سلام دوستان
من دنبال یه آنتی ویروس توپ از همه لحاظ می گردم به نظر شما چی خوبه؟
ممنون![]()
سلام دوستان
من دنبال یه آنتی ویروس توپ از همه لحاظ می گردم به نظر شما چی خوبه؟
ممنون![]()
آقا یه سرچ میکردید قبلش
خدمت شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط مكافي يك هر چي حجم اژديت يك انتي ويروس بيشتر باشه نشانه بهتر بودنش هم هست كه اينو مختص مكافي هستش خودتو الاف نود و اويرا و... نكن
اینطور نیست که هرچقدر حجم آپدیت بیشتر باشه اون آنتی ویروس بهتره
مکافی آنتی ویروس خوبیه ولی مثل بقیه نقاط قوت و ضعف زیادی داره
آویرا جزء آنتی ویروسهای مطرح و بروز دنیاست
حجم بروز رسانی پایین و در عین حال دیتا بیس قدرتمند که از ویژگیهای تشخیص دهیه بالای این آنتی ویروس بشمار میاد
من به هیچ کس پیشنهاد نمیدم چه آنتی ویروسی رو استفاده کنه بلکه خودش باید با توجه به نیازهاش یه آنتی ویروس رو امتحان کنه و بعد از نتیجه بخش بودنش استفادش کنه
درست دوست عزيز منم بعد از امتحان همشون دارم اين حرفو ميزنم هيچ انتي ويروسي قدرت مكافي رو نداره نقطه ضعفشم فقط سنگين بودن برنامه شه كه هر برنامه خوبي اين مشخصه رو داره..
این که دلیل نمیشه چون آنتی ویروس سنگینه خیلی خوب باشه. مکافی ایران را تحریم کرده و بعدش هم این که نسخه اینترپرایزش که در ایران استفاده میشه هم آپدیتاش خیلی سنگینن و سرعت سیستم را پایین می آورد و این نمی تونه جزو خوبی های یک آنتی ویروس باشد
مک کافی یا هر آنتی ویروس دیگه مهم نیست-شما آپدیت باش و از نسخه تریالش استفاده نکن همشون در حدی هستند که کار یه سیستم خونگی رو راه بندازن-اما منم به شخصه مکافی رو پیشنهاد نمی کنم با کمی تحقیق می تونی گزینه های بهتری رو پیدا کنی
خوشبختانه با توجه به پست شماره 2، بهتره دیگه این بحث بیخودی ادامه پیدا نکنه، چون این امر بیشتر سلیقه ایه و هرکسی بسته به نوع کاری که از سیستمش انتظار داره و همینطور میزان عبور و مرور اطلاعات به سیستم باید بهترین ضد ویروس رو انتخاب کنه. این مثل انتخاب ماشین می مونه، BMW، Toyota و GM هر سه تا از بهترین شرکت های اتومبیل سازی هستند ولی هرکی یکی رو انتخاب می کنه. بهتره با همون اطلاعاتی که توی پست 2 اومده، این بحث فرسایشی تموم شه!
![]()
یادمه یه زمانی ورژن 8.5 رو استفاده میکردم تا اینکه فهمیدم خود مکافی با اینکه میدونست یه ویروس رو گه اسمش الان یادم نیست، 8.5 نمیتونه بشناسه آپدیتش رو نذاشت شاید هم کار خودش بوده که این ویروسو ساخت تا مردم کمتر رو 8.5 کلید کنن از اون موقع دیگه برا همیشه دور مکافی رو خط کشیدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)