دوستان دنبال یه لب تاپ با کیفیت صفحه نمایش 1920*1080 هستم سایز حداکثر 16 اینچ خیلی از مدلهارو دیدم اما تو سری E سونی یه مدل است اما کانفیگ مناسبی نداره چه مدلی رو پیشنهاد میدید؟ چرا ؟
دوستان دنبال یه لب تاپ با کیفیت صفحه نمایش 1920*1080 هستم سایز حداکثر 16 اینچ خیلی از مدلهارو دیدم اما تو سری E سونی یه مدل است اما کانفیگ مناسبی نداره چه مدلی رو پیشنهاد میدید؟ چرا ؟
نظر من لپ تاپ با این رزولوشن جایگذین دکستاپ هست و به درد حمل نمیخوره شما با بودجه کمتر کانفینگ انتخابی خودتون یه ؟pc بردارین خیلی به صرفه هست.
تا چه حد هزینه می کنید ؟؟؟
سری F و EB سونی از این صفحه نمایش ها بهره می برند ، متاسفانه از دیگر برند ها مدل خاصی با این صفحه نمایش در بازار داخلی پیدا نمیشه.
Dell XPS 1340-A این رو ببین خوبه و قیمتش هم مناسبه.
بودجه چقدره اول اینو بگو
خسته نباشی بخواد دسکتاپ تهیه کنه چرا بیاد تو بخش لپتاپ درخواست بده؟!!؟ ضمناً همه ی نظراتت از پایه اشکال داره و مردوده و اضافه کنم رزولوشن بالا بمعنی وزن بالا نیست که نشه جابجاش کرد!!!!
قیمتش چنده الان ؟؟؟
یه کم قدیمی نشده ؟؟؟
من asus g51jx و g51vx رو پیشنهاد میدم...
Sony Vaio VPC-F115FM
processor: Intel Core i7 I7-720QM / 1.6 GHz ( Quad-Core ) Memory: 6 GB / 8 GB (max) * Hard Drive: 500 GB - Serial ATA-150 - 5400 rpm Removable Storage: None * Display Type: 16.4 in TFT active matrix 1920 x 1080
از asus هم g73 , g51 هستند که کانفیگ های متنوعی دارند و گران تراز سونی هستند
1340 مثل 1330 مشکل داره
سری F بهترین گزینس
دوستان سلام
با عرض معذرت که نتونستم بیام
اما : بودجه حدود 1300 --خونه دکستاپ داریم--وزنش برام مهمه--سری Eسونی با 15.5 اینچ وزنش 100گرم از ایسوس jq پایینتره (2.7) از دل زیاد خوشم نمیاد سونی خوشگل تره
ممنون از راهنمایی شما و وقتی که گذاشتید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)