با سلام من تازه ویندوز عوض کردم (xp sp3) بعد هم Clone CD و Alcohole رو نصب کردم اما وقتی میخوام اجرا کنم فقط برای یک لحظه باز میشه و بدونه هیچ پیغامی سریع بسته میشه.کسی میدونه مشکل چیه؟ لطفا راهنمایی کنید
با سلام من تازه ویندوز عوض کردم (xp sp3) بعد هم Clone CD و Alcohole رو نصب کردم اما وقتی میخوام اجرا کنم فقط برای یک لحظه باز میشه و بدونه هیچ پیغامی سریع بسته میشه.کسی میدونه مشکل چیه؟ لطفا راهنمایی کنید
یا مشکل تو نصب داره یا ویروسی احتمالا از نوع تروجان اون زیر میرا میپره.....
بسته شدن یکباره برنامه معمولا بدیلیل کرک نامناسب یا ویروس ه.
سیستم عاملتون چیه؟شمادرایورچیپست مادربوردخودتونم آپدیت کنید....نسخه پرتابل CloneCD 5.3.1.4 روهم بعدش اجرا کنید ببینید کارمیکنه این یکی برنامه رو هم تست بزنید DAEMON Tools Lite 4.40.2
البته دو تا برنامه قبلی قبل ازنصب یا اجرای این برنامه ها کامل انیستال کنید ازداخل رجیستری هم پاک کنید![]()
Last edited by jafarian; 06-05-2011 at 21:51.
سلام
اگر آنتی ویروس ندارید،یک آنتی ویروس مناسب نصب کنید و هارد سیستم را ویروس یابی کنید،احتمال آلوده
شدن به ویروس Jeefo زیاده،در ضمن به 32 یا 64 بیتی بودن سیستم عامل و برنامه ها هم دقت شود.
بای
یک ورژن دیگه برنامه رو نصب کن اوکی میشه!![]()
پیشنهاد می کنم برنامه هاتون رو از مجموعه های معتبری مثل کینگ نصب کنید. چون برنامه های دانلودی و مجموعه های متفرقه حاوی ویروس های ناشناخته و مختلفی هست که باید ساعت ها زمان برای از بین بردن اونا صرف کنین. از مشکل برای خود منم قبلاً پیش اومده بود.
این دو برنامه باید کرک بشن و از نظر انتی ویروس این کرک ها ویروس شناخته میشن .
اگه از هر انتی ویروسی استفاده میکنید ، ان را باز یا خروج کنید.
سپس دوباره کرک کنید و برنامه را اجرا کنید .
در غیر این صورت به کارهایی که دوستان گفتن عمل کنید.
ببخشید وسط دعوا نرخ تعیین می کنم!
درسته که برنامه های کینگ اکثراً سریال نامبر توسط کیجن براشون تهیه شده ولی بعضی هاش هم کرک داره پس نمی شه گفت خیلی مطمئنه فقط لقمه ی حاضر آماده است برای کسانی که نمی دونن کرک و کیجن و پچ چیه وگرنه فرق زیادی نداره (شاید فرقش تو پولش باشه ، خوش به حال شرکت پرند!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)