تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: ساخت سایت یا صفحه local و share

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض ساخت سایت یا صفحه local و share

سلام من میخواستم بدونم چطوری میتونم ، یک صفحه بسازم که توش لینکهام رو بذارم، و لینک شده باشم به فایلهلی توی pc و از طریق مودم توی خونه share باشن، روشهایی واسه share بلدم، اما این میخوام حتماً یک صفحه باشه، که بشه با مرورگر بازش کرد و فایلها رو با downloadmanager از سیستم اصلی کپی کرد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

صفحه رو هم نمیدونم چطوری باید درست کرد!
    باید پروتوکل چطوری باشه؟
    لطفاً مبتدی باشه

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اگه من درست متوجه شده باشم
    شما بايد يه صفحه html درست كنيد و توش لينك فايلهايي رو كه مي خواين share بشن رو قرار بديد براي پيدا كردن لينك فايل هاتون هم بهتره كه تو اون يكي كامپیوتر شبكه به پوشه فايلهاتون بريد و به قسمت آدرس بار اسم فايل رو اضافه كنيد حالا شما لينك فايل رو داريد كه بايد اون رو تو فايل html بزاريد و تا اون جايي كه من مي دونم تو مسير فايل نبايد كاراكتر فضاي خالي يا همون space باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون، ممکنه ساخت صفحه رو هم بگید چطوری باشه و یا صفحه ای آماده؟ مثلاً میشه اون vbulletin که با phpmyadmin لوکال میسازیمش رو اینکار کرد؟ واسه کل شبکه باشه؟ و آدرس فایلها رو چطوری از طریق خود سرور بدست بیارم؟(اگه لازم باشه جای خاصی move بشن فایلها مشکلی ندارم)

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

راه MR Cracker درسته. اینکه یک فایل HTML بسازی و توی یک پوشه بزاری و پوشه رو Share کنی.

راهی که من پیشنهاد میدم نصب XAMP یا WAMP هست که سیستم شما رو مثل Web Server میکنه. بعد میتونی یک وبسایت توش درست کنی و لینکات و هر چی که میخوای چه به زبان PHP و چه HTML میتونی درست کنی. برای دسترسی بقیه هم کافیه اونا توی Browser ، برن و IP تو رو بزنن تا سایتی که براشون ساختی Load شه.

6. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اون هم روش خوب و جالبيه اگه تونستي حتما بكن
    براي بدست آوردن آدرس از سرور هم چون كامپیوتر پيشم نيست نمي تونم دقيق راهنمايي كنم ولي شما my network places برو و از اونجا به view network comuters برو و وارد كامپیوتر خودت بشو و از اون جا همون كاري رو كه گفتم بكن
    در واقع مسير فايل بايد به اين صورت باشه كه اول بايد دوتا اسلش باشه بعد اسم كامپیوتر بعد اسم پوشه شير و آدرس فايل

8. این کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •