سلام
دوستان یه نرم افزار میخاستم که مثلا توش ساعت کوک کنمتا تو زمان مشخصی سیستم خاموش شه ... xp که داشتم از run یه چیزایی وارد میکردم و خاموش میشد . اما الان تو 7 اونو وارد میکنم کار میکنه اما قاطی داره واطمینانی نیست . مثلا گذاشتم 1 ساعت دیگه خاموش شه . گرفتم خابیدم . بعد از 14 ساعت بیدار شدم دیدم pc بد بخت مثه سگ روشنه . حالا اگه برنامه ای برای اینکار سراغ دارید که بدون درد سر اینکارو واسم بکنه . لطف کنید بزارید
با تشکر![]()

تا تو زمان مشخصی سیستم خاموش شه ... xp که داشتم از run یه چیزایی وارد میکردم و خاموش میشد . اما الان تو 7 اونو وارد میکنم کار میکنه اما قاطی داره واطمینانی نیست . مثلا گذاشتم 1 ساعت دیگه خاموش شه . گرفتم خابیدم . بعد از 14 ساعت بیدار شدم دیدم pc بد بخت مثه سگ روشنه . حالا اگه برنامه ای برای اینکار سراغ دارید که بدون درد سر اینکارو واسم بکنه . لطف کنید بزارید
جواب بصورت نقل قول
من حتی به تاپیکی که دوستمون دادند هم قبلا سر زده بودن اما بدردم نخوردن ... تو xp مشکل نداشتم اما تو 7 حتی سه روشو باهم فعال میکنم که نمونه هشاشونو میگم ....gif)
(منم گیجما)
راست میگی اگه مثلا 3 ساعت میزارم تا خاموش شه سیستم من بعد از 45 دقیقه به حالت استند بای میرفت در نتیجه دانلود که قطع میشد هیچی تموم تایمر ها که قرار بود بعد از 3 ساعت سیستمو خاموش کنند از کار میوفتادند . 
.gif)