سلام؛
من گوشی موبایلم، Vivaz هست و یک گوشی دیگه ام، W810i، از طریق دومی با اینترنت EDGE به ایرانسل وصلم، ویندوزم هم Seven هست، حالا میخواستم، ویندوزم رو به یک اکسس پوینت وایرلس تبدیل کنم، تا با اون گوشی Vivaz بتونم به این اکسس پوینت متصل بشم، و از اینترنت EDGE (که حتما میدونید توی ویندوز به صورت دایل آپ درست میشه کانکشنش) استفاده کنم؛
1. همه روش هایی که در این فروم گفته شده بود رو مطالعه کردم؛ من ICS ، رو برای همون دایل آپی که به ایرانسل وصله فعال میکنم و اون رو برای Wireless Adapter تنظیم میکنم، (آی پی هم که باید داینامیک باشه، چون در غیر این صورت ایرانسل اجازه دسترسی من به شبکه رو نخواهد داد)؛ بعد برای Wireless Adapter، یک آی پی (192.168.130.1) میدم، و یک Ad Hoc درست میکنم با نام مشخص و رمزنگاری WEP، حالا با گوشی موبایل به این شبکه متصل میشم، اتصال بین دو تا شبکه انجام میشه با موفقیت اما همواره وضعیت Wireless Adapter من به صورت No Access to Internet هست، و از گوشی هم که نمیتونم اینترنت رو چک کنم؛
2. فکر نمیکنم Vivaz جایی برای تنظیم، IP داشته باشه، حداقل من که تمام زیر و بمش رو گشتم و پیدا نکردم، اما فکر نمیکنم مشکل این باشه چون network access دارم واسه Vivaz، حالا کسی میدونه که چه جوری میشه این رو فعال کرد؟
3. توی دانشگاه، به راحتی به وایرلس وصل میشم، البته مسلما اونا router دارند، و از این طریق یه access point درست میکنن، اما خوب من نمیخوام واسه روتر هزینه کنم، میخوام اگه بشه لپ تاپ رو به یه Wireless Access Point تبدیل کنم؛
4. برنامه های مختلفی مثل connectify و ccproxy رو هم امتحان کردم، اولی که اصلا فقط کانکشن های کابلی و وایرلس رو میشناسه (نمیشه دایل آپ رو بهش معرفی کرد) دومی هم که نیاز به کلاینت داره که خوب روی گوشی نمیشه نصبش کرد؛
------------------------------
ممنون از توجهتون![]()