سلام
من دیپلم ریاضی هستم و پیش دانشگاههی رو هم خوندم.
مشکل اینجاست توی دانشگاه دروس پیش دانشگاهی رو هم دادند.
مگه ما اینا رو نخوندیم حالا دادن.
سلام
من دیپلم ریاضی هستم و پیش دانشگاههی رو هم خوندم.
مشکل اینجاست توی دانشگاه دروس پیش دانشگاهی رو هم دادند.
مگه ما اینا رو نخوندیم حالا دادن.
اونا دروس پیش نیاز هستن
حالا چه درسی هست؟
همه درسا که نمیشهههههه
فيزيک پيش دانشگاهياونا دروس پیش نیاز هستن
حالا چه درسی هست؟
همه درسا که نمیشهههههه
فارسي پيش دانشگاهي
زبان پيش دانشگاهي
رياضي پيش دانشگاهي
سلام
درصد که در ازمون در این درس ها پاسخ دادید کم بوده برای همین پیش نیاز خورده بهتون.
موفق باشید.
من ترم دوم هستن و زبان خارجي رو هم ترم اول پاس کردم در حالی که بقیه دوستان مجبور بودن زبان پیش رو بخونن و یعد این زبان روسلام
درصد که در ازمون در این درس ها پاسخ دادید کم بوده برای همین پیش نیاز خورده بهتون.
موفق باشید.
تو دانشگاه سراسري هم از اين خبرا هست؟
دانشگاه ازاد اگه 30 درصد یا زیر 30 درصد یه درسی از این 4 تا رو بزنی پیشنیاز میخوری اما دانشگاه سراسری اگه زیر 50 بزنی پیشنیاز میخوری و بدیش اینه که این درسا جز واحدای لیسانس حساب نمیشن و فقط باید گذروندشون!
ادبیات و زبان وریاضی که واسه همه است اما بین فیزیک و شیمی اگه رشتتون درس اصلیش فیزیک باشه(مثل برق) فیزیک رو پیش میخورید اگه درس اصلیش شیمی باشه(مثل متالوژی) شیمی روپیش میخورید
Last edited by Masoud_kp; 18-09-2010 at 13:56.
من معماری ام پس بردارم دیگه ؟دانشگاه ازاد اگه 30 درصد یا زیر 30 درصد یه درسی از این 4 تا رو بزنی پیشنیاز میخوری اما دانشگاه سراسری اگه زیر 50 بزنی پیشنیاز میخوری و بدیش اینه که این درسا جز واحدای لیسانس حساب نمیشن و فقط باید گذروندشون!
ادبیات و زبان وریاضی که واسه همه است اما بین فیزیک و شیمی اگه رشتتون درس اصلیش فیزیک باشه(مثل برق) فیزیک رو پیش میخورید اگه درس اصلیش شیمی باشه(مثل متالوژی) شیمی روپیش میخورید
chi dary migi????
masalan emsal 97% sherkat konandehe riazi zire 50 zadan pas hame pish-niaz mikhoran???
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
manam memariam va hamaram zire50 zadam vali moge sabtenam ke barge entekhab vahedamo dadan hamash male daneshgah bood chizi az pish tooshoon nabood hich harfiam dar in mored nazadan
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)