تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 54

نام تاپيک: Virtua Tennis 4

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض Virtua Tennis 4

Virtua Tennis4 که با عنوان Sega Professional Tennis: Power Smash 4 در ژاپن شناخته میشود، سومین دنباله بر بازی انحصاری سگا با نام Virtua Tennis میباشد.
    ژانر:ورزشی
    مود:تک نفره و همچنین در حالت مولتی پلیر تا 4نفر

بازی برای پلی استیشن3،ایکس باکس360،کامپیوترهای خانگی،wii و همچنین پلی استیشن ویتا که قراراست به زودی روانه بازی شود منتشر شده است.
    بازی از ساپورت کنترل هایی مانند move برای پلی استیشن3،کینکت برای ایکس باکس و همچنین wii motion plus برای wii برخوردار است.بازی همچنان از ساپورت
    stereoscopic 3D (سه‌بعدی نگاری: شیوه‌ای است که بر اساس آن تصویر معمولی را با وهم به گونهٔ سه دوری یا سه بعدی نشان می‌دهند) برای پلی استیشن3 برخوردار است.

Virtua Tennis4 به شما اجازه میدهد که در نقش بهترین تنیسورهای جهان بازی کنید.لیست زیر شامل تعدادی از مشهورترین بازیکن های تنیس جهان است که شما میتوانید کنترل آنها را در بازی به عهده بگیرید.بازیکنان بولد شده آنهایی هستند که در نسخه قبلی بازی نبوده اند.

مردان:رافائل نادال،راجر فدرر،نواک جوکوویچ،اندی مورای،خوان مارتین دل پورتو،اندی رادیک،فرناندو گونزالز،تامی هاس،فیلیپ کولشرایبر،گائل مونفلیس،آندریاس سپی

زنان:ونوس ویلیامز:آنا ایوانوویچ،کارولین ووشنیاکی،اسوتلانا کوزنتسوا،ماریا شاراپوا،آنا چاکوتازده و لورا رابسون.

همچنین تعدادی از تنیسورهای افسانه ای تاریخ در ورژن پلی استیشن3 قابل بازی کردن میباشند که عبارتند از:

بوریس بکر،اشتفان ادبرگ،پاتریک رافتر،جیم کوریر.

همچنین هر 4گرند اسلم استرالیا،فرانسه،آمریکا و ویمبلدون انگلیس جزو تورنومنت های موجود در بازی میباشند
    ولی احتمالا به دلیل لایسنس نشدنشان،از نام های اصلی این تورنومنت ها در بازی استفاده نشده است

منبع:ویکی پدیای انگلیسی

حداقل سیستم مورد نیاز:

Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4200+
    Memory: 2 Gb
    Video Memory: 256 Mb
    Video Card: nVidia GeForce 7800 / ATI Radeon X1800

سیستم پیشنهادی:

Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.4 GHz / AMD Athlon 64 X2 5200+
    Memory: 3 Gb
    Video Memory: 896 Mb
    Video Card: nVidia GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 4870

تصاویری از محیط بازی:

Last edited by بردیا; 10-07-2011 at 10:10.

2. 16 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی واقعا خوبیه
    اونایی هم که با save کردنش مشکل دارن فقط باید یه local profile بسازن تا بدون نیاز به وصل شدن به windows live بازی بکنن
    Last edited by بردیا; 08-07-2011 at 10:21.

4. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordspeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    in the car

پيش فرض

6. این کاربر از lordspeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

1-3 - برای ایجاد تاپیک بازی، باید دقت شود که پست اول دارای اطلاعات کافی در مورد سازنده، داستان، گیم پلی، گرافیک و سایر مشخصه های بازی باشد و به علاوه باید تصاویر و ویدئو هایی از گیم پلی را شامل باشد. همچنین سعی شود تا تاپیک علاوه بر محتوا دارای ظاهر خوبی هم باشد. لازم به ذکر است که موارد فوق نباید از سایتهای فارسی زبان کپی شده باشند و باید آدرس دقیق منابع مورد استفاده در انتهای پست اول تاپیک درج گردد. در غیر اینصورت تاپیک بسته خواهد شد.

8. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام امین جان حرفات درسته اما این بازی منتشر شده وقتی یه بازی منتشر میشه در حالیکه تاپیکی براش نیست اون تاپیک می تونه الابختکی و بدون هیچ محدودیتی ایجاد بشه اگه کسی یه جای یک بازی خاص گیر کنه و براش تاپیک نباشه حتی واسه یک سوال هم می تونه تاپیک اون بازی رو ایجاد کنه

در ضمن شیطونه می گه بیا برو بخر من دو نسخه قبلی تنیس مجازی رو خریدم هر دو گیرا و اعتیاد آور بودن من نسخه قبلی رو فقط به خاطر مشکلی که واسه ویندوز ایجاد می کرد نتونستم تموم کنم وگرنه تا آخراش رفته بودم چون واقعا بازیه جذابیه آدم رسما حس می کنه دیگه شده تنیسور می ره توی عالم!
    Last edited by Spaniuly; 08-07-2011 at 13:00.

10. 6 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نسبت به نسخه 2009 چه فرقی کرده ؟

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نسبت به نسخه 2009 چه فرقی کرده ؟
    هیچی.گرافیکش و طراحی چهره که همونه. زمین های تنیس هم همون جزییات سابق رو داره. گیم پلی هم همونه.تور جهانیش یا کریر مودش هم مزخرفه.به زور میتونی تو کریرش دابل بازی کنی و کلا مسابقات دابلش خیلی کمه. تمریناش فقط باحاله که ارزش داره دوتایی با دوستت بشینی بازی کنی وگرنه خود تمریناتش هم تنهایی حال نمیده.

کلا نسخه 3 از همش بهتر بود

13. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام امین جان حرفات درسته اما این بازی منتشر شده وقتی یه بازی منتشر میشه در حالیکه تاپیکی براش نیست اون تاپیک می تونه الابختکی و بدون هیچ محدودیتی ایجاد بشه اگه کسی یه جای یک بازی خاص گیر کنه و براش تاپیک نباشه حتی واسه یک سوال هم می تونه تاپیک اون بازی رو ایجاد کنه

در ضمن شیطونه می گه بیا برو بخر من دو نسخه قبلی تنیس مجازی رو خریدم هر دو گیرا و اعتیاد آور بودن من نسخه قبلی رو فقط به خاطر مشکلی که واسه ویندوز ایجاد می کرد نتونستم تموم کنم وگرنه تا آخراش رفته بودم چون واقعا بازیه جذابیه آدم رسما حس می کنه دیگه شده تنیسور می ره توی عالم!
    ارمين مي خواي بخري تاب اسپين رو بخر چون خيلي به مراتب بهتر از اين تنيس هستش حتي تو لول هايي كه به شخصيت هاي داخل بازي داده شده تاب اسپين بهتر عمل كرده

15. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordspeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    in the car

پيش فرض

آره منم موافقم بازی top spin بهتره مخصوصا شماره چهارش
    گرافیکش طراحی چهرش گیم پلیش زمینهاش همه چیزش بهتره

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نسخه 2009 اینو بازی نکردم ولی این نسخش که راضی کنندست برای من و فوق العاده اعتیادآور و سخت هستش لولای بالاش
    من سال اول تور جهانیشو تموم کردم ولی تو هیچ کدوم از گرنداسلما نتونستم که بیشتر از نیمه نهایی برسم

زور میتونی تو کریرش دابل بازی کنی و کلا مسابقات دابلش خیلی کمه
    زیادم کم نیست
    بستگی به انتخابات طی مسیر داره
    من 4تا تورنومنت دابل بازی کردم ولی از نظر من تکی حالش بیشتره نسبت به دابل

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •