سلام
من یه مجموعه نرم افزار پرند گرفتم
ولی فایل اصلی برنامه ها مخفیه
حالا من می خوام برای روی پی سیم چند تا از فایل های اینستالشو بریزم رو دستگاه
لطفا منو راهنمایی کنید
سلام
من یه مجموعه نرم افزار پرند گرفتم
ولی فایل اصلی برنامه ها مخفیه
حالا من می خوام برای روی پی سیم چند تا از فایل های اینستالشو بریزم رو دستگاه
لطفا منو راهنمایی کنید
شما می دونید که اتوران به چه نرمافزاری دست شده ؟
شما لطف کنید اگر نمی دونید نرم ازفرا ساخت اتوران چیه یه شات از صفحه اتوران بگیرید و اینجا قرار بدید
اول نرم افزاری رو که میخوایید توی هاردتون کپی کنید اجرا کنید بعد نرم افزار Precess explorer رو اجرا کنید . حالا اگه توی نرم افزار Process explorer روی فایلی که میخوایید تو هارد کپی کنید برید آدرس اصلی فایل رو به شما نشون میده
سلام
كسي نميدونه چطوري بايد قفل نرمافزاري مجموعه پرند رو شكست؟؟؟
من يك بسته نرم افزاري پرند خريدم فقط ميتونم از روي اتورانش برنامه ها رو نصب كنم ولي من مي خوام فولدر نصب هر يك از نرم افزار ها رو بريزم روي فلش مموري
لطفا منو راهنمايي كنيد
سلام
من يه مجموعه نرم افزاري پرند گرفتم فقط از روي اتوران ميتونم نصبش كنماگه دي وي دي رو باز كنم فايل ها ي نصبش مخفيه ولي من مي خوام كلا فولدر نصب هر يك از نرم افزار هاشو روي فلش مموريم داشته باشم لطفا منو راهنمايي كنيد
بالا بهت گفتم چیکار کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
منم مشکل مشابهی دارم ولی کمی متفاوت :
فایلها از اتوران اجرا و نصب میشوند ولی در خود سی دی پوشه برنامه مربوطه خالیه که فکر میکنم بهش میگین fake
حالا آیا این مشکل با این نرم افزاری که گفتین (Precess explorer) حل میشه؟
حجم این نرم افزار چقدره؟ تو اینترنت پیدا میشه؟ کرک میخواد؟ باید از بازار بگیرمش؟ لینک دارید شما خودتون یا باید درخواست بدم تو انجمن؟
ممنون
سلام دوستان ، اکثر برنامه های اوتوران (که اکثریت هم غیر حرفه ای هست !(حتی بیشتر Installer ها ! )) برای نصب و اجرای برنامه ها اونا رو توی Temp رایانه کپی کرده و بعد نصب میکنند ، که البته روش معقولی برای جلوگیری از خورش رم هست ! ...
اوتوران رو اجرا کنید و یک برنامه رو برای نصب انتخاب کنید و به Temp رایانتون برید ، اگر اونجا بود که چه بهتر ، اون رو کپی کرده و استفاده کنید .
قفل های نرم افزاری مجموعه های پرند تو کل دنیا تک هستند . king 2010 رو که هیچ احدی نتونسته بشکونهمخفی کردن فایلهای داخل سی دی با ultra ISO امکان پذیره که برای دیدنشون تقریبا هیچ راهی وجود نداره . استفاده از نرم افزاری که بالا معرفی شد و همچنین تمپ بهترین راه میتونه باشه .یا اینکه منتظر بمونید قفل مجموعه ی مورد نظرتون شکسته بشه و بیاد به بازار . ( چکار میشه کرد ایرانه دیگه ! )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)