تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: اينترنت همراه (مودم edge) چي هست ميشه توضيح بدهيد

داره خودمونی میشه zamany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کاشان

14 اينترنت همراه (مودم edge) چي هست ميشه توضيح بدهيد

اينترنت همراه (مودم edge) چي هست ميشه توضيح بدهيد و كجاي ايران كار ميكنه سرعت دريافت چقدر هست

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

اينترنت همراه (مودم edge) چي هست ميشه توضيح بدهيد و كجاي ايران كار ميكنه سرعت دريافت چقدر هست
    اگه بالای موبایلت علامت خاصی مثل e یا چیز دیگه ای هست edge فعاله.
    سرعتش هم در اخری کلاس که کلاس 32 هست کمتر از 320 کیلو بیته.
    بیشرین با چیزی حدود 30 کیلو بایت دانلود می کنند.مودمش هم حدود 80 تومن تو اینترنت میرفوشند با خود موبایل هم می تونید کانکت شید.

داره خودمونی میشه omnia2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام

EDGE Modem برای دریافت اینترنت GPRS و EDGE می باشد. بعضی از این مودمها تقریبا به اندازه فلش مموری هستند که مستقیماً به پورت USB وصل میشوند. این مودمها از برق USB تغذیه میکنند و فاقد باطری میباشند. بیشتر این مودمها بدون CD درایور هستند و خودشان دارای حافظه ی کوچکی هستند که درایور آنها در این حافظه قرار دارد و با وصل کردن این مودمها به USB، برنامه نصب درایور آنها خود به خود اجرا میشود و با چند کلیک ساده عملیات نصب به اتمام میرسد و بدون ریستارت کردن کامپیوتر هم قابل استفاده میشود. این برای راحتی انتقال مودم از جایی به جای دیگر میباشد تا نیازی نباشد وسایل جانبی را با خودتان حمل کنید(مثل گوشی موبایل).

سرعت GPRS\EDGE بستگی به قدرت آنتن دارد هر چه آنتن دهی بیشتر باشد سرعت هم بیشتر میشود. البته سرعت EDGE دو برابر GPRS می باشد شاید هم بیشتر (در حال حاضر تا 30 کیلوبیت در ثانیه).

با آرزوی موفقیت...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض راجعب سرعت

راستش من هم 2سال پيش يه GPRS مودم BenQ گرفتم كه زماني كه باهاش كانك ميشم به اينترنت حداكثر2كيلوبيت دانلود دارم با گوشي هم كه متصل شدم همين بود
    من با EDGE مودم ها كار نكردم دوستان هر كي تست ميكنه از نرم افزار bitmeter 3.5.7 استفاده كنه و پهناي باند واقعي دانلود و آپلود رو بگه تا ببينم خريدنش ارزش داره
    www.voipsky.ir/shop

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام من میخوام مودم edgeبخرم اما نمیدونم چه نوعیشو تهیه کنم که بعد به مشکل برنخورم کدوم مدلش رو پیشنهاد میکنید ؟
    2-من گوشی سونی اریکسون مدل t700دارم آیا با این کوشی میتونم به اینترنت وصل بشم و دیگه مودم نخرم یا نه ؟
    3-بهتره با سیم کارت کدوم شرکت کانکت بشم ؟ایرانسل بهتره یا همراه اول ؟هم از لحاظ سرعت که فاکتور مهمیه برام و هم به خاطر کاهش هزینه های مربوطه لطفا بگید از کدومش استفاده کنم ؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اینتر نت همراه به حساب میاد و میشه با هزینه کمتری نسبت به اتصال دایال آپ به اینترنت متصل شد
    این وبسیله میتونه تو رو به کمک یه pcیا لپ تاپ در هر کجا که هستی بدون اتصال سیم به اینترنت وصلت کنه البته به شرطی که با سیم کارتی که متصل میشی یا همراه اول یا ایرانسل آنتن دهی داشته باشه
    نسبت به دایال آپ هم سرعت بیشتری داره و هم هزینه خیلی کمتری

داره خودمونی میشه وشاره's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ISF

پيش فرض

سلام
    من میخام یه مودم edge بخرم
    >>سرعت 2 تا 8 برابر دیال آپ روی کامپیوتر خود داشته باشید.<<
    >>در حد ADSL 256 kbps میتوانید از GPRS آزاد ایرانسل استفاده کنید<<

این نوشته های برخی از سایتها بود به نظر شما ایا درسته؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت netfix01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

7

سلام
    من میخام یه مودم edge بخرم
    >>سرعت 2 تا 8 برابر دیال آپ روی کامپیوتر خود داشته باشید.<<
    >>در حد ADSL 256 kbps میتوانید از GPRS آزاد ایرانسل استفاده کنید<<

این نوشته های برخی از سایتها بود به نظر شما ایا درسته؟؟؟؟؟
    آفرین به تو که آمدی سوال کردی. کاش من این کار رو کرده بودم. نه اصلا درست نیست. به این حرفها اعتماد نکن. dial up صد برابر بهتر از این مودمه. چیزی که مودم edge برای من داشته تو این سه روزی که خریدمش فقط اعصاب خوردی بوده و بس! اینقدر قطع و وصل میشه که از جونت سیر میشی! هر چی زنگ می زنم به ساپورت این فروشگاه اینترنتی هیچ کی جواب نمیده. فروشگاهش دو شماره همراه و ثابت داده ولی هیچ کدومو جواب نمیده.
    کاش که با این 80 تومان یک مودم wireless واقعی خریده بودم. این مودم فقط بدرد سطل آشغال می خوره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض اینترنت همراه

دوستان عزیز سلام
    من بعد از کلی تحقیق یکی از بهترین انواع این مودمها رو از طریق یکی از دوستانم در خارج از کشور تهیه کردم که حدود 100 دلار آب خورد (البته Full Protocole و رم هم میخوره) .
    ولی چشمتون روز بد نبینه وحشتناکه .
    همونجوری که دوستمون گفت مدام قطع میشه و پدر صاحب بچه رو در میاره .
    من با ایرانسل و همراه اول هر دو تست کردم همراه اول یه کم بهتره مثلا میتونید در عرض یک ربع ساعت یک ایمیل یاهو رو اونم بدون Attachment چک کنید .
    خلاصه بگم سر درده و اصلا نمیرزه صد رحمت به پدر Dail Up .
    پیشنهاد می کنم سراغش نرین
    مگه اینکه با اومدن اپراتور سوم و 3G اتفاق جدیدی بیافته .
    این تجربه شخصی من بود .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

بهتره برين سراغ وايمكس دوستان گرام

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •