سلام.
مجموعه ي قهوه ي تلخ قراره قفل گزاري بشه.چطور ميتونم قفلش و بشكنم؟
سلام.
مجموعه ي قهوه ي تلخ قراره قفل گزاري بشه.چطور ميتونم قفلش و بشكنم؟
سلام
اولا اینجا برای نرم افزاهای ایرانی داخل کشور کرک نمیذارند
ثانیا بذار قفل بذارن بعد شما اقدام کن
ضمنا لطفا کپی نکنید
خوب دیگه همین به خاطر امثال شماست که سال ها باید انتظار یه سریال درست حسابی رو داشته باشیم دیگه.
این چیزا نشون دهنده میزان فرهنگ حمایت از هنرمندانه به نظرم![]()
اقای مدیری بخاطر من و شما فیلمش رو نخریدند.
ما هم بهتره ازش حمایت کنیم.
با سلام
دوست عزیزم توی روز روشن (البته شب هست) توی این فروم بزرگ از این درخواست ها نکنید لطفا
خلاف قوانین هست !!
موفق باشید.
حالا بیا و درستش کن.عزیزان دلم یه بنده خدایی از من پرسید و منم از شما پرسیدم.من اصلاً قهوه ی تلخ رو ندیدم و علاقه ای هم به دیدنش ندارم.ای بابا.شماها چقدر کم جنبه و یک بعدی نگر هستین.
کلیپ درخواست مهران مدیری در قهوه تلخ از مردم برای کپی نکردن قهوه تلخ
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
دوست گرامي پس سوالتون رو طوري بپرسيد كه باعث سوء تفاهم براي كاربران نشه !!!!
نه اينكه صراحتا ً گفتيد كه چطوري قفلش رو بشكنيد
-----
از مديران عزيز بخش تقاضا دارم تاپيك رو قفل كنن...
موفق باشيد.
منم سوال دوستمون رو دارم.
چطوري ميشه كپيش كرد . تا حالا همه قسمتهاشو خريدم و اخه من خونم vcd player نداريم . و مجبورم محتويات هر cd رو cool disk كپي كنم و اون رو به پورت usb ريسيورمون بزنم تا كل خانواده بتونن ببينن. اخه پاي لپ تاپ 13 اينچي كه نميشه فيلم ديد. اما سر قسمت 20 و 21 كه قفل داشت وكپي نميشد كلي خورد تو ذوقم......... و رفتم از پسر عموم vcd اشو رو قرض كردم با كلي خجالت بعدش هم صداش از تلوزيون در نميامد . همه كابل ها رو جابجا هم كردم بازم نشد .وباره رفت باندهاي سينما خانودگيشو گرفتم و در اخر هم ورودي اسپيكر رو دادم به خروجي هد فون Vcd player تا صداش در امود.تو اداره هم از حركي كه plyer داشت پرسيدم مثل من مشگل صدا داشتن.....
اقای مدیری هم دلش به حال منو شما نسوخته...
بخاطر من و شما هم نبود که فیلمشو نخریدن..
تحقیق کنین لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)