نرم افزار دوستمان حسين كويست كار نمي كنه يكي ديگه معرفي كنين
نرم افزار دوستمان حسين كويست كار نمي كنه يكي ديگه معرفي كنين
من راحت و بدون هیچ مشکلی تو محیط xp پ و ژ رو میتونم بنویسم و نیازی نرم افزار ندارم فقط کافیه فونت فارسی رو نصب کنی بعد وقتی کیبورد رو فارسی نویسی تنظیم شده شیفت رو بگیر پایین c روبزن این میشه "ژ" برا پ هم از کلیدی که بالای اینتر هستش استفاده میکنم شما هم یه تست بزن
بهروز شما مي تواني با استفاده از برنامه On Screen Keyboard هر حرفي را كه خواستي به راحتي بنويسي و يا بداني با نگه داشتن كليد شيفت با زدن هر كليد چه اتفاقي مي افتد.محل برنامه:
Start Menu/All Programs/Accessories/Accessibility/On-Screen Keyboard
اگر راهنمايي بيشتر و يا به مشكلي برخوردي از طريق ايميل يا پيغام خصوصي اطلاع بده تا بتواني به راحتي بنويسي:
+ پ ژ +
سلام
اين كارش خيلي خوبه و فقط براي اصلاح ( ژ ) و ( پ ) ساخته شده البته فقط در ويندوز XP جواب ميده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای محمد عزیز فکر میکنم شما متوجه منظور من نشده اید!!!نوشته شده توسط mohammadnasri
من گفتم که میتواند از این طریق یاد بگیرد چگونه (تنوین-پ-ژ-...) بنویسد.
مثلا با نگه داشتن شیفت و حرف c ميتواند بنويسد ژ.
البته اين نكته را هم بايد بگويم كه بستگي دارد كجا تايپ مي كند:
1.در بعضي جا ها مانند Word-Note Pad و امثال آن براي تايپ حرف (ژ) بايد كليد شيفت را نگه داشته و سپس كليد C را فشار دهد و براي تايپ حرف (پ) بايد كليد ( \ ) را كه بالاي Enter قرار دارد فشار داد.
2.در بعضي جا ها مانند P30WORLD و يا سايت هايي كه كاملا فارسي هستند براي تايپ حرف (ژ) بايد كليد
( \ ) را كه بالاي Enter قرار دارد فشار داد و براي تايپ حرف (پ) بايد كليد ( ` ) را كه بالاي Tab قرار دارد فشار داد.
اميدوارم سوالي باقي نمانده باشد.
Help: كمك:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ميخواهم جاي كليد ها درست بشه همين
سلامنوشته شده توسط behroooz
از اون برنامه بالائي كه گفتم استفاده كن .
دستت درد نكنه عالي بودسلام
اين كارش خيلي خوبه و فقط براي اصلاح ( ژ ) و ( پ ) ساخته شده البته فقط در ويندوز Xp جواب ميده .
كيبورد فارسي
مرسي از شما دوست خوب