سلام
من يه سيستم دارم كه با دكمه پاور روشن نميشه اما وقتي سيمهاي سبز و سياه 24 پين پاور رو به هم وصل ميكنم سيستم روشن شده و به كارش ادامه ميده.
مدل مادربوردم:
Giga 945-PL-S3P
شاد باشيد![]()
سلام
من يه سيستم دارم كه با دكمه پاور روشن نميشه اما وقتي سيمهاي سبز و سياه 24 پين پاور رو به هم وصل ميكنم سيستم روشن شده و به كارش ادامه ميده.
مدل مادربوردم:
Giga 945-PL-S3P
شاد باشيد![]()
ممکنه فقط خود دکمه پاور مشکل داشته باشه
روی مادربرد پایین سمت راست دو تا پین هست که ماله دکمه پاور هست اونا رو پیدا کن (معمولا کنارش نوشته PWR)
سیم هاشو در بیار و با یه جسم فلزی (مثل پیچ گوشتی یا کلید) به هم یه لحظه اتصال بده
باید سیستم روشن شه اگه نشد ممکنه اشکال از مادربردت باشه یا اینکه پاورت ضعیف شده باشه
بعد کابلهای برق هارد - سی دی رام ها - فلاپی رو در بیار و باز تست کن اگه روشن شد یعنی پاورت زورش کمه
من هم همین مشکلو با اون یکی کیس ام دارم
من مین رو از کیس در آوردم و بیرون امتحان کردم. تمامی قطعات رو درآوردم و خالی با CPU و رم سیستم رو روشن میکنم.
با اتصال پینهای پاور روی مین سیستم روشن نمیشه.
با اتصال سیمهای سبز و سیاه کانکتور پاور سیستم روشن میشه و کار میکنه و بعد از چند لحظه اگه اتصال رو بردارم سیستم روشن باقی میمونه.
اما اگه در همون لحظه اول که سیستم روشن شد اتصال رو بردارم سیستم خاموش میشه.
من نظرم اینه که مشکل از مین باشه. اما نمیدونم کدوم قسمتش هست. دوستان در این زمینه راهنمایی کنند و بگن که مورد از کدوم قسمت مین هست تا بتونم تعمیرش کنم.
شاد باشید![]()
اگه اینطور ی که شما میگین باشه ایراد از مینه که با اتصال کوتاه روشن نمیشه و مشکل داره
ممکنه از لحیم سرد باشه لحیم سرد ارو دوباره لحیم کاری کنید شاید درست شد
اونوقت وقتی این کارو میکنید سیستم بالا میاد؟یا فقط پاور روشن میشه؟سلام
مدل مادربوردم:
Giga 945-PL-S3P
شاد باشيد![]()
![]()
بله سیستم بالا میاد و کار میکنه و مشکلی هم نداره. جالب اینجاست وقتی که صفحه اول مشخصات سیستم نشون داده شد و ویندوز اومد بالا اگه اتصال سیمهای سبز و سیاه رو بردارم سیستم همچنان روشن باقی میمونه و مشکلی هم نداره.
جالبتر از همه اینه که با دکمه پاور هم میشه خاموشش کرد.!!!
خودم هم موندم چه کار کنم.
شاد باشید
---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
میشه یه خورده بیشتر توضیح بدید؟
کدوم قسمتها رو عرض میکنید؟
لحیم سرد چیه؟
شاد باشید![]()
شما اگه دسترسی به یه پاوره دیگه داری حتما با اون تست کن.بعد نتیجه رو اطلاع بده![]()
جالبتر از همه اینه که با دکمه پاور هم میشه خاموشش کرد.!!!
دوست من وقتي که شما با دکمه پاور سيستم رو خاموش مي کنيد اين يعني اينکه دکمه پاور شما (واقع بر روي کيس) سالم هست.
حالا يا شما پاورتون مشکل دارد يا مادربوردتون.ابتدا بهتره با يه پاور ديگه سيستم رو چک کنيد.
گزارش بديد تا راهنمايي کنيم
موفق باشييييييييييي
سلام
همانطور که دوستان چند گونه مشگل را گفتند با عنایت به جوابهای شما فقط 2 حالت سخت افزاری وجود داره
1- دیود رکتوفایر سوخته و ولتاژ بای پاس میشه که باید از دیودهای مینتیاتوری استفاده کنی ویا دیود زینر روی قسمت پاور مادر برد مشگل داره بحر حال پیشنهاد میشه اگر درکار الکترونیک وارد نیستی به یک متخصص مراجعه کنی
2- سعی نکن از پین های پاور استفاده کنی چون برای استارت سیستم اگر از انجا سیستم را روشن کنی احتمال برگشت ولتاژ7/3 به راوی پایه خروجی cpu سيستم بره وأنرا بسوزانه
یکبار جمپر بایاس سیستم را ریست کن روی مادربرد معمولا بقل باطری(BACKUP)است ودوحالته
است
موفق باشی
Last edited by s1mah; 05-10-2010 at 21:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)