سلام دوستان من یه کارت گرافیک غول میخوام تا قیمت500هزار تومن پاورمم900w هست مشکل ندارم...
منتظرم ممنون![]()
سلام دوستان من یه کارت گرافیک غول میخوام تا قیمت500هزار تومن پاورمم900w هست مشکل ندارم...
منتظرم ممنون![]()
من به شما گرافیک SAPPHIRE 5870 VAPOR-X OC رو پیشنهاد میدم که العان حدود 485 تومن قیمت داره.
به نظر من ati بگیر.
سری 400 هنوز رو فرم نیومده.
بهترین انتخاب اینه که ساپفایر 5870 بگیری حدو 440 است.حتی میتونی مدل vospor-x هم بگیری که حدود 30 40 تومن گرونتره.
و به قول خودت واقعا غوله و پشیمون نمیشی.
گفتم Nvidia رو مادربردم میخونه تراشه اینودیا واز شرکت گیگا یا ایسوس راستی ddrجدید واسه گرافیکو رم چنده2یا3یا بالاترم اومده؟
سلام
یعنی تراشه مادربردتون n-force هست|؟ حتی اگه اینجوری باشه بازم محدودیتی در استفاده از محصولت ati ندارید.
بله nforce است ولی حالا من چون تا حالا از رادئون تجربه ندارم دیگه...
خب حالا یه کارت گرافیک بسیار قدرتمند یعنی تورنج500هزار تمن قدرتمند ترین وبهترین وعالیترین کارت گرافیک کدومه فقط لصف کنید عکسشو با مشخصات دقیقشو بدید که میخوام بخرما....
ممنون![]()
شما می تونی GTX295 را بگیری با قیمت حدودا 600 تومن ولی من اصلا توصیه نمی کنم چون همون 5870 که دوستان معرفی کردند هم جدیدتر هست و امکانات بیشتری داره و هم مصرف برق کمتری داره
خیلی جدید به طوری که بعضی شهرستان ها هنوز نیست GDDR 5
قیمتشم از 435 داریم تا 200000000 تومن (اگه 300 تا رو cross fire کنی !!!!)
خوب ببین یک راهنماییی کلی می کنم :
کارتهای 5870 حالا از هر برندی با حجم حافظه یک گیگ از نوع GDDR5 هستند و محصول اواخر سال 2009 میلادین یعنی چیزی حدود 6 ماه پیش
در حال حاضر تنها محصولی از انویدیا که میشه با اون مدل 5870 مقایسه اش کرد همین GTX295 هست که دو هسته ای هست و مصرف و گرمای فوق العاده ای هم داره ضمنا از DX11 پشتیبانی نمی کنه و همینطور هم تنها با حافظه 1.7 گیگ از نوع GDDR3 هست
مدلهای 5870 متنوع هستند که معتبر ترین مدلش سافایر هست قیمتشون هم بسته به نوع برند بین 450-500 تومن هست
قیمت انواع 295 ها هم چیزی بین 590 تا 690 بسته به نوع برند متفاوت هست
سلام
اگه حتما جیفورس میخوای مدل زیرو بگیر.
530000 =inno3d gtx 295
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)