باسلام
دوستان من برای کارهای رند با مکس و ویری نیازمند یک لپ تاب تا 1.5 میلیون تومان هستم .
دوستان اگر بتونند هم با گرافیم کورادو ( همون گرافیک های مخصوص رندر ) و هم گرافیک معمولی (منظور ati و جی فورس) معرفی کنند.
با تشکر
باسلام
دوستان من برای کارهای رند با مکس و ویری نیازمند یک لپ تاب تا 1.5 میلیون تومان هستم .
دوستان اگر بتونند هم با گرافیم کورادو ( همون گرافیک های مخصوص رندر ) و هم گرافیک معمولی (منظور ati و جی فورس) معرفی کنند.
با تشکر
hp pavilion DV6-3190
IBM Lenevo Y560
DELL xps l501
موفق باشید
سلام داداش من خودم 3d max کارم با vray و mentaray هم کار می کنم اولا گرافیک کوادرو تو لپ تاپ هم نیست یا اگر هم باشه خیلی گرونه دومابه هیچ عنوان واسه رندر لپ تاپ نگیر اشتباه من رو تکرار نکن شما با این بودجه یخورده بیشتر می تونی یدونه غول واسه رندر جمع کنی
یه چیزی هم راجعبه کوادرو تو رندر با vray گرافیک زیاد اثر نداره بیشتر cpu و ram هست که میکشه بالا گرافیک های qudro معمولا گرون قیمت هستند از 400 شروع میشه تا 2800 البته 270 هم هست ولی ارزش خرید نداره شما بچسب به یه سیتم خوب
اگه خواستی کیس بخری بهم بگو برات مشخصات بفرستم
سلام دوست عزیز
تو این مدل ها که معرفی کردید
کدوم مورد گرافیک قوی تری دارد
فقط lenovo y560 core i7
گرافیک قوی
پردازنده قوی
کاملا خنک
صدای قوی
نکته مهمی که y560 داره و من خودم تازه کشفش کرده اینکه خروجی صدای S/PDIF داره که فرمت پخش Dolby 5.1 میده بیرون یعنی کارت صداش خروجی 5.1 داره که من تو هیچ کدوم از لپتاپ های دیگه ندیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)