تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: راهنمایی در مورد Sony Vaio P Series

داره خودمونی میشه PhrenetiC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض راهنمایی در مورد Sony Vaio P Series

سلام دوستان

اگر ممکنه یه سری اطلاعات در مورد این سری بدین،
    این لپ تاپ ها توانایی اجرای نرم افزارهایی نظیر C++ رو دارن ؟
    من چون دانشجوی کامپیوتر هستم دنبال یه لپ تاپ کوچیک و قابل حمل میگردم که بتونم باهاش C++ کار کنم + اینکه از اینترنت هم زیاد استفاده میکنم، بازی هم خیلی کم پیش میاد انجام بدم، اگر هم انجام بدم بازی های قدیمی و منسوخ شده! رو این لپ تاپ ها XP میشه نصب کرد ؟ کار کردن با این لپ تاپ ها مشکل نیست ؟ ( تجربه ندارم )
    قیمت انواع مدل های این سری رو + مشخصاتشون هم لطف کنین یا لینک بدین

در کل ممنون میشم که اطلاعاتتون رو در مورد این سری در اختیار من بذارین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان

اگر ممکنه یه سری اطلاعات در مورد این سری بدین،
    این لپ تاپ ها توانایی اجرای نرم افزارهایی نظیر C++ رو دارن ؟
    من چون دانشجوی کامپیوتر هستم دنبال یه لپ تاپ کوچیک و قابل حمل میگردم که بتونم باهاش C++ کار کنم + اینکه از اینترنت هم زیاد استفاده میکنم، بازی هم خیلی کم پیش میاد انجام بدم، اگر هم انجام بدم بازی های قدیمی و منسوخ شده! رو این لپ تاپ ها XP میشه نصب کرد ؟ کار کردن با این لپ تاپ ها مشکل نیست ؟ ( تجربه ندارم )
    قیمت انواع مدل های این سری رو + مشخصاتشون هم لطف کنین یا لینک بدین

در کل ممنون میشم که اطلاعاتتون رو در مورد این سری در اختیار من بذارین
    عزیز از نظر اجرای ++c نگران نباش این بنامه رو من با mini هم به راحتی اجرا میکردم .اگه فقط کاربریت اینترنتو ++c هست بی خودی خرج خودتو زیاد نکن با مدلای 400 500 تومنی هم کارت راه میافته
    Last edited by aridonald; 06-11-2010 at 06:50.

3. این کاربر از aridonald بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزیز از نظر اجرای ++c نگران نباش این بنامه رو من با mini هم به راحتی اجرا میکردم .اگه فقط کاربریت اینترنتو ++c هست بی خودی خرج خودتو زیاد نکن با مدلای 600 700 تومنی هم کارت راه میافته
    بله کاربردم بیشتر C++ و اینترنت هست،
    حالا از بین مدل های سری P کدوم رو پیشنهاد میدین ؟ من تا 900.000 - 1.000.000 تومان میتونم هزینه کنم...
    به نظرتون از کجا و با چه گارانتی تهیه کنم ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مدلی که لینک دادم خوبه ؟ مدل هایی با کانفیگِ بهتر هم هست ؟

دوستانِ دیگه هم اگر نظر بدن و راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم که من هم با خیال راحت اقدام کنم به خرید...
    Last edited by PhrenetiC; 05-11-2010 at 23:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بله کاربردم بیشتر C++ و اینترنت هست،
    حالا از بین مدل های سری P کدوم رو پیشنهاد میدین ؟ من تا 900.000 - 1.000.000 تومان میتونم هزینه کنم...
    به نظرتون از کجا و با چه گارانتی تهیه کنم ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مدلی که لینک دادم خوبه ؟ مدل هایی با کانفیگِ بهتر هم هست ؟

دوستانِ دیگه هم اگر نظر بدن و راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم که من هم با خیال راحت اقدام کنم به خرید...
    lمدلی که شما انتخاب کردی در حد کانفیگ 1 نت بوک بد نیست و فک میکنم حدود 800 900 تومن قیمت داشته باشه.اما به نظر من اگه قصد خرید نت بوک دارید پول دادن به سری p سونی در حالی که میتونید لپ تاپ هایی با توان پردازشی خیلی بیشتر با همون مبلغ بگیرید به صرفه نیست.بهتر بین نت بوک ها هم بین محصولات برند هایی مثل hp,acer.asus انتخاب کنید و نصف هزینه مورد نظرتون رو برای یه لپ تاپ 10 اینچی بپردازید.
    ولی در عین حال در صورتی که تمایل به برند سونی وایو دارید می تونه انتخاب خوبی باشه.
    اگرم عجله ندارید دست نگه دارید چون پردازنده های دو هسته ای اتم به زودی برای نت بوک ها وارد بازار میشن.
    Last edited by aridonald; 06-11-2010 at 06:52.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

منظورتون رو از c++ نفهمیدم !!! مگه برنامست ؟ با چی کار میکنید ؟ VISUAL STADIO یا TRUBO C++ یا BORLAND C++ یا...............؟؟؟؟؟

روی ویژال استادیو که اصلا حساب نکن
    روی بازی هم باز حساب نکن (رزولیشن اصلا برای بازی مناسب نیست) قدرت بازی هم نداره

برای اینترنت مناسبه....

کار کردن باهاش آسون نیست...

بنظرم یه تبلت بگیری خیلی بهتره

7. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سری p سونی تو ظرافت و طراحی مثل سری ux که اون زمان سونی میزد حرف نداره.
    بالا بودن قیمتش هم به طور وضوح معلومه: دلایلی مثل بالا بودن فوق العاده رزولیشن ال سی دی که رزولیشنش ۷۶۸*۱۶۰۰ پیکسل میباشد.(شما یه مینی لپ تاپ یا تب لت نشون بدین که این رزولیشن رو داشته باشه؟) برندهای دیگه این رزولیشن رو روی لپ تاپهای ۱۵ و ... استفاده میکنند.ضمنا برایتنس و کیفیت ال سی دی هم عالیه.
    نکته دیگه اینه که سونی همیشه از آخرین پردازنده های اتم اینتل روی این سری استفاده میکنه و الانم از سری z540 که ۱.۸۶ گیگاهرتزه استفاده کرده.بقیه مینی ها مثل ایسوس و یا hp که تو بازارند با اون بزرگی و کت و کلفتی سی پی یوشون تازه اتم با کلاک ۱.۶ گیگاهرتز هستش.
    در ضمن روی این سری اگه بخواهید زیاد هزینه کنید نسخه های پریمیوم ویندوز بجای استارتر استفاده میشه.الان تو اکثر تب لتها و مینیها ویندوز ۷ استارتر نصبه.
    رم مورد استفاده هم ۲ گیگ هستش که تا دیروز اکثر شرکتها مینیهاشون رو با ۱گیگ رم میدادن بیرون ولی سونی سری p رو از خیلی وقت پیش با این رم میده.
    هارد مورد استفاده تو سری p از نوع ssd میباشد که تو بقیه از این نوع نیست.
    وزن سری p با این کانفیگ خوب همراه با باطری ۵۹۵الی ۶۰۰ گرم هست ولی وزن بقیه مینی لپتاپها بعضا تا ۱.۵ کیلو و حتی بیشتر هم میکشه.
    وزن ۶۰۰ گرم کجا و وزن ۱.۵ کیلو کجا.
    دیزاین لپ تاپهای سونی هم که نیازی به تعریف نداره.
    من خودم الان حدود ۴ماه هستش که مدل p45gk رو با گارانتی ایران رهجو به قیمت ۱.۴۲۰ خریدم و خیلی هم راضیم.خوراک اینترنت و فیلم نگاه کردن و کار کردن با برنامه های سبکه.
    برخی معایبی هم که داره اینه که ال سی دیش ممکنه برای شما کوچک باشه ولی در عوض حمل و نقلش خیلی راحته.
    یه عیب دیگش هم باطریش هستش که زود تموم میشه و شما مجبورید همیشه شارژرش رو پیش خودتون حمل کنین.
    الان تو بازار ایران گارانتی ایران رهجو مدل p115 رو وارد کرده که کانفیگش دقیقا شبیه p۴۵ هستش با این تفاوت که باطریش کمی قوی شده.
    قیمتش هم ۱.۴۹۰ تومن هستش.
    اگه بخواهین بدون گارانتیش رو هم بگیرید باید کمی تو بازار بگردید چون به خاطر قیمت بالاش هر مغازه ای این مدل رو نمیاره.بدون گارانتی هم با کانفیگ نسبتا پایین نسبت به سری p45gk و p115gk که فقط ایران رهجو این دو مدل رو وارد میکنه میتونین با توجه به کانفیگهای مختلف با قیمتی حدود ۸۵۰ الی ۱ تومن پیدا کنید.

9. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظورتون رو از c++ نفهمیدم !!! مگه برنامست ؟ با چی کار میکنید ؟ VISUAL STADIO یا TRUBO C++ یا BORLAND C++ یا...............؟؟؟؟؟

روی ویژال استادیو که اصلا حساب نکن
    روی بازی هم باز حساب نکن (رزولیشن اصلا برای بازی مناسب نیست) قدرت بازی هم نداره

برای اینترنت مناسبه....

کار کردن باهاش آسون نیست...

بنظرم یه تبلت بگیری خیلی بهتره

منظور رو بد رسوندم!
    یا Visual Studio کار میکنم و اینطور که شما میگین سری P از پسش بر نمیاد!
    ...
    با تبلت میتونم Visual Studio کار کنم ؟
    ...
    ( ممنون از راهنمایی تمام دوستان )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •