تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل ریکاوری در Vaio F11 DGX/B

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

13 مشکل ریکاوری در Vaio F11 DGX/B

سلام دوستان
    پارسال به دلیل پافشاری در نصب سیستم عامل مک پارتیشن ریکاوری دستگاهم دچار مشکل شد و بوت با کلید F10 رو از دست دادم ( اما خود پارتیشن با پارتیشن سیستم سر جاشه ). تا این جا رو داشته باشین
    هفته پیش اومدم سیستمم رو با دیسک ریکاوری کنم که در همون 5 درصد اول با ارور مواجه شدم... هر کاری کردم نتونستم ریکاوری کنم یا حداقل درایورها رو نصب کنم!
    الان هم یه ویندوز کپی ریختم و البته تونستم ویندوزم رو با شماره سریال ته دستگاه اصلی کنم؛ اما ناراحت درایورهاشم

و حالا پرسشم:
    آیا راهی رو میشناسید تا بتونم بوت کلید F10 رو به پارتیشن ریکاوری برگردونم؟

ممنون

آخر فروم باز F R E E M A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

پارتیشن ریکاوری خیلی حساسه با کوچکترین دستکاریی از دست میره بخصوص اگر بوت سکتورش اور رایت بشه
    تنها راه اینه که از هارد یک لپ تاپ مشابه ایمج گرفته بشه و روی این هارد ریخته بشه که کاری پر دردسره
    به نظر من این ویندوز 7 home که روی اکثر لپ تاپها هست ارزش این حرفها را نداره
    ویندوز 7 ultimate نصب کن جدیدترین درایورها را هم از سایت دانلود کن و دیگر هیچ
    Last edited by F R E E M A N; 02-10-2011 at 19:39.

3. این کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

پارتیشن ریکاوری خیلی حساسه با کوچکترین دستکاریی از دست میره بخصوص اگر بوت سکتورش اور رایت بشه
    تنها راه اینه که از هارد یک لپ تاپ مشابه ایمج گرفته بشه و روی این هارد ریخته بشه که کاری پر دردسره
    به نظر من این ویندوز 7 home که روی اکثر لپ تاپها هست ارزش این حرفها را نداره
    ویندوز 7 ultimate نصب کن جدیدترین درایورها را هم از سایت دانلود کن و دیگر هیچ
    ممنون بابت پاسخ دوست عزیز
    بدبختیم اینه که ویندوزش Home نیست، Professional هست!
    خوشبختانه تونستم مشکل رو برطرف کنم. البته با یه شیوه ای که اصلا به ذهن خودم هم نمی رسید!
    پارتیشن ریکاوری کماکان داغونه ولی موفق شدم دو تا دیسک دیگه ازش بسازم. گذاشتم لای پر قو!
    تجربه جالبی بود و اعصاب خرد کن! می خوام یه تاپیک بزنم بذارم در اختیار دیگران شاید مفید باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •