تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 66

نام تاپيک: میرمهنا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض میرمهنا

سلام خدمت دوستان. حال همه خوبه؟ می خواستم توی این تاپیک یه مقدار راجع به بازی میرمهنا با هم بحث کنیم. این که نظرتون درباره اش چیه و به نظرتون بازی خوبی از کار در میاد یا نه. سعی می کنم هر از گاهی هم اه خبر جدیدی در باره این بازی به دستم رسید، اینجا بذارم. جهت خالی نبودن عریضه هم چند تا عکس از بازی می ذارم. سعی می کنم در آینده عکسهای بیشتری هم بذارم. نظر یادتون نره.

دوستان اگه سوالی هم درباره بازی داشتن اینجا مطرح کنن. موفق باشید.

2. 2 کاربر از mr_sasma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام
    اگه بحث تخصصی باشه و فقط و فقط درباره نحوه ساخت بازی باشه . میشه . ولی اگه می خوای در مورد خود بازی بحث کنی فکر نکنم همکار انجمن محترم رحمی به این تاپیک بکنن و نادیده بگیرن .

4. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با چه انجینی ساخته شده؟

6. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

torque 3d موتورشه
    بیست و پنج هزار خطم به موتور اضافه کردن
    پس تقریبا مال خودشونه

8. 4 کاربر از alisahaf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

سلام

بازی رایانه ای میر مهنا توسط شرکت "اسپریس پویا نما" و با همکاری "بنیاد ملی بازی های رایانه ای" مراحل پایانی ساخت خود را پشت سر می گذارد.
    این بازی در سبک FPS ساخته شده و درباره یک مبارز ایرانی به نام میر مهنا که در دوره پادشاهی زندیه, در جنوب ایران , به مبارزه با استعمار گران می پردازد.
    استفاده از موشن کپچر برای ساخت انیمیشن ها به جذابیت آن افزوده است.
    منبع : سایت میرمهنا

10. 2 کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض

منم با بحث تخصصی موافقم. اینم چند تا اطلاعات تخصصی برای شروع.
    انجین بازی Torque بوده که البته تغییرات و بهینه سازی های زیادی روش انجام شده. سیستم سایه کلا از اول نوشته شده و با سیستم سایه خود Torque خیلی فرق کرده و بهتر شده. برای سیستم سایه از تکنولوژی جدید PSSM استفاده شده که برنامه نویسی اون کار بهنام آقاجانی (کارگردان فنی بازی) و آدریان ولبورن هست. جالبه بدونید آدریان ولبورن بابت این کار هیچ هزینه ای نگرفته و بعد از دیدن چند تصویر از بازی این کار رو انجام داده و فقط از تیم سازنده خواسته که اسمش توی Credit بازی بیاد (اینو از خود آقاجانی توی همایش بازی سازها شنیدم).
    هوش مصنوعی هم توسط خود تیم نوشته شده که از سیستم هوش مصنوعی بازی Fear الگو برداری شده.
    ویرایشگر مرحله هم توسط خود تیم برای این انجین نوشته شده.
    برای Animate شخصیت ها هم همونطور که دوستمون گفت از motion capture استفاده شده.
    موسیقی بازی هم کار پیام آزادی هست. آهنگ سازی که الان می شه گفت اکثر بازی های ایرانی، ساخت موسیقیشون رو اون انجام می ده. البته انصافا هم کاراش زیبا و شنیدنیه. موسیقی این بازی هم حالت محلی داره و متناسب با فرهنگ منطقه بازی هست.
    دیگه سوالی بود در خدمتم. نظر هم یادتون نره.

12. 2 کاربر از mr_sasma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شنیدم بازی جالبی

14. این کاربر از hmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض

چند تا Screen Shot از بازی میرمهنا. البته این عکس ها مال حدود دو ماه پیشه و تا الان بعضی چیزها بهبود پیدا کرده.

16. این کاربر از mr_sasma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض

تریلر جدید بازی میرمهنا توی وبلاگش قرار گرفت.
    این آدرس سایتش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این متن پستش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سال 1390 رو به همه عزیزان و طرفداران بازی میرمهنا صمیمانه تبریک میگوئیم امیدواریم سالی پر از پیروزی داشته باشد.
    سال 90 سال پر بار و پر کاری برای ماست که در کنار شما باشیم.
    هم اکنون تیم میرمهنا در حال کار بر روی ادامه داستان بازی میرمهناست
    در بازی جدید از میرمهنا با اتفاقات مهم و فراز و نشیب هائی که در تاریخ ایران مهم بوده اند, با داستانی جذاب و تائثیر گذار روبه رو هستیم که هم اکنون درحال طراحی و پیاده سازی یورش شیخ سعدون به همراه نظامیان انگلیسی و حمله همزمان هلندی ها به شهر و بندرگاه ریگ برای از بین بردن نهضت میرمهنا هستیم.
    از حمایت کریم خان زند به نهضت جنوب تا مقاومت در برابر سوار کاران افغان بخشی از اکسپنشن اولین بازی ملی ایرانی , میرمهنا است.
    منتظر خبر های خوشحال کننده جدید از میرمهنا باشید.
    دانلود جدیدترین تریلر برای موبایل از بازی میرمهنا :: منتشر شده برای اولین بار حجم 5.8 Mb

کد:

همچنین 14 فروردین ماه , دمو ها و تریلر های باکیفیت گذشته وجدیدترین تریلر از بازی میرمهنا با کیفت HD بر روی وبلاگ بازی قابل دانلود می باشد. منتظر پست های بعدی ما باشید.

لینک دانلودش هم که توی متن هست.

تریلر قشنگیه. بینید و نظر بدید!

18. 5 کاربر از mr_sasma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

یه تریلر جدید از بازی میر مهنا
    خودتون ببینید
    کد:
    نمی خوام بد یه چیزی رو بگم اقا خوبه ولی من یه چیزی رو توی این دمو متوجه شدم .
    1-افت فریم
    بازم هست
    هوش مصنوعی خنده دار .((توی یکی از صحنه های این دمو یه یارو رو نشون داده که داره توی دیوار می دووه بعد بازیکن بهش شلیک می کنه .
    رابط کاربری بسیار بسیار ازار دهنده و بد . اخه یه بازی ساز نباید به فکر بازی کننده باشه . این می تونه یه تجربه و درس واسه بازی سازهای دیگه باشه .
    توی یکی از صحنه هاش هم یارو دستش بسته است در صورتی که اون صحنه وقتی زوم میشه معلوم میشه که دست یارو فقط جفت شدست .
    من نمی خوام بد این بازی رو بگم یا انتقاد بی خودی کنم ولی گرشاسب با اون وضعیتش یه سرو گردن از این بالاتره . اگه بخواد بازی مثل همین دمو بیرون بیاد فکر کنم باز هم شاهد یک افتضاح به مراتب بالاتری توی صنعت بازی سازی کشورمون باشیم .

((حالا این یارو اقاجانی بی خودی هی میاد از udk اشکال می گیره . بخدا از وقتی که این دمو رو دیدم نظرم راجب اون رو بازیشون و این چیزا کاملا برگشت . ))
    یک چیز جالب : یه مقاله چند وقت پیش خونده بودم که نوشته بود توش میرمهنا یا همون انجین تازه به قول خودشون تورک که می گن چند صد تا یا نمی دونم هر قدر باگش رو ازبین بردن از از سایه های دینامیک پشتیبانی نمی کنه تمامی سایه های بازی تماما استاتیکه . حالا من نمی دونم من اشتباه خوندم یا من بد متوجه شدم ولی همین نوشته بود.

((احسان خواهشنا نزن حذفش نکن . واسه اطلاع رسانی خوبه))

20. 6 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •