با سلام خدمت دوستان گرامی
در یکی از سایتها در مورد کارت گرافیگ اکسترنال MSI GUS External Graphics صحبت کرده بود می خواستم اطلاعات
دقیقی از این کارت را داشته باشم که برای جه مدلی از لپ تاپ ها ساخته شده و لپ تاپ مورد نظر باید چه ویژگیهایی
داشته باشه ؟
با سلام خدمت دوستان گرامی
در یکی از سایتها در مورد کارت گرافیگ اکسترنال MSI GUS External Graphics صحبت کرده بود می خواستم اطلاعات
دقیقی از این کارت را داشته باشم که برای جه مدلی از لپ تاپ ها ساخته شده و لپ تاپ مورد نظر باید چه ویژگیهایی
داشته باشه ؟
ارزش كاركردی نداره
بیشتر جنبه لوكس داره
روش فكر نكن
دوست عزیز با تشکر از راهنمایی که فرمودین
من یک لپ تاپ دارم که ازش راضیم فقط تنها مشکلش گرافیک پایینش است و دو راه حل دارم یا اینکه هزینه زیاد
بابت یک سیستم با گرافیک بالا بدم (که بودجه تهی است) راه حل دوم استفاده از این سری کارتها , چون خیلی
از این کارت تعریف شده بود و به گفته خودشان بازیهای روز را تا حد نسبتا قابل قبول اجرا می کند و دارای تراشه گرافیکی MSI Radeon HD 5670 با رم 1 گیگ می باشد
دوستان گرامي كسي مي تونه راهنمائي كنه؟![]()
دوست عزیز گرافیك نوت بوك قابل ارتقا نیست و این گرافیكهای اكسترنال هم ارزش خاصی ندارن و اتلاف هزینه هستند.
با تشکر از شما دوست گرامی
آیا این کارت اکسترنال در ایران پیدا میشه؟
بله هست هم ایسوس و هم ام اس آی در بازار هست حدود 200 تا 300 تومنی هم قیمت دارن
اما ارزش خرید ندارن
دوست گرامی با تشکر از شما
یک سوال دیگر هم داشتم آیاکارت گرافیک MSI روی لپ تاپ های قدیمی مثل لپ تاپ خودم
(inspiron 1520 core 2 dual 2 با ram 3 gig ) نصب می شود یا فقط روی لپ تاپ های جدید نصب می شود ؟
و ارتباط این کارت با لپ تاپ از طریق چه پورتی صورت می گیرد؟
USB
Firewire
و ....
میتونه وصل بشه اما كارایی خوبی نداره
با تشکر
دوست عزیز منظور از کارایی نداره یعنی بازیهای روز را نمی تواند اجرا کند ؟
وچند درصد همان مدل تراشه گرافیکی به صورت اینترنال کارایی دارد؟
با عرض پوزش به نظر شما از کدام پاساژ می توانم تهیه اش بکنم؟
دوست عزیز اگر شما هم پول کافی برای خرید یک لپ تاپ خوب نداشتی شاید به فکر تهیه یک همچین محصولی می افتادید.(البته این قسمتو شوخی کردم)
بازم از راهنماییهای شما متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)