تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشکل با شارژ اینترنتی همراه اول

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض مشکل با شارژ اینترنتی همراه اول

سلام خدمت همه دوستان گلم

اقا ما 5 شنبه اومدیم شارژ 919 بگیریم از سایت Mci رفت تو سایت بانک ملت ، پر کردم ، قربونش برم ، ارور داد و واریز نکرد و من با یه کارت دیگه تست کردم و تمام ...
    اما بعدش که چک کردم دیدم از اون کارت که ارور داده بود ، 10 تومان رو کم کرده بوده ....

حالا نمی دونم بیخ کی رو بگیرم ، بانک صادر کننده کارت ، می گه به ما مربوط نیست ( بانک صنعت و معدن ) می مونه بانک واسطه ، و شرکت معظم همراه اول ، همراه اول که نه تلفنشون قربونش برم جواب می ده ، همه اش اشغاله ، میل هم ریپلای نمی کنن ، بانک ملت هم من کجا باید برم ، پیش کی برم اصلا ؟

خلاصه این که چطوری این 10 تومان رو زنده کنم ؟ چطوری پیگیری کنم ؟
    گفتم شاید کسی تجربه ای داشته باشه ، ما رو هم راهنمایی کنه

مرسی
    یا حق

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوست عزيز
    ابتدا 48 ساعت و در بعضي بانك ها 72 ساعت بايد صبر كني چون احتمال داره با سند اصلاحيه اتوماتيك به حسابت برگرده. ولي اگه برنگشت و ظاهرا شما هم شماره پيگيري از بانك نداري بايد ابتدا زنگ بزني به بانك ملت كه شماره اپراتوريش 22738310 هست و مشكل رو بگي تا اونا بررسي كنن و به شما شماره پيگيري بدن يا پول رو برگشت به حسابت بدن. بعد اگه شماره پيگيري دادن بايد به سايت همراه اول در قسمت پيگيري بري و مشخصاتت رو وارد كني ببيني اطلاعاتت موجوده يا نه . اگه موجود باشه بهت شماره سريال رو ميده و كار تموم ولي اگه نباشه بايد به سايت همراه اول ايميل بزني و با تاريخ و مبلغ و شماره پيگيري مساله رو بگي تا اونا يا شماره سريال برات ميل كنن يا پيگيري كنن و پول رو به حسابت برگشت بدن.
    بازم خوش به حال تو كه يه بار اين اتفاق افتاد
    من تو بهمن اين كار رو كردم با اينكه بارها قبلا اين كار رو انجام داده بودم ولي امتحان كردم نوشت پرداخت انجام نشد لطفا مجددا سعي كنيد.
    دو بار همين اتفاق افتاد از بانك پارسيان
    دو بار هم با بانك ملي امتحان كردم نوشت پرداخت انجام شد و شماره پيگيري رو بهم داد ولي سايت همراه اول خطا گرفت و تو قسمت پيگيري هم هرچقدر اطلاعات رو وارد كردم نوشت چنين موردي نيست
    يعني چهار بار
    و هر چهار بار پول از حساب من كسر شد.
    به بانك زنگ زدم گفتن به ما مربوط نيست و بايد به همراه اول زنگ بزني
    بعد كلي تماس با همراه اول (شايد 100 بار) موفق شدم صحبت كنم كه گفتن بايد بري به سايت ما و ايميل بزني به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و من رفتم و اينكار رو كردم پيام دادن كه به خريد شما شماره سريال تعلق نگرفته و پول به حسابتون برگشت ميخوره.
    الان دو ماه از اون اتفاق ميگذره و پول به حساب من برگشت نخورده و ديگه هم جواب ايميل من رو نميدن يه بار ديگه هم تماس گرفتم با همراه اول گفتن تنها راه ايميل هست و به ما ربطي نداره.
    اينم يه جور دزدي هست.
    من كه فكر كنم اندازه پول اون چهار بار زنگ زدم به همراه اول و بانك و...
    ديگه بي خيال شدم سپردمشون به خدا
    Last edited by reza41; 02-04-2009 at 22:01.

3. 3 کاربر از reza41 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بانک سامان خیلی ساپورتش قویه
    توصیه میکنم یه حساب سامان باز کنید.
    من چند بار پولمو خورده ولی پس گرفتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام خدمت شما من هر قدر براي شارژ همراه اول تلاش ميكنم مدام ارور ميده.شايدبيش ازبيست بار سعي ميكنم اما بي فايده است.حالا اگر بخواي شارژ ايرانسل بگيري كمتر سه دقيقه شارژ ميگيري.راهم هم دوره وخيلي مشگل دارم براي تهيه شارژ.خواهش ميكنم كمكم كنيد.

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوست عزيز سايت همراه اول چند وقته با مشكل روبرو شده و شارژ گرفتن از اون به سختي ممكنه اگه يه سر به ين تاپيك بزني بهتر متوجه موضع ميشي
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستای گلم همین مشکل پول خوری همراه اول برای منم پیش امده میشه بیشتر توضیح بدید باید چی کار کنم

در آغاز فعالیت prg_mail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا از ما هم 2 تومن پريد ! اما من زندش ميكنم -

يه ضربالمثل يوناني ميگه

3 چيز رايگانه :

وقت من
    تلفن همراه اول
    گير 3 پيچ دادن به اپراتور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دزدی که شاخو دم نداره!!! یه حساب سرانگشتی بکنید که در خوشبینانه ترین حالت چه پولی گرفته شده!!! و چون کلا اداره و قصدی برای اصلاح این اوضاع وجود نداره ظاهرا بدشنون نمیاد که اینظوری باشه و راه راه کار کنه!!!! خلاصه اینم یه آب باریکه واسه همراه اول بی نوا و بیپوله دیگه...!!!من هم دو بار دزدی شد از من!!! حالا می تونی برو پولت پس بگیر!!! خودش اومد که اومد نیومد زیاد زور نزن که نمی یاد......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •