تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 10 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 96

نام تاپيک: God of War: Ghost of Sparta

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض God of War: Ghost of Sparta

• سازندهReady at Dawn Studios, SCE Santa Monica Studio
    • ناشرSony Computer Entertainment
    • كارگردانDana Jan
    • برنامه نويس هاDerek Mulder  ( سرپرست برنامه نويس هاو Adam Burn ( سرپرستانميشين ساز ها )
    •    كارگردان هنريNathan Phail-Liff 
    •   سري    God of War
    •   پلتفرم    PlayStation Portable ( PSP ) f
    •   تاريخ عرضه : NA November 2, 2010
    •   سبكH a c k  and slash, action-adventure
    •   مودSingle-player
    •   درجه بندي سنيACB: MA15+ و  ESRB: M
    •   رسانه هاUMD, Download

Every End .. Must First 
    B E G I N

نسخه ي جديد از سري بازي هاي پرطرفدار و پر فروش God of War يا به اختصار GOW اين بار بر روي يكي ديگر از پلتفرم هاي Sony يعني  PlayStation Portable يا به اختصار PSP عرضه خواهد شد . نسخه اي از بازي كه شما را به عمق وجودي شخصيتي مي كشاند كه مدت ها با او خو گرفته ايد . حال شما آگاه مي شويد كه Kratos چگونه تبديل به يك God of War شد . مسلما اين پايه اي است كه طرفداران را ميتواند براي خريد اين نسخه نيز مجاب كند . Ghost of Sparta يك  interquel  از سري GOW مي باشد كه در آن شما چگونگي رها شدن Kratos از كابوس هاي خود در مورد دوران كودكي اش و همچنين اطلاعات بيشتر كلي در مورد خالكوبي هاي روي بدن Kratos يا زخم هاي روي صورت او كسب مي كنيد . 

Kratos در مقابل دري كه تصوير Poseidon بر روي آن نقش بسته است 

گيم پلي بازي شبيه به نسخه هاي گذشته است . يك اكشن ماجراجويي سوم شخص كه شما كنترل شخصيت اصلي بازي يعني Kratos را بر عهده داريد كه روند بازي همراه  با QTE هاي متفاوت و معما ها و غولآخر ها شما را به بازي كردن تشويق ميكند . بازي سلاح هاي جديد ، جادو هاي جديد و نبرد هاي تن به تن جديدي را به گيمر معرفي كرده است كه در نسخه هاي قبلي وجود نداشته اند . در اين نسخه 25 درصد گيم پلي بازي نسبت به نسخه ي گذشته عرضه ي شده بر روي PSP يعني Chains of Olympus افزايش داشته است . Kratos در اين نسخه داراي "Blades of Athena" و همچنين "Arms of Sparta"  كه شامل نيزه و سپر اوست ، ميباشد . سيستم combat بازي اين امكان را به Kratos ميدهد كه دشمنان را همانگونه كه به خوبي پرت ميكند ، به خوبي نيز له كند ! . همچنين نبرد هاي هوايي نيز در بازي افزايش داشته اند . سيستم بهبود سلامتي نيز در اين نسخه بهبود يافته است . اولين جادوي قابل استفاده در بازي يك حمله ي شوك دار به نام "Eye of Atlantis" مي باشد  . مانند نسخه هاي گذشته ي بازي اسلحه وجادو ها قابل آپگريد خواهند بود .  داستان بازي حول محور Kratos و اتفاقاتي كه براي او افتاد كه به يك God of War تبديل شد مي چرخد . بازي شامل اتفاقاتي در شهر گمشده ي Atlantis مي باشد كه در اين بين دشمنان جديد Kratos در اين نسخه شامل افسانه اي به نام King Midas و Scylla معروف به هيولاي دريا مي باشد كه مسلما هيجان زيادي را به گيمر ها ميدهد . در تريلر به نمايش در آمده ي بازي به نام Origins مشخص كرد كه بازي بين سه شخصيت اصلي بازي يعني Kratos و برادر Kratos به نام "Deimos" و مادر آن ها رخ ميدهد و شما اتفاقات آن ها را دنبال خواهيد كرد . همچنين در تريلر يك قبر كني را مشاهده ميكنيد كه در God of War هم وجود دارد كه البته در آينده متوجه ميشويد كه او همان Zeus مي باشد كه تغيير لباس داده است !!. 

Kratos در مقابل شهر ويران شده ي Atlantis

اولين دموي به نمايش در امده از بازي در نمايشگاه E3 بود . كه Sony به بازديد كنندگان يه دموي 15 دقيقه رو نمايش داد كه يكي از مبارزات Kratos با يكي از دشمنانش را نشان ميداد كه هم در دريا و هم در خشكي بود كه شبيه به هيولاي دريا يعني Scylla بود . همچنين در اين دمو Kratos از سلاح جديدش يعني "Arms of Sparta"  كه شامل سپر و نيزه است و همچنين جادوي جديد مورد استفاده ي Kratos يعني "Eye of Atlantis. " هم در اين دمو وجود داشتند . در سپتامبر سال 2010 Ready at Dawn  چندين سايت  از جمله GodofWar.com و SpartansStandTall.com را براي دموي بازي آماده كرد . كاربران PlayStation Plus اولين كساني بودند كه به اين دمو ها دسترسي پيدا كردند و بعد از آن هم تمام كاربران PlayStation Network از طريق PlayStation Store دموي بازي را دانلود كردند . 

بازي در دوم نوامبر براي PSP به طور انحصاري عرضه خواهد شد . 

Images 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:

کد:

کد:

Videos

God of War: Ghost of Sparta Teaser Trailer

کد:

کد:
    God of War: Ghost of Sparta Gamescom 2010 Trailer

کد:

کد:
    God of War: Ghost of Sparta Origins Trailer

کد:

کد:

Boxarts

Sources

Last edited by CATALONIA; 15-10-2010 at 00:49.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دستت درد نکنه . واقعا حیف بود این بازی تاپیک نداشه باشه .
    من دیروز نسخه دمو را بازی کردم و باید بگم که تا به حال چنین عظمتی را در psp ندیده بودم . همه چی فوق العاده بود ، از امواج دریا گرفته تا اون غولی که صد ها برابر از کریتوس بزرگ تر بود .
    بی صبرانه منتظر عرضه بازی هستم .

3. 2 کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

دستت درد نکنه . واقعا حیف بود این بازی تاپیک نداشه باشه .
    من دیروز نسخه دمو را بازی کردم و باید بگم که تا به حال چنین عظمتی را در psp ندیده بودم . همه چی فوق العاده بود ، از امواج دریا گرفته تا اون غولی که صد ها برابر از کریتوس بزرگ تر بود .
    بی صبرانه منتظر عرضه بازی هستم .
    منم یه 2-3 روزه میخوام دمو رو دانلود کنم ولی لینک خوبی براش پیدا نکردم.
    اگه لینک خوب برای دانلود داری برام بذار.دمت گرم

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

آقا خودم پیداش کردم و دانلودش هم کردم.
    عجب چیییییییزیییییییییه
    خیلی معرکست.فوقالعاده بود.لامسب مارو تو خماری گذاشتو رفت.حالا کی حال داره تا 2 نوامبر صبر کنه

گرافیک مثل نسخه ی قبله ولی یه کم بهتر شده.گیم پلی همونه.حرکات کریتوس یه کم بهتر شده.کمبوها بعضیاش جدید و بعضیاش همون قبلیس
    از یه چیزیش خیلی خوشم اومد و اون اینکه وقتی آدم میترکونیم خون دشمنا میریزه رو بدنش و با ریزش بارون روی بدن کریتوس خونا هم از بین میره.از این حرکتش خیلی خوشم اومد
    جای دکمه ی کمبوها نسبت به نسخه ی قبل که همش تو وسط صفحه بود و باید حواست باشه که چه موقع مثلث میاد و یا مربع،خیلی بهتر شده.جای دکمه کمبو ها مثل جای خود دکمه هاست یعنی اینکه دایره میره سمت راست صفحه-مربع سمت چپ صفحه و مثلث و ضربدر هم به ترتیب بالا و پایین صفحه .در نتیجه گیمر به راحتی میتونه کمبوهارو بزنه.
    من که بینهایت ازش خوشم اومد.
    یه حرکت دیگه ای هم که میزنه اینه که L و O و با هم که بزنی ،کریتوس به سمت دشمن هجوم میاره و طرفو به زمین میزنه و بعدش با خنجر و مشتش میترکونتش.
    دوربین بازی هم خیلی قشنگ شده.مثلا میخواد درو باز کنه با لگد به در میکوبه و دوربین با یه حرکت روبه جلو و تحت یه زاویه ی قشنگ زووم میشه رو کریتوس.
    یه سپر و یه نیزه هم داره که باهاش حرکات جالبی انجام میده.مثلا اگه دشمن ازت خیلی دور باشه با پرتاب نیزه ها دشمنارو از بین میبره.البته دشمنا هم به سمتت شمشیر پرت میکنن که میتونی با دفاع کردن به موقع شمشیراشونو به سمت خودشون پرت کنی.
    تو منوی بازی هم که کله ی کریتوس معلومه،گرافیکش بهتر شده و اینکه صدای نفس کشیدن کریتوس هم میاد .خیلی جالبه
    در کل من بیصبرانه منتظرش هستم

6. 7 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بازی فوق العاده ای هستش و میشه گفت بهترین در سبک خودش(البته با فاصله زیادی از رقبای هم سبکش) ولی در عوضش یه ایراد داره...... .اونم اینکه کم کم دیگه داره بازی مثه پنیر پیتزا کش پیدا می کنه .......آخر شماره 3 که شمشیرو فرو کرد تو شکم خودش و تمام(البته اونم یه جورایی آخرشو باز نگهداشتن) .....حالا هم کم کم پای برادرشو میخوان بکشن وسط تا چند شماره ای هم با اون کش بدن بازی رو ..... .

این موردش یکم به نظرم آزار دهندس....... .وگرنه بازی از 20 نمره 100 میگیره.

8. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دست موسس تاپيك درد نكنه!
    چه شود اين!از نظر من تو PSP دو بازي عالي بودن:GOW و Dante's Inferno .مثل اينكه داره يه شاهكار جديد مياد!فكر كنم از نسخه اول هم بهتر باشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahroozs2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    .:313:.

پيش فرض

من نمیدونم سونی چیکار میکنه که این بازی رو با این گرافیک و جزییات خوبش تو حجمی معادل 1.50 گیگ جا میده؟؟؟؟؟؟؟؟
    خداییش بازی خفنیه. دموش که خیلی حال داد.به نظر من کسایی که برای psp بازی میسازن باید ببینن که سونی چیکار میکنه که اینقدر بازیهاش با گرافیکه تا اینقدر سوتی ندن.

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

ای بابا ! مگه قرار نبود آخر سال بیاد ؟
    اینو دیگه کجای دلم بذارم با این ترافیک بازی و درس و کار ؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

بازی فوق العاده ای هستش و میشه گفت بهترین در سبک خودش(البته با فاصله زیادی از رقبای هم سبکش) ولی در عوضش یه ایراد داره...... .اونم اینکه کم کم دیگه داره بازی مثه پنیر پیتزا کش پیدا می کنه .......آخر شماره 3 که شمشیرو فرو کرد تو شکم خودش و تمام(البته اونم یه جورایی آخرشو باز نگهداشتن) .....حالا هم کم کم پای برادرشو میخوان بکشن وسط تا چند شماره ای هم با اون کش بدن بازی رو ..... .

این موردش یکم به نظرم آزار دهندس....... .وگرنه بازی از 20 نمره 100 میگیره.
    بازي داره سريال ميشه ديگه....
    ای بابا ! مگه قرار نبود آخر سال بیاد ؟
    اینو دیگه کجای دلم بذارم با این ترافیک بازی و درس و کار ؟
    آقا ولش كن ارزش نداره اين بازي!

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

آقا ولش كن ارزش نداره اين بازي!
    تیکه میندازی
    الآن دموشو دان کردم برم ببینم چجوریاست ...
    (گرچه چشم بسته میدونم فوق العادست همونطور که اون 4 تای دیگه فوق العاده بودن )

صفحه 1 از 10 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •