توی لینوکس چه جوری میشه وارد golestan.sbu.ac.ir شد البته وارد این صفحه میشه بعد از انتخاب گزینه ورود به سیستم یه صفحه میاد که میگه برای ورود به سایت باید از IE استفاده کنی
توی لینوکس چه جوری میشه وارد golestan.sbu.ac.ir شد البته وارد این صفحه میشه بعد از انتخاب گزینه ورود به سیستم یه صفحه میاد که میگه برای ورود به سایت باید از IE استفاده کنی
دوست عزيز در اين مورد در بسياري از انجمنها بحث شده و مشكل هم از اونجاست كه برنامه نويسهاي اين گروه ميترسن از مرورگري غير از internet explorer استفاده بشه!!!
شما فقط بايد با ie اين سايت رو باز كنيد.يا نسخه اي از Ie كه در لينوكس استفاده ميشه رو نصب كنيد اسمش هست ie4linux
با WINE و IE شدنیه، ولی از ویندوز استفاده کنی کارت زودتر راه میفته!
من از داخل ویندوز XP توسط FireFox وب سایت مورد نظر شما رو چک کردم و به همین مشکل شما برخورد کردم ارتباطی به سیتم عامل نداره . ظاهرا سازندگان وب سایت دانشگاه شما علاقه ای به مرورگرهای دیگه بجز IE نداشتن چون فقط با IE کار می کنه .
سلام
همانطور که دوستان هم گفتن این مورد ربطی به سیستم عامل نداره. و به مرورگر مربوط میشه.
متاسفانه هیچ چیز این مملکت استاندارد نیست مخصوصا سایت های دولتی.
دوست عزیز شما می تونید از روشهایی که دیگر دوستان گفتن استفاده کنید یا اینکه افزونه Default User Agent را روی فایرفاکس نصب کنید تا مرورگر IE و دیگر مرورگر ها را برای شما شبیه سازی کنه!
موفق باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)