تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: 4 تا سوال ساده

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض 4 تا سوال ساده

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همگی دوستان

من 4 تا سوال ساده دارم اما خیلی واسم مهمه ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند

1-من میخواستنم روی یه لپتاب ویندوز نصب کنم (سون یا xp) خواستم بپرسم نصب ویندوز لپتاب با کامپیوتر معمولی فرق داره یا عین هم هستند؟آخه شنیدم لپتاب های dell دنگو فنگ دارند تاحالا روی چندید کامپیوتر ویندوز نصب کردم و مشکلی نبوده اما این دفعه لپتاب خودم نیست و میترسم فرق داشته باشه و آبروم بره

2-اگه درایو یه قطعه رو نداشته باشم مادربورد و گرافیک و اصلا مدل گرافیک و مادربورد و حتی مارک مادربورد رو ندونم چه جوری درایو ها رو روش بریزم؟؟؟آیا درایو قطعات قدیمی هنوز تو سایت های سازندشون هست ؟

3-آپدیت های آنتی ویروس های kaspersky internet security 2011 و comodo 5.0.1 کجا ذخیره میشوند ؟به چه شکل کپی برداری کنم و دوباره آپدیت ها رو بعد از نصب ویندوز به آنتی ویروس بشناسونم ؟؟؟

4-یه فایل v p n دارم که وقتی روش میزنم اجرا نمیشه و میخواد با یکی از برنامه هایی که ریختم بازش کنه --چه جوری به حالت پیشفرض ببرمش ؟یعنی قشنگ اجرا شه و من بتونم کانکت رو بزنم ؟

تاحالا 5-6 تا از این رایگانا که واسه تسته دانلود کردم همش همین جور بوده اما توی کامپیوتر های دیگه به راحتی بازش کرده و کار هم داده

چون سوالات متفرقه و جواب بعضی هاش کوتاه بود نمیشد برای هر کدوم به تاپیک بزنم

شرمنده اگه زیاد شد

یه دنیا ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام.
    در مورد نصب ویندوز بهتره ببینین که خود لپ تاپ ویندوز اورژینال داشت یا نه. اگه داشت باید بتونین دوباره ریکاوری کنینش مگر اینکه پارتیشن ریکاوری هاردو پاک کرده باشین. اگه بتونین ویندوزه اورژینالو برگردونین دیگه مشکل درایور هم ندارین. اما اگه ویندوز نداشته، با توجه به مشخصات سیستم مثل گرافیک و رم بین سون و xp یکی رو انتخاب کنین. البته کمتر لپ تاپی پیدا میشه که از این دو مورد ضعفی نشون بده مگر اینکه خیلی قدیمی باشه. سون رو امتحان کنین. اگه کند بود و جواب نداد xp بریزین.
    در مورد درایور هم میتونین برین سایت سازنده لپ تاپ و مدل دستگاهو وارد کنین تا درایوراش واسه سیستم عاملای مختلف رو نشونتون بده. اگه درایورای ویندوز سون هم تو سایتش بود حتما سون نصب کنین.
    در مورد آپدیتهای کسپر هم بگم که قابل بکاپ گیری نیستن. میتونین آپدیتای آفلاینشو دانلود کنین و برنامه رو آپدیت کنین. بعد با وصل شدن به اینترنت کاملا بروزش کنین. با comodo کار نکردم که بتونم کمکی بکنم. شرمنده.
    موفق باشید.

3. این کاربر از Armagedon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

مر30 ممنون از کمکتون فکر نکنم ویندوز اورجینال داشته باشه

آیا طریقه نصب ویندوز روی لپتاب با کامپیوتر معمولی فرق داره ؟میگند dell ها قلق داره -راست میگند یا عین همون معمولیاست ؟

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

مر30 ممنون از کمکتون فکر نکنم ویندوز اورجینال داشته باشه

آیا طریقه نصب ویندوز روی لپتاب با کامپیوتر معمولی فرق داره ؟میگند dell ها قلق داره -راست میگند یا عین همون معمولیاست ؟
    با سلام
    روي لپ تاپ ها تعويض ويندوز فرقي نميكنه
    اگه هم مشكلي هست توي نصبش ميتونيد در قسمت لپ تاپ براي اين مبحث تاپيكي هست كه مراجعه كنيد

موفق باشيد.

6. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت nik100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

2-اگه درایو یه قطعه رو نداشته باشم مادربورد و گرافیک و اصلا مدل گرافیک و مادربورد و حتی مارک مادربورد رو ندونم چه جوری درایو ها رو روش بریزم؟؟؟آیا درایو قطعات قدیمی هنوز تو سایت های سازندشون هست ؟

می تونی ویندوز 7 سون نصب کنی که احتیاجی به درایور ندارد و قطعات را شناسایی می کند
    نصبشم خیلی آسونه

8. این کاربر از nik100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال آنتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دهات

پيش فرض

بهترین راه Backupگرفتن از درایورهاست
    برنامه Driver Genius برای این کار مناسب است

10. این کاربر از آنتی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •