بـــازی های PS1 , SEGA , ATARI , N64 , Famicom , Nintendo و... را به صورت آنلاین بـــازی کنید
فکر کنم خیلی هاتون دوست داشتین بـــازی های کنسول های قدیمی رو بتونین به صورت انلاین با همدیگه بـــازی کنین.
از جمله بـــازی های کنسول هایی که در بالا نام بردم.
من تو این اموزش بهتون یاد میدم که چطوری بتونین بـــازی CTR (Crash Team Race) PS1 رو به صورت انلاین با دوستانتون به صورت دو یا سه یا چهار نفره بـــازی کنین.
خوب در اولین قدم بایستی املاتوری که برای اجرای بـــازی های PS1 نیاز هست رو داشته باشین که من ماله خودم رو براتون برای دانـــلـــود قرار دادم ( پیشنهاد میکنم از همین استفاده کنین چون پلاگین های مورد نیاز و ... همراش هست)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
در قدم بعدی بایستی خوده بـــازی که دوست دارین اونو به صورت آنلاین بـــازی کنین رو داشته باشین من چون تو این اموزش از بـــازی کراش 4 استفاده کردم لینک همین بـــازی رو براتون قرار میدم تا طبق اموزش پیش بریم.
کد:
خوب حالا میرسیم به اموزش:
بعد از اینکه املاتور رو از حالات فشرده در اوردین باید فایل های زیر توش باشه.
فایل ePSXe.exe را اجرا کنید.
بعد در منوی کانفیگ رفته و گزینه NetPlay را بزنید. در پنجره باز شده روی کامبوباکس کلیک کنید تا لیست باز شود. در لیست شاید دو یا چند گزینه وجود داشته باشه.
در بین گزینه های موجود شما CyperPad 1.3 را انتخاب کنید. OK را بزنید و تمام
البته شما بایستی در منوی کافیگ بقیه موارد موجود را نیز ست کنید که بستگی به تنضیمات مورد دلخواه خودتان دارد.
از جمله Video - Sound - CDrom ولی گزینه Bios را باید از خوده فایل موجود در پوشه همین املاتور فراخوانی کنید. ( فایل مورد نظر در پوشه bios قرار دارد.)
بعد از اینکه تنضیمات مورد نظر به درستی انجام دادید وارد منوی فایل شده و از بین گزینه های موجود بسته به نوع بـــازی شما اگر بـــازی به صورت فایل iso - bin - img هست میتوانید گزینه دوم را بزنید و ادرس بـــازی را بدهید یا اگر بـــازی را در CD دارید باید ادرس CDrom خود را بدهید و...
خوب تا اینجا بـــازی را به درستی اجرا کرده اید.
بعد از اینکه بـــازی رو اجرا کردید پنجره زیر باز میشه:
در حال حاظر من خودم یه سرور ایجاد کردم که میتونین در عکس زیر ببینین ( اموزش راه اندازی سرور رو هم بهتون یاد میدم )
بعد از اینکه سرور مورد نظر خودتون رو انتخاب کردین روی دکمه connect کلیک کنین.
روی Create New Game کلیک کنید و بـــازی رو انتخاب کنین.
خوب حالا اگه یکی از دوستاتون بخاد بیاد بـــازی رو اجرا میکنه و بعد توقسمتی که سرور ها لیست شدن میاد و روی سرور شما کانکت رو میزنه و در همین تصویر بالا اسم دوستتون هم اضافه میشه البته شما باید قبلش Create New Game رو زده باشین.
زمانی که دوستتون وارد محیط بالا میشه اسم بـــازی در زیر لیست شده و باید روی اسم بـــازی کلیک کنه و دکمه Join رو بزنه.
زمانی که دکمه Join رو زد شما که Leader هستین باید Start Game رو بزنین و بعد از چند ثانیه بـــازی شروع به اجرا میکنه و میرین تو بـــازی و حالشو میبرین.
امید وارم اموزش خوبی بوده باشه براتون و بتونین ازش استفاده کنین اگه دچار مشکلی شدین همینجا پیام بدین یا برام میل بزنین یا پیغام خصوصی بدین تا کمکتون کنم.
لیست املاتور های مورد نیاز برای کنسول های مختلف: ( البته بدون پلاگین های مورد نیاز )
لطفا اگه این اموزش رو جایی گذاشتین کپی رایت یادتون نره چون خداوکیلی کلی زحمت کشیدم تا تونستم بفهمم چطور میشه این کنسول ها رو انلاین بـــازی کرد.
تنظیم شده توسط Castel_XD
---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:43 AM ----------
اموزش راه اندازی سرور رو به زودی توی این پست قرار میدم