تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: مشکل احتملا سخت افزاری تلویزیون سامسونگ من...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    رشت

14 مشکل احتملا سخت افزاری تلویزیون سامسونگ من...

سلام دوستان

بنده یه تی وی led 46 اینچ سری 5 سامسونگ دارم. یه مشکلی باهاش دارم که خیلی عجیبه. به دلایلی که نیازی به توضیح نیست گارانتی ندارم. این مشکل از همون ابتدا با تی وی همراه بوده. مشکل هم اینه که به جز پخش از ----- دیگه هیچی نمیتونم پخش کنم!!! یعنی یا باید ست تاپ باکس وصل کنم یا ----- ماهواره تا بتونم برنامه نگاه کنم!!! به جز این دیگه همه چی رو با لگ پخش میکنه!!! حتی دیجیتال خود تی وی رو هم فعال کردم ولی باز هم با لگ پپخش میکنه! انواع فلش ها رو امتحان کردم و چند نوع هارد 1 ترا بهش وصل کردم ولی در همه این موارد مشکل سر جای خودش باقی بود. اولش که فلش زدم فکر کردم شاید مشکل از فلش و هارد و یا شاید از پورت usb باشه ولی وقتی که دیدم دیجیتال خود تی وی هم همینجوریه مطمئن شدم که مشکل از داخل تی وی هستش! انواع تنظیمات رو هم امتحان کردم. فایده ای نداشت.

میخوام ببینم به نظر شما دقیقا مشکل از کجاست؟ من اصلا از قطعات داخلی تی وی سر در نمیارم. مثلا مداری، بوردی چیزی که به این مسئله ربط داشته باشه. اگه قابل حله راهنمایی کنید. ممنون میشم.
    اگه بخوام بدم واسه تعمیر چقدر خرج بر میداره؟

خیلی ممنون....

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان

بنده یه تی وی led 46 اینچ سری 5 سامسونگ دارم. یه مشکلی باهاش دارم که خیلی عجیبه. به دلایلی که نیازی به توضیح نیست گارانتی ندارم. این مشکل از همون ابتدا با تی وی همراه بوده. مشکل هم اینه که به جز پخش از ----- دیگه هیچی نمیتونم پخش کنم!!! یعنی یا باید ست تاپ باکس وصل کنم یا ----- ماهواره تا بتونم برنامه نگاه کنم!!! به جز این دیگه همه چی رو با لگ پخش میکنه!!! حتی دیجیتال خود تی وی رو هم فعال کردم ولی باز هم با لگ پپخش میکنه! انواع فلش ها رو امتحان کردم و چند نوع هارد 1 ترا بهش وصل کردم ولی در همه این موارد مشکل سر جای خودش باقی بود. اولش که فلش زدم فکر کردم شاید مشکل از فلش و هارد و یا شاید از پورت usb باشه ولی وقتی که دیدم دیجیتال خود تی وی هم همینجوریه مطمئن شدم که مشکل از داخل تی وی هستش! انواع تنظیمات رو هم امتحان کردم. فایده ای نداشت.

میخوام ببینم به نظر شما دقیقا مشکل از کجاست؟ من اصلا از قطعات داخلی تی وی سر در نمیارم. مثلا مداری، بوردی چیزی که به این مسئله ربط داشته باشه. اگه قابل حله راهنمایی کنید. ممنون میشم.
    اگه بخوام بدم واسه تعمیر چقدر خرج بر میداره؟

خیلی ممنون....
    دوست عزیز
    شما اگر اطلاعات فنی دارید می توانید از این مطلب استفاده کنید من هم هم سری شما تلویزیون دارم و مشگلم را به این طریق حل کردم با این روش تمام امکانات تلویزیون به همان اولی که در کارخانه تولید شده برمی گردد
    البته لازم بذکر است که باید از کنترول دست ساز برای باز کردن منوهای پنهان استفاده کنید

بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این روش را خودم در سری ES 5600 2012 تست کردم

سلب مسئولیت : من این روش را خودم در سری ES 5600 2012 تست کردم و ممکن است در مدلهای دیگر متفاوت باشد.
    گاهی پیش می اید که هر روشی را که می روید باز کالیبره شما به اول بر نمی گردد.پس از یک راه حل نهایی استفاده می کنید. قبل از هر کاری اطلاعات مربوط به LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL وغیره که در منوOPTION است را یاد داشت کنید.چون بعد از این تنظیمات به آن نیاز پیدا می کنید.
    1- از دو راه می توان این کار را کرد از مسیرSVC----- > SVC REST و یا از REST FACTORY : به منوی مخفی وارد می شوید و در قسمت OPTION وارد شده REST FACTORY را انجام می دهید. که هر دو روش یک جور عملکرد را دارد.
    نکته: این کار را می توانید از این راه هم انجام دهید.در حالت روشن دکمه EXIT رانگه می داریم تا تلویزیون ریست شود
    2- دوباره وارد منوی مخفی می شویم و از این مسیر
    CONTROL -----> SUB PTION ---- >Eeprom rest
    وارد می شویم در آن دو گزینه Eeprom rest و NVRAM Clear all off را می بینید شما اول NVRAM Clear all off را on می کنید. و سپس Eeprom rest را ok می کنید. تلویزیون خاموش می شود.
    3- حدود پنچ دقیقه صبر کنید. وقتی که تلویزیون را روشن کردید تلویزیون شما کاملا به پیش فرض کارخانه برگشته. پیامی می دهد که LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL را وارد کنید . که آنها را بعد از وارد شدن به منوی مخفی اطلاعاتی را که از قبل یادداشت کرده بودید وارد می کنید.و تمامی کارهای که برای فعال کردن دیجیتال و فارسی کردن تلویزیون تان انجام داده بودید را دوباره انجام دهید. و سپس تلویزیون را خاموش و روشن کنید.
    4- به منوی اصلی رفته و تمامی تنظیمات کانال – ساعت و تاریخ – شبکه و دیگر کارهای که نیاز دارید را انجام دهید.
    Last edited by matinpour; 07-09-2014 at 19:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خیلی ممنون از توضیحاتتون ولی مشکل با این چیز ها حل نمیشه. با این کار همه چیز به تنظیمات کارخونه بر میگرده. مشکل اینجاست که اصلا خود دستگاه مشکل داره.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خیلی ممنون از توضیحاتتون ولی مشکل با این چیز ها حل نمیشه. با این کار همه چیز به تنظیمات کارخونه بر میگرده. مشکل اینجاست که اصلا خود دستگاه مشکل داره.
    دوست عزیز
    آیا شما تست کردید ؟ حتما نه وگرنه اینطور زود قضاوت نمی کردید. و در ضمنا اگر خودتان نمی توانید از یک شخص مجرب به این امور کمک بگیرید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

باسلام
    مدل تلویزیون من
    UA40D5950 بعد از اپدیت به وسیله خود دستگاه وپایان کار خاموش شد. روشن کردم و فایل اپدیت معرفی کردم ,نصب شد و خاموش شد.....
    دوباره که روشن کردم بعد از 10 , 15 ثانیه خاموش میشه . حسابی رو عصابه

اگه دوستان راهی دارن که بشه درستش کرد ممنون میشم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

باسلام
    مدل تلویزیون من
    UA40D5950 بعد از اپدیت به وسیله خود دستگاه وپایان کار خاموش شد. روشن کردم و فایل اپدیت معرفی کردم ,نصب شد و خاموش شد.....
    دوباره که روشن کردم بعد از 10 , 15 ثانیه خاموش میشه . حسابی رو عصابه

اگه دوستان راهی دارن که بشه درستش کرد ممنون میشم
    دوست عزیز
    اگر تلویزیون خاموش یا به خودی خود خاموش می شود.، برای اولین بار بررسی کنید که آیا آن را به یک تایمر خواب روشن تنظیم کردید. این به طور معمول رخ می دهد به این دلیل که تلویزیون دارای یک تایمر است که فعال شده (یا به عمد و یا به طور تصادفی) و به بخاطر همین تلویزیون در یک زمان خاص خاموش می شود. اگر این مورد است، تایمر را غیر فعال کنید تا مشکل را حل کنید.
    برای این منظور از منو ----> سیستم ---> زمان --->تایمرخواب را خاموش کنید.
    اگر درست شد که هیچ وگرنه در حالت روشن
    دکمه Exit رو 10 ثانیه نگه دار و تنظیمات رو ریست کن و وقتی تنظیمات اولیه رو می پرسه، حالت نمایش رو روی نمایش در منزل بذار.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

با سلام
    بررسی کردم مشکل از تایمر نیست راه های دیگر رو امتحان کرد ریست فکتور کردم اما وقتی دستگاه را روشن کردم تنضیمات اولیه مثل زبان و شبکه رو میخواد تا انجام میشود و به مرحله بعد میرود دوباره خاموش میشه(مشکل 10 ثانیه جلوی کامل شدن هر روشی رو میگیره) روشن که میکنم روز از نو .با نمایندگی تماس گرفتم گفتن چون به اخرین ورژن بروز رساتی کردی امکان داره مجبور به تعویض برد بشی .نمیدونم , هر راهی به ذهنتون میرسه برام بنویسید. به خاطر یک بروز رسانی دارم بیچاره میشم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام
    بررسی کردم مشکل از تایمر نیست راه های دیگر رو امتحان کرد ریست فکتور کردم اما وقتی دستگاه را روشن کردم تنضیمات اولیه مثل زبان و شبکه رو میخواد تا انجام میشود و به مرحله بعد میرود دوباره خاموش میشه(مشکل 10 ثانیه جلوی کامل شدن هر روشی رو میگیره) روشن که میکنم روز از نو .با نمایندگی تماس گرفتم گفتن چون به اخرین ورژن بروز رساتی کردی امکان داره مجبور به تعویض برد بشی .نمیدونم , هر راهی به ذهنتون میرسه برام بنویسید. به خاطر یک بروز رسانی دارم بیچاره میشم
    دوست عزیز
    فقط می ماند که از منوی مخفی این کار انجام شود. که کاری تخصصی است. و در پست دوم ذکر شده است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

با سلام
    بررسی کردم ,کنترل ساختم و انجام دادم اما نتیجه نگرفتم بعد از روشن شدن و پخش فایل صوتی مدل نرم افزار به رنگ قرمز در بالای تلویزیون نمایش داده میشود بعد تلویزیون خاموش میشود . دوباره که روشن میکنم چیزی به منوی سرویس اضافه نشده و در ان مسیر چیزی برای ریست eeprom وجود ندارد.
    بردم برای تعمیر گفتن باید مین عوض شود

اگر راهی دارید یا اشتباهی در روش کار من است بفرماید..
    سوالی که دارم اینه که با یک بروز رسانی ممکن است ایراد سخت افزاری در این حد وارد شود یا این برای دریافت 450 تومن برای مین جدید گفتن.

با سپاس فراوان از شما

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام
    بررسی کردم ,کنترل ساختم و انجام دادم اما نتیجه نگرفتم بعد از روشن شدن و پخش فایل صوتی مدل نرم افزار به رنگ قرمز در بالای تلویزیون نمایش داده میشود بعد تلویزیون خاموش میشود . دوباره که روشن میکنم چیزی به منوی سرویس اضافه نشده و در ان مسیر چیزی برای ریست eeprom وجود ندارد.
    بردم برای تعمیر گفتن باید مین عوض شود

اگر راهی دارید یا اشتباهی در روش کار من است بفرماید..
    سوالی که دارم اینه که با یک بروز رسانی ممکن است ایراد سخت افزاری در این حد وارد شود یا این برای دریافت 450 تومن برای مین جدید گفتن.

با سپاس فراوان از شما
    دوست عزیز
    info > menu > mute > power
    و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
    وقتی که
    به رنگ قرمز در بالای تلویزیون نمایش داده میشود بعد تلویزیون نباید خاموش بشود پس دراین صورت منو باز نشده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •