از بچه هايي كه دستي در موسيقي دارن دعوت مي كنم اگر دوست داشتن در اين تاپيك بگن چه سازي مي زنند.
خدا رو چه ديدي شايد روزي همه با هم يك كنسرت برگزار كرديم.![]()
از بچه هايي كه دستي در موسيقي دارن دعوت مي كنم اگر دوست داشتن در اين تاپيك بگن چه سازي مي زنند.
خدا رو چه ديدي شايد روزي همه با هم يك كنسرت برگزار كرديم.![]()
میشل من دوست دارم (امضات با حاله)
ما یه ساز محلی داریم تو خوزستان بهش میگن تشمال که مال بختیاریها و لر هاست ، من فزولی کردم و یاد گرفتم ( تعریف نباشه، حتی از خود لر ها هم بهتر بلدم) بعضی وقتها تو عروسیه فک و فامیل میزنم (البته بعد عروسی تا یه هفته گلوم درد میکنه).
البته چوب بازی با تشمال حالش بیشتره ولی فکر نکنم بشه باش کنسرت داد.
پس مطمئن باش منم تو رو دوست دارم.نوشته شده توسط Aminzikzak
به اميد كنسرت بزرگ P30World
خيلي عاليه. من يادم رفت خودم بگم چه سازي مي زنم. من هم سه تار مي زنم. البته تازه شروع كردم ولي با سرعت پيش مي رم.نوشته شده توسط nightmare
بازم سلام
من سه تار مي زنم ولي تصميم دارم زدن تار را هم شروع كنم.و علت عالقه من به سه تار استاد شهرام ناظري است.
وغلت غلاقه من به تار اين است كه صداي تار با دلم بازي مي كنه.بد جور دلمو مي لرزونه.
با سلام: فكر ميكنم كه مبحث موسيقي سنتي كه مورد علاقه شما ها هم هست تو يه تاپيك ديگه خيلي مفصلتر دنبال ميشه.شايد بهتر باشه سري به اونجا هم بزنيد.
و اما ساز...
ساز من ني است.
ني حريف هر كه از ياري بريد
پرده هايش پرده هاي ما دريد
نوشته شده توسط sise
آروم آروم داره گروه تكميل مي شه. مخلص همه بر و بچه هاي سنتي نواز.
ني و كمانچه در موسيقي ايراني ساز كششي حساب ميشن. يعني مثل تار و سه تار مضرابي نيستن. معمولا از سازهاي كششي و مضرابي با هم استفاده ميشه تا موسيقي پيوستگي بيشتري داشته باشه. برا همين تو بيشتر كنسرتها لااقل مخلوطي از اين دو ساز بكار ميرود.
همه سازهاي ايراني اگر خوب نواخته بشن عالين. ممكنه هر كدوم ما به يكي بيشتر علاقه مند باشه ولي اينطور نيست كه ديگه هيچ ساز ديگه اي نشه گوش كرد. مثلا پرويز مشكاتيان كه استاد سنتور هست‘ سه تار را در حد خيلي خوبي مينوازند.
توشمال رو من هم خيلي دوس دارم. من تو عروسيهاي بختياري ديده ام كه توشمال ميزنن. اتفاقا خيلي حماسي و زيباست. باور كنيد اگه خيلي از اين جوونا بشنون ديگه برا عروسي دنبال ارگ و ... نميرن. اصلا چيز ديگريست. خصوصا وقتي چوب بازي هم باهاش باشه. ارزش اين آواها را بدونيد. من شخصا عاشق آوازها وترانه هاي مسعود بختياري ام اگر چه خيلي از كلماتش را نميفهمم. ولي آنقدر آهنگ و لحن زيباست كه گفتن نتوان.نوشته شده توسط Aminzikzak
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)