سلام.دستوری در vb6 میخواستم که کامپیوتر رو ریستارت کنه و اگه ریستارت نشد بعد از 30 ثانیه دوباره امتحان کنه.با تشکر
سلام.دستوری در vb6 میخواستم که کامپیوتر رو ریستارت کنه و اگه ریستارت نشد بعد از 30 ثانیه دوباره امتحان کنه.با تشکر
سلام دوست عزیز ...
من برای دستور ریستارت کردن کامپیوتر از این کد استفاده می کنم :
در این کد من از f- استفاده می کنم و باعث میشه که کامپیوتر به هیچ چیز توجه نکنه و در ساعت مقرر حتما کامپیوتر رو خاموش کنه حتی اگر پنجره ها باز باشن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و عدد 1 یعنی بعد از یک ثانیه خاموش کنه که می تونی 0 بزاری که همون لحظه خاموش کنه .
به نظر من وقتی از f- استفاده کردی لازم نیست که بعد از 30 ثانیه دوباره امتحان کنه چون گفتم 100% کامپیوتر خاموش میشه ولی اگه خواستی اون 30 ثانیه رو بزاری می تونی از timer استفاده کنی .
امیدوارم کارت راه افتاده باشه ...
![]()
چگونه از timer استفاده کنم
سلام.
لطفا از عنوان مناسب برای تاپیک خود استفاده کنید.
--------------------------------------------------------------------
برای ریست کردن سیستم میتونید از ای پی آی Exitwindows استفاده کنید.
سلام دوست عزیز
می تونی از این کد استفاده کنی ...
این کد کاری می کنی که در همون لحظه کامپیوتر خاموش بشه اگه نشد هر 30 ثانیه دوباره امتحان می کنه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم این بار کارت راه بیفته ...
موفق باشی ...
![]()
راستی یادم رفت بگم ...
باید روی فرمت یک label و یک timer ایجاد کنی تا کد کار کنه ...
موفق باشی ...
سلام :
شما مي تونيد از اين كد باري رياستارت كردن كامپيوتر استفاده كنيد بعد از 30 ثانيه :
"ُShell "shutdown -r -t 30
'In general section
Const EWX_LOGOFF = 0
Const EWX_SHUTDOWN = 1
Const EWX_REBOOT = 2
Const EWX_FORCE = 4
Private Declare Function ExitWindowsEx Lib "user32" (ByVal uFlags As Long, ByVal dwReserved As Long) As Long
Private Sub Form_Load()
msg = MsgBox("This program is going to reboot your computer. Press OK to continue or Cancel to stop.", vbCritical + vbOKCancel + 256, App.Title)
If msg = vbCancel Then End
'reboot the computer
ret& = ExitWindowsEx(EWX_FORCE Or EWX_REBOOT, 0)
End Sub
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)