با سلام خدمت دوستان عزيز.اميدوارم اين سوالم رو جاي درستي مطرح كرده باشم و اونم اينه كه آيا ميشه روي DVD فيلم قفل گذاشت؟كه رايت نشه؟بخاطر داشته باشيد فقط DVD فيلم.![]()
با سلام خدمت دوستان عزيز.اميدوارم اين سوالم رو جاي درستي مطرح كرده باشم و اونم اينه كه آيا ميشه روي DVD فيلم قفل گذاشت؟كه رايت نشه؟بخاطر داشته باشيد فقط DVD فيلم.![]()
دوسن عزیز قکر می کنم تا حالا چیزی به نام قفل یا کپی نشدن نداریم مخصوصا فیلم
شما فقط می تونین با ابزار ها سی دی یا دی وی دی خودتون دارای بدسکتور و با استفاده از متد های میکس مد نحوه کپی برداری را برای افراد مبتی محدود کنین
موفق باشید
قفل فیلم هست!خصوصا روی دی وی دی
به نام ققل فیلم AKLOCK
البته چون ابداع کننده این قفل در نمایشگاه رسانه های دیجیتال تهران با شرکت توسکا شرکت کرد به نام قفل فیلم توسکا هم مشهور شده چون تونست رتبه اول نمایشگاه را بگیره
این سایت رو ببینید:
البته بگم خیلی راحت هم کپی میشه!با برنه هایی چون ISO BOOSTER ویا CLONE و یا Alcole کپی نمیشه و به خاطر همین رتبه گرفت اما راحت با برنامه DVDFab 6 کپی میشه.شما اصلا باورت نمیشه این قفل فیلم که از نوع بدسکتوری هست به این راحتی با برنامه DVDFab 6 کپی بشه!اصلا به فکر مبدعش نمیرسید که چنین برنامه ای بتونید چنین قفل فیلم پر ادعایی را کپی بکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با یک برنامه دیگه هم کپی میشه که فعلا نمیگم تا بعد ببینم این آقای قفل ساز به خودش میاد
با تشکر از لطف شما
آیا میشه دانلود کرد ؟
با تشکر فراوان
سلام
چگونه می شود روی یک DVD فیلم قفل گذاشت تا نشود از روی آن به راحتی رایت کرد و یا حداقل با روشهای مرسوم کپی کرد.
توی جستجوهایی که خودم انجام دادم به این مطلب بر خوردم ولی متوجه نمیشم باید چیکار کنم.
There's one way. Create a Cue/Bin image of your VCD, then use freelock to change the cue.
The Result will be a CD with 95 min and with several mode1/mode2/audio tracks at the end of the cd.
Write the cd untill it gives you an error... And thats all
the error it's because he can't writte 95 min, but the toc stays with 95 min and the cd stays protected.
I've tested in my pioneer DVD Player and in other DVD Players and also in my Computer and it's 100% ok
Just try
با تشکر
چیز ساده ای رو بیان می کنه .
از مجموعه خودتون Cue/Bin بسازید .
2- با برنامه freelock کارهای قفل گذاریش رو انجام بدید ( 95 دقیقه شود .... مود 1 و مود 2 )
و رایتش ..
ولی فکر نمی کنم جواب گو خوبی باشه ...
سلام
مشکل برنامه Freelock هست، اگه لینک دانلود دارید لطفا بگذارید.
آیا این برنامه رو میشه دانلود کرد ؟
با تشکر فراوان
با سلام من یکی از کارهای ساده ای که انجام دادم استفاده ازcd secure بود .
اما باید بگم که خیلی راحت با clon میشه image بگیری. اما برای افراد معمولی خوبه.
برای فیلم دنبال قفل نباشید چون اگر بر فرض dvd بسازید که قابل کپی نباشه خیلی راحت میشه فیلم رو کپچر کرد و روی یک dvd دیگه رایت کرد پس هیچ راه حلی وجود نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)