سلام.
یه سوال طرح کردم ببینم که کی میتونه جواب بده.
یک سه ضلعی رسم کنید که یک زاویه قائمه داشته باشه و یک زاویه بسته و یک زاویه باز!!!!.
موفق باشید. یا علی.
سلام.
یه سوال طرح کردم ببینم که کی میتونه جواب بده.
یک سه ضلعی رسم کنید که یک زاویه قائمه داشته باشه و یک زاویه بسته و یک زاویه باز!!!!.
موفق باشید. یا علی.
رسم کردم
چی شدش؟
چی میشه؟
اشتباست چون هر مثلث 180 درجه هست حالا یه زاوییش بیشتر از 90(باز) یه زاویه قایمه (90 درجه) که مجموع این دو بشتر از 180 میشه حالا زاویه سومی هم هست؟!!!!!!
این مساله جواب نداره!.
موفق باشی
شاید 3 ضلع داشته باشه اما 3 ضلعی بسته نباشه
یعنی ما 3 تا خط با این ویژگی میکشیم بعد اسمشو میزاریم 3 ضلعی![]()
بابا میگم من ساختم
خوب میشی![]()
سلام ببخشید من سرم شلوغه.
ممنون از نظراتتون.
من این سوالو طرح کردم.پس جواب قابل قبولی واسش دارم.کمی آیکیوتونو بکار بندازین سخته ولی ممکنه.
راهنما:
به سوال دقت کنین.
لطفاً با Paint یا Photoshop بسازین و اینجا قرار بدین.بابا میگم من ساختم
راهنماییه بزرگی کردی.آفرین.یعنی ما 3 تا خط با این ویژگی میکشیم بعد اسمشو میزاریم 3 ضلعی![]()
موفق باشید.
Last edited by عــــلی; 18-10-2009 at 17:56.
سلام
(از آخرین پست تاپیک یک ماهی گذشته، ولی چون لینک تاپیک در امضایتان بود، گفتم شاید فعال کردن مجددش ضرر نداشته باشد.)
وقتی گفته میشود سه ضلعی و یا چند ضلعی و... به صورت default یعنی اینکه باید بسته باشد.
اگر سه ضلعی بسته بخواهید رسم کنید که همانطور که TURBO_BOY2006 گفتند اثبات ریاضی میشود که امکان ندارد!
(اثبات ریاضی هم دیگر تردید بردار نیست و وقتی اثبات شود 1000 سال بعد هم اثبات پابرجا میماند!)
اگر هم منظور از سه ضلعی سه پاره خط متصل به هم غیر بسته بی در پیکر باشد(!) که خوب دیگر چیز مشکلی نمیشود!
مثلاً میتوان چیزی مثل این ترسیم کرد!
_|\
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)