دوستان اگر ممكن است سريال reg organizer ورژن 2 تا 4 محصول chemtable را برايم بزاريد هركس پيداش كرد دعاش ميكنم!!!!!!!!!!!!!!
دوستان اگر ممكن است سريال reg organizer ورژن 2 تا 4 محصول chemtable را برايم بزاريد هركس پيداش كرد دعاش ميكنم!!!!!!!!!!!!!!
Reg organizer 2.0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي ممنون ولي متاسفانه اي كرك كارايي نداره چون فقط registration information يك نام ثبت شده ولي عملا محدوديت ها برداشته نشده من حدود يك ساله كه دنبال كركش هستم و نبود كه نبود با هر برنامه اي هم كار كردم مثل اين نيست الان حتي ورژن 3.5 هم در اومده ولي كو كرك يا سريال !!!! ؟؟
با سلام لطفا سریال یا کرک مربوط به نسخه ی 3.2 بتا 3 را لطف کنین . سریالی که در خود سایت (پی سی ورلد ) گذاشته شده , برای همان روز اول جواب داد .
با تشکر![]()
سلام اينا رو امتحان كن
Reg Organizer 3.0
Name; Jane Sooby Key; B38RLJ-3GXUQ-2BU5A-JXQFS-CZMR3-AQ8RS
Reg Organizer 3.2.3
Name: Beta Test Code: TLMGEJM-6TAN9-WBKGK-G8DUW-Q7L2R-EYPBC
يا
Last edited by royaye_talkh55; 28-03-2006 at 12:16.
سلام رضا جان
Reg Organizer 3.1
Name: AndersDER
Key: AGC3B5-KM3WY-FU79V-S84BZ-Z83JY-QXG62
royaye_talkh55 و Mehdi_Best
جان مثل اینکه برای این نسخه ی جدید چیزی نمی شه پیدا کرد . (خودم خیلی سعی کردم ولی نتونستم پیدا کنم ) .
به هر حال چون حجم نرم افزار کمه , مشکلی نیست . ورژن های پایین ترش رو نصب می کنم که بشه با یه سریال یا کرکی رجیسترش کرد . و فکر نکنم در این نسخه ی جدید (3.2.3) هم تغییرات زیادی داده باشند .
به هر حال از لطف شما سپاسگذارم![]()
دوست عزيز اين نسخه نهايي 3.2 كه قابل رجيستر
اينم نسخه فول 3.1
با اپرا دانلود كنيد
پيشنهاد ميكنم چون حجمشون كمه اول نسخه 3.2 را از لينك اولي كه دادم دانلود كنيد و با سريالها تست كنيد و بعد اگر با سريالهايي كه دوستان دادند رجيستر نشد لينك دوم را دانلود و با سريالي كه در لينك دوم هست اول نسخه 3.2 را باهاش تست كنيد اگر باز جواب نداد ديگه تسليم بشيد و 3.1 را نصب كنيد.
لطفا کرک یا سریال امتحان شده ورژن 3.2 از نرم افزار Reg Organizer را قرار دهید
احمد جان اگه سريالهاي بالا كار نكرد لينك فول بالا توسط ماني جان رو دانلود كني مشكلت حل مي شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)