تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: مشکل در جداکردن پردازنده از هیت سینک و کج شدن پین ها

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مشکل در جداکردن پردازنده از هیت سینک و کج شدن پین ها

سلام دوستان می خواستم روی سی پی یو از این فن های سی پی یو کولر بزارم ولی دیدم فن از جاش در نمیاد . یکم کج و راستش کردم و با کمی زور در اومد بعد دیدم که سی پی یو چسبیده به هیت سینک کج و راستش کردم بازم در نومد بعد دیدم پین ها هم کج شده خیلیاشون .. الان نه پردازنده از هیت سینک جدا شده و پین ها هم کج شده چیکار کنم ؟ بعضی پین ها کمرشون هم کج شدن ... ؟؟؟
    ای ام دی 4 هسته ای 955
    Last edited by pouya_99999; 13-02-2011 at 10:46.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی نیست کمک کنه ؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

باید ببریش بیرون برات درست کنن کار شما نیست اگه میتونی با یه سوزن پین هایی که کج شده رو درست کن

4. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با یک نخ دندون میشه جداش کرد نخ دندونو بین این دو قرار بده و حرکتش بده تا خمیر بریده بشه. و با موچین هم پین هارو با احتیاط صاف کن.

6. این کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید ببریش بیرون برات درست کنن کار شما نیست اگه میتونی با یه سوزن پین هایی که کج شده رو درست کن
    کجا ببرم که بتونه درست کنه ؟ شما جایی رو سراغ دارید ؟

با یک نخ دندون میشه جداش کرد نخ دندونو بین این دو قرار بده و حرکتش بده تا خمیر بریده بشه. و با موچین هم پین هارو با احتیاط صاف کن.
    والا حتی یک درز هم نداره که جدا بشه . خیلی سفته .

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

دوست عزیز دلیل چسبیدن CPU به سینک داشتن خمیر سلیکون پشت آن هستش با یک پیچ گوشتی دوسو به کناره CPU خیلی آروم فشار بیارید تا از سینگ جدا شود بعد اگر پین های روی CPU نشکسته میتونی با موچین خیلی آروم صافشون کنی البته این کارایی که گفتم حوصله زیادی میخواد تا درست انجام بشه .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز دلیل چسبیدن CPU به سینک داشتن خمیر سلیکون پشت آن هستش با یک پیچ گوشتی دوسو به کناره CPU خیلی آروم فشار بیارید تا از سینگ جدا شود بعد اگر پین های روی CPU نشکسته میتونی با موچین خیلی آروم صافشون کنی البته این کارایی که گفتم حوصله زیادی میخواد تا درست انجام بشه .
    یعنی با یک پیچ گوشتی دو سو درست میشه ؟ اینی که من می بینم خیلی سفت تر از این حرفاست که بخواد با پیچ گوشتی خیلی نرم در بیاد . خمیرش مثل چسب دو قلو چسبیده . با حرارت دادن هم نرم نشده

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

یعنی با یک پیچ گوشتی دو سو درست میشه ؟ اینی که من می بینم خیلی سفت تر از این حرفاست که بخواد با پیچ گوشتی خیلی نرم در بیاد . خمیرش مثل چسب دو قلو چسبیده . با حرارت دادن هم نرم نشده
    بدون فن بگذار کار کنه تا خیلی داغ بشه بعد هیت سینک رو بپیچون ببین جدا میشه ...

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

بارها توضیح داده شده که قبل از جدا کردن سینک بذارید پردازنده 30 دقیقه زیر تست PRIME95 کار کنه تا به شدت گرم بشه و خمیر سیلیکون هم نرم بشه
    شما اگر پردازنده هنوز از سوکت جدا نشده و سیستم روشن میشه همین کار را انجام بدین
    ولی اگر پردازنده از سوکت جدا شده با دست پردازنده را بگیرید و سینک را بچرخونید ولی بالا و پایین نکنید

12. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بارها توضیح داده شده که قبل از جدا کردن سینک بذارید پردازنده 30 دقیقه زیر تست PRIME95 کار کنه تا به شدت گرم بشه و خمیر سیلیکون هم نرم بشه
    شما اگر پردازنده هنوز از سوکت جدا نشده و سیستم روشن میشه همین کار را انجام بدین
    ولی اگر پردازنده از سوکت جدا شده با دست پردازنده را بگیرید و سینک را بچرخونید ولی بالا و پایین نکنید
    قبلش 2 ساعت روشن بود ولی نه زیر اون تست .پردازنده هم از سوکت خارج شده و با دست و ... از جاش خارج نمیشه و خیلی سفت چسبیده . من که هر چی زور زدم نشد

دوستان تو تهران کجا ببرم که بتونن درست کنن

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •