تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: وصل کردن اتوماتیک کانکشن ADSL

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13 وصل کردن اتوماتیک کانکشن ADSL

سلام
    دنبال نرم افزاری هستم که به صورت خودکار بتونه کانکشن ADSL سیستم رو وصل کنه. سیستم عاملم ویندوز 7 هست. از نرم افزار ADSL Autoconnect استفاده کردم ولی به صورت اتوماتیک وقتی که کانکشن دیسکانکت میشه وصل نمی‌کنه و بایستی به صورت دستی خودم اقدام به وصل کردنش کنم.

پروفشنال ghasem13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه دنبال یه روش برای استفاده از ترافیک شبانه اینترنتت هستی بدون این که خودت رو از خواب بندازی و نصف شب بیدار بشیمی تونی از این فایل آموزشی (پی دی اف ) که گذاشتم استفاده کنی.صد در صد تضمینی (خودم امتحان کردم )البته برا ایکس پی ولی احتمالا رو سون هم جواب میده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از ghasem13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

13

اگه دنبال یه روش برای استفاده از ترافیک شبانه اینترنتت هستی بدون این که خودت رو از خواب بندازی و نصف شب بیدار بشیمی تونی از این فایل آموزشی (پی دی اف ) که گذاشتم استفاده کنی.صد در صد تضمینی (خودم امتحان کردم )البته برا ایکس پی ولی احتمالا رو سون هم جواب میده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از اینکه به سوالم ÷اسخ دادید تشکر می کنم.
    اما این روش جواب خوبی برای من نمی ده. من دنبال نرم افزاری هستم که بتونه خودش تشخیص بده اینترنت در سیستم من وجود داره یا نه و اگه وجود نداره خودش دیسکانکت کنه و دوباره کانکت بشه. نرم افزار ADSL Autovonnect به راحتی این عمل رو انجام می داد و با پینگ گرفتن از یه سایتی که شما می گفتید مثلاً گوگل وجود اینترنت رو بررسی می کرد.

پروفشنال hasibi01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

سلام
    دنبال نرم افزاری هستم که به صورت خودکار بتونه کانکشن ADSL سیستم رو وصل کنه. سیستم عاملم ویندوز 7 هست. از نرم افزار ADSL Autoconnect استفاده کردم ولی به صورت اتوماتیک وقتی که کانکشن دیسکانکت میشه وصل نمی‌کنه و بایستی به صورت دستی خودم اقدام به وصل کردنش کنم.
    شاید شما قسمت Starting Mode رو روی گزینه Menual ( دستی ) تنظیم کرده باشی
    اگر اینجوری باشه خودش به صورت خودکار به اینترنت وصل نمیشه!!!
    یک بار دیگه امتحان کن

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

13

شاید شما قسمت Starting Mode رو روی گزینه Menual ( دستی ) تنظیم کرده باشی
    اگر اینجوری باشه خودش به صورت خودکار به اینترنت وصل نمیشه!!!
    یک بار دیگه امتحان کن
    تنظيمات اون قسمتي كه شما داريد بيان مي‌كنيد روي اتوماتيك قرار داره و هيچ مشكلي هم نداره. من تقريباً 6 ماهي هست كه با اين نرم افزار دارم كار مي‌كنم و مشكلي نداشتم و فقط در ويندوز 7 اين مشكل وجود داره.
    از اينكه به سوالم پاسخ داديد ممنونم.

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خب شما چرا کانکتشن ADSL رو در خود مودم تعریف نمیکنید که دیگه نیاز به کانکت شدن دستی نداشته باشید؟

پروفشنال hasibi01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

خب شما چرا کانکتشن ADSL رو در خود مودم تعریف نمیکنید که دیگه نیاز به کانکت شدن دستی نداشته باشید؟
    آره فکر کنم که خودشون هم بتونن این کار رو انجام بدن!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

13

میشه در این مورد توضیح بیشتری بدید که چطوری می‌شه این کار رو انجام داد.
    ممنون.

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

يعني اينكه شما بر طبق نوع مودمتون در قسمت پروفايل اكانت مورد نظر با شماره تلفن رو ميسازيد بعد هر موقع اتصال به خط مودم وصل شد خودكار اتصال بوجود مياد

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

میشه در این مورد توضیح بیشتری بدید که چطوری می‌شه این کار رو انجام داد.
    ممنون.
    تو دفترچه مودمتون حتما توضیح داده، اما من یا دو تا مودم تست کردم زیاد روش ها تفاوتی نداشت، فکر نمیکنم تو بقیه مودم ها هم فرق چندانی بکنه:
    Bridge: همون حالتی هست که شما دستی کانکت میشید، یعنی اگه مودم رو حالت Bidge باشه، باید داخل سیستم عامل یه کانکتشن بسازید و بعد کانکت بشید.
    PPPoE: تو این حالت، کانکتشن به جای اینکه در سیستم عامل تعریف بشه، تو مودم تعریف میشه و وقتی سیستم شما بالا بیاد، به اینترنت وصل هست. استفاده از این روش در صورتی که مودم شما wireless باشه نیاز به رعایت نکات امنیتی مثل پسورد گذاشتن داره، چون در غیر این صورت هرکسی که سیستم یا موبایلش مجهز به wifi باشه به راحتی میتونه از adsl شما استفاده کنه بدون اینکه شما متوجه بشید (البته شما متوجه میشید اما زمانی که تمام حجمتون مصرف شده باشه توسط افراد دیگه (البته اگه محدودیت حجم داشته باشید)

حالا نحوه کانفیگ مودم برای ایجاد PPPoE:
    در Internet Explorer تایپ کنید: 192.168.1.1 بعد صفحه ای میاد که ازتون یوزر نیم و پسورد میخواد. پیش فرضش admin یا Admin هست.
    بعد وارد قسمت Advance Setup و بعد WLAN میشید.
    یه اکانت PPPoE باید بسازید. فقط سه مورد رو باید دقت کنید:
    1- نوع اکانت رو PPPoE انتخاب کنید نه Bridge

2- VCI رو از ISP تون باید بپرسید که چنده (برای پارس آنلاین 59 و برای صبانت 35 هست، بقیه ISP ها رو نمیدونم، البته همین کانکتشن ای که Bridge تعریف شده تو مودم رو نگاه کنید VCI رو نوشته چنده دیگه، وقتی وارد WLAN میشید یه کانکتشن bridge از قبل موجود هست)

3- یوزر نیم و پسوردتون ADSL رو باید وارد کنید. (اگه PPPoE رو انتخاب کرده باشید، یه جا خودش داره برای وارد کردن یوزد نیم و پسورد)

بقیه موارد رو دیگه لازم نیست دست بزنید (البته برای مودم من اینطوریه)
    بعد finish می کنید و میذارید مودم کانفیگ رو انجام بده.

بعد از finish کردن، هر دو کانکتشن PPPoE و Bridge تو WLAN هستند،PPPoE رو بذارید اولین انتخاب باشه که اونو پیش فرض بشناسه (من خودم کانکتشن Bridge رو حذف کردم و فقط PPPoE که استفاده میکنم هست)

12. 5 کاربر از _ermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •