تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: روبات‌ها به تئاتر مي آيند

  1. #1
    Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ
    پست ها
    688

    پيش فرض روبات‌ها به تئاتر مي آيند

    آغاز اجراي تئاتري به نام «سايونارا» در ژاپن به دليل حضور يک روبات انسان نما در کنار يک هنرپيشه واقعي بسيار بحث برانگيز شده است.

    روباتي شبه انساني به نام Geminoid F در ژاپن پا به صحنه تئاتر گذاشته است، اما آيا اين روبات قادر خواهد بود مانند يک انسان نمايشي واقعي را به اجرا بگذارد؟ با در نظر گرفتن اينکه اجراي يک نمايش نيازمند به کارگرفتن تمامي احساسات شناخته شده و شناخته نشده وجود انسان است؟
    نقش اين روبات در نمايش «سايونارا» کوتاه بوده و وي در تمامي طول حضورش بر روي صحنه نشسته است و حرکاتش از پشت صحنه توسط فردي کنترل مي شود.
    «بريرلي لانگ» هنرپيشه اي که در اين تئاتر با Geminoid هم بازي است مي گويد به هيچ وجه احساس وجود انساني ديگر را در کنار خود ندارد و بر روي صحنه خود را کاملا تنها احساس مي کند.
    زماني بود که کارهاي توليدي تنها کارهايي به شمار مي رفتند که کارگران بايد نگران از دست دادن آنها مي بودند. از آن زمان تا به حال روباتها در مشاغل مختلفي جايگزين انسانها شده اند، متصدي پذيرش هتل، راننده، پرستار و اکنون شايد اين روبات قصد دارد موجي از نگراني را براي هنرپيشه هاي تئاتر و سينما نيز به وجود آورد.

  2. #2
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    پست ها
    9

    پيش فرض

    خیلی طبیعب بود
    واقعا داریم به تخیلات نزدیک میشیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •