 2GB 1600 CL8 بر میدارم اما بهتر نیست A-DATA - Dual Channel 8GB - 1600-(2x4GB) بردارم؟

خنک کننده را هم V8 انتخاب کردم
    پاور رو هم 885 گرین میگیرم

در مورد مادربرد میخوام بین UD4 و UD3P گیگا یکی رو انتخاب کنم

در مورد گرافیک لطفاً یکی تا 80 و یکی تا 200 هزار پیشنهاد بدین. برای کارمن همین گرافیک فعلیم عالیه و چون با KVM کار میکنم خروجی VGA واسم مهمه. آیا XFX کارتی داره که تو رنج قیمت 200 از چیپست Geforce 450 استفاده کرده باشه و رمش هم 1GB باشه؟ و همرده ATI اون تو همین رنج چی هست؟

هارد هم بیشتر از 500GB لازم ندارم و هارد WD هم قبلاً داشتم که خیلی تق تق میکرد همش رو اعصابه کلاً از Maxtor و Segate راضی ترم

کیس هم اصلاً برام مهم نیست و Mercury انتخاب کردم با قیمت 25 هزار فقط میخوام بدونم برای بستن مادربرد و پاور و خنک کننده V8 مشکلی نداشته باشم؟
    Last edited by am_al_59; 21-04-2011 at 15:11.

11. این کاربر از am_al_59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام راجعبه رم بهتره 4 تا ماژول 2گیگ ببندی بهتره دوال چنل هم هست
    مادربرد هم ud 4 بگیر زیاد اون یکی فرق نداره از لحاظ قیمت ولی پورتاش زیاد تره دو سه تایی
    تا 200 می تونی geforce 460 gtx بیگر 230 قیمتشه تو ati هم 6850 230 قیمتشه شاید 10 بالا به خاطر مارکش
    هارد های وسترن خیلی خوبند مخصوصا سری بلکش ولی اگه شما نمی خواید مکستور که دیگه هارد نمیزنه با سیگیت یکی شده می تونی segate 1TB 7200 baracoda بگیری قیمتش 67 میشه
    یه راهنمایی هم راجعبه کیس شما که داری سیستم به این خوبی می بندی باید یه کسی خوب هم داشته باشی تا قطعات توش جا بشند
    یه مثال ساده هیچ وقت نمیان مونتور بنز رو تو بندنه پیکان جا بدند از مزیت یه کیس خوب اولا تهویه مناسبه که خیلی برای قطعات ضروریه دوما کم صدا بودنشه سوما مقاوم بودنشه چهارم فضای زیاد داشتنشه
    این کولر تو این کیسی که شما معرفی کردید جا نمیشه اصلا توش کولر جا نمیشه حتما باید یه کیس تا 100 یا یخورده بالاتر برای قطعاتت در نظر بگیری (نکته مهمیه دست کم نگیرش ) چون قطعات شما از نوع high هستند پس گرما بیشتری تولید می کند
    مادربرد و هارد ورم که خنک کننده درست حسابی ندارند پس باید از راه تهویه کیس خنک بشند پس کیس خوب یادت نره
    من این هارو پیشنهاد می کنم
    dragoon green 110
    infiniti green 120
    antec 900 105
    cooler master cm690 120
    cooler master 690 black 115
    اینا می تونه انتخاب خوبیه باشه

13. 3 کاربر از 1navid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در مورد کیس کاملاً حق با شماست
    رم اینو انتخاب کردم
    کد:
    که برای 8GB چهار ماژول میزارم

فقط در مورد هارد های WD میخوام بدونم هنوزم هر 30 الی 60 دقیقه تقی صدا میکنه ؟

15. این کاربر از am_al_59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

وقتی آور نمیکنید چرا برای مادربرد هزینه میکنید؟

17. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •