تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: راهنمایی : روش Publish کردن یک وب سایت با استفاده از XAMP در شبکه Local

پروفشنال delta-pt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض راهنمایی : روش Publish کردن یک وب سایت با استفاده از XAMP در شبکه Local

سلام من نرم افزار xampp یا همن وب سرور مجازی رو روی کامپیوترم روی شبکه مدرسه نصب کردم و یه سایت مجازی درست کردم همراه با cms حالا میخوام هر کی روی هر سیستمی به آدرس سایت مجازی من روی شبکه بره سایت مجازی من براش لود بشه مثال localhost/home رو که نوشت بیاد توی وب سرور مجازی من و توی سایتم و index page فولدی home رو نشون بده من هر کاری میکنم از روی کامپیوتری دیگه به وب سرور خودم که روی کامپیوتری دیگه نصب شده رجوع کنم error میده cannot fined server اگه کسی بلده دریغ نکنه لطفآ

پروفشنال delta-pt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کمک کمک کمک یعنی هیچکی بلد نیست فوری است کمک کنید لطفآ

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز تا اونجایی که میدونم XAMP فقط برای یک سیستم پاسخگوه یعنی سرور APache و دیتابیس MySQL که نصب میشه فقط روی همون سیستم جواب میده و نمیشه برای سیستم های دیگه استفاده کرد البته مطمین نیستم تا حالا امتحان نکردم امتحان میکنم اگه شد روش کار رو بهت میگم .

اما اگه نشد یه راه دیگه برات سراغ دارم الان خستم نصفه شبه فردا برات توضیح میدم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من هم همین مشکل رو دارم کسی نیست جواب بده!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hraeissi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب اینکار امکانش است

اول باید مطمئن بشی IP سیستم سرور دیده شود
    دوم همانطور که میدانید این برنامه با IIS مشکل دارد یعنی هر دو می خواهند از پورت 80 استفاده کنند که بایستی برای رفع آن پورت xamp را عوض کنید
    ولی مورد اولم خیلی مهمه چون اگر سایت در لوکال بالا بیاد تنها مورد ندیدن IP سرور توسط سیستمهای دیگر است که آن هم به احتمال زیاد بدلیل فایروال سرور است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •