سلام. آقا من يه سوال دارم. اگه اسم چند خواننده را داشته باشيم و بخوايم خيلي راحت و مثلا با آلفابت ببينيم هر كدوم در چه سبكي كار ميكنند آيا سايتي واسه اين كار هست؟ ممنون
سلام. آقا من يه سوال دارم. اگه اسم چند خواننده را داشته باشيم و بخوايم خيلي راحت و مثلا با آلفابت ببينيم هر كدوم در چه سبكي كار ميكنند آيا سايتي واسه اين كار هست؟ ممنون
برو توي MP3.com و بعد اسم هر خواننده يا گروه رو search كن. اونوقت برات اطلاعاتشون رو مياره. يا اينكه ميتوني توي همون سايت روي هر سبك از موسيقي كليك كني و كساني رو كه توي اون سبك كار ميكنن رو ببيني. يا اينكه ميتوني بري توي Danceage.com و اسم خواننده ها و گروه ها رو به ترتيب حروف و با نوع سبك ببيني.راستي ممكنه يه گروه يا خواننده رو يه جا توي يه سبك ببيني و جاي ديگه با يه سبك متفاوت. مثلا ممكنه لينكين پارك رو يه جا alternative و يه جا Hard Rock ببيني. ولي كلا به هم نزديكن.
نوشته شده توسط locked account
locked account جان , معذرت میخوام اما فقط برای کامل کردن حرفهاتون همونطور که قبلا هم گفتم , یک هنرمند در طول فعالیت هنریش امکان داره سبکهای متفاوتی رو به نمایش بزاره و این دلیل بر قدرت هنری اون هنرمند و آشنایی با اون سبکهاست و این نیست که اگه ما نام هنرمندی رو در کنار سبکهای متفاوت دیدیم تعجب کنیم , البته جسارت نباشه اما اکثر این خواننده ها تحصیلات آکادمیک دارند و زحمات زیادی رو متحمل شدند تا به اینجا رسیدند که موزیکهاشون به بازار موزیک میاد و صاحب امتیاز میشن , که باید عرض کنم متاسفانه و صد متاسفانه این قضیه شامل خواننده های هموطن ما نمیشه .
البته , باور کنید قصد جسارت به کسی یا خواننده ای رو ندارم , اما خواننده های اینوری باید از پلهای زیادی بگذرند تا بتونند وارد عرصه هنر بشن در حالی که این قضیه اصلا در ایران صادق نیست , هر شخصی که جسارت آواز خوانی داشته باشه و کمی سرمایه و صد البته آشنا (پارتی ) میتونه براحتی کاست بده و دوباره متاسفانه این خیانته .
Last edited by leuven; 26-05-2006 at 20:48.
نوشته شده توسط leuven
از این پست حمایت میکنم
شدیدا!!!!
![]()
آقا منم حمایت میکنم از حرف leuven . من اصفهان زندگی میکنم یه بار که به تهران منزل یکی از اقوام رفته بودم در نیازمندیها این آگهی را دقیقا با همین متن دیدم: (( به چند جوان خوش صدا جهت ضبط کاست مجاز نیازمندیم.)) این یعنی فاجعه. در ÷ستای بعدی بیشتر راجع بهش صحبت میکنیم. مرسی
این که چیزی نیست,توی جلد اخر مجله ی هنر و رایانه یه تبلیغی زده بود:با لا ترین کیفیت استودیو_فرقی نمیکند در کجا باشید_بیرون دادن کاست به طور تضمینی.نوشته شده توسط doctor_apachi2
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)