کسی اگی لینکشو بذاره یک دنیا ممنون میشم.![]()
کسی اگی لینکشو بذاره یک دنیا ممنون میشم.![]()
flash player ==> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hoomandk; 27-05-2006 at 01:38.
دوست عزيز فلش پلير براي موبايل بدرد نميخوره . . .اصلا پخش نميكنه ..
اين برنامه به همراه جدول جام جهاني هست
فلشهاي مخصوص به خودش رو باز ميكنه
دوست من سلام. ورودت رو خير مقدم ميگم. يه search كوچولو مي كردي! 2 تا تاپيك براش داريم. Flash Player كه به دردت بخوره لينك دومي! درخواست نرم افزار هم "فقط" لينك زير:نوشته شده توسط Samad_GH
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حميد جان. عزيز من. توي رياضي هم حكم كلي، اينجوري كه شما دادي نميدن!نوشته شده توسط hamid110
هر دو تون پست شماره 7 كه مال منه بخونيد. لطفا"!!!!!
Flash Player
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by داود; 27-05-2006 at 18:58.
سلام . .. ممنون . .. دانلود كردم . .
Last edited by hamid110; 28-05-2006 at 00:23.
خواهش مي كنم. اميدوارم رو گوشيت كار هم كرده باشه. حالا حالا ها باهم كار داريم. موفق باشي!نوشته شده توسط hamid110
دمتون گرم
لینک Fexplore کسی سراغ نداره؟
سلام .. داود جان خيلي ممنون . . . من فكر ميكردم برنامه فلش روي گوشي جواب نميده ..نوشته شده توسط داود
اما اين برنامه اي كه شما معرفي كردي خيلي راحت جواب داد و فايل هاي فلش رو بدون كم كردن كيفيت نشون ميده ..
برنامه جالبيه . . . باز هم ممنون داود عزيز . .
موفق باشي
ببین صمد جان میتونم یه سایت معرفی کنم،Fexplorer رو هم داره ،
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه برنامه های با حال رو تو این سایت جمع کردن،
بازیاشو که نگو محشرند کاملاً 3D ، موتور، ماشین، حتی Midtown Maddnes ...
تمام فایلها با پسوند SIS ارائه شدن که حتماً به گوشیت میخوره ، من قبلاً یه گوشی 7610 داشتم بازیها و نرم افزاراشو از این سایت می گرفتم و Theme ها رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امید وارم خوشت بیاد.
Last edited by Aminzikzak; 29-05-2006 at 15:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)