با سلام
چه طور میشه به طور رایگان از اینترنت ایرانسل استفاده کرد
آیا اصلا" امکان پذیر هست؟
تا جایی که میدونم چند ماه قبل بعضی از خطهای ایرانسل بودند که به طور نامحدود اینترنتشون مجانی بود و هست ،
دلیلش چیه؟
آیا از این خطها باز هم وجود داره؟
با تشکر
با سلام
چه طور میشه به طور رایگان از اینترنت ایرانسل استفاده کرد
آیا اصلا" امکان پذیر هست؟
تا جایی که میدونم چند ماه قبل بعضی از خطهای ایرانسل بودند که به طور نامحدود اینترنتشون مجانی بود و هست ،
دلیلش چیه؟
آیا از این خطها باز هم وجود داره؟
با تشکر
بله اگه با کامپیوتر وصل بشی مجانیه، بعضی وقتام کم میکنه ( بزار اعتبارت صفر بشه، بعد با خیال راحت استفاده کن) آموزش اتصال اینترنت جی پی آر اس به پی سی هم، تو قسمت اپراتورهای موبایل وجود داره...
دوست عزيز مجاني كردن اينترنت ايرانسل كار راحتي نيست ولي امكان پذيره .
دوست عزيز به نظر من شركت ايرانسل براي جذب مشتري بعضي از سيمكارتايي كه اعتباريند و كد 4 دارند اينترنتشوتا جایی که میدونم چند ماه قبل بعضی از خطهای ایرانسل بودند که به طور نامحدود اینترنتشون مجانی بود و هست ،
دلیلش چیه؟
مجاني ميكنه تا اونيكه اين سيمكارتو خريده بره به دوستاش بگه و اوناهم فكر ميكنند شايد اگه منم بخرم مجانيه و به
همين صورت شركت ايرانسل مشتري بيشتري جذب ميكنه.
بله به دلايل فوق هنوز هم وجود داره؟آیا از این خطها باز هم وجود داره؟
با تشکر
با کامپیوتر وصل شدم اما از شارژم کم میکنهبله اگه با کامپیوتر وصل بشی مجانیه
چطور بفهمیم که کدوم سیمکارت اینترنتش مجانیه؟بله به دلايل فوق هنوز هم وجود داره؟
گفتم که وقتی شارژت صفر باشه، دیگه مفته!
یعنی شماره های خط هیچ فرقی نمیکنه
و فقط صفر باشه نمیندازه ؟
سرعتش چقدره ؟
تا جايي كه يادمه تا عيد ميشد ولي الان نميشه به اين صورت كه اول شارژتو 0 مي كردي بعد با اپرا ميني وصل مي شدي(اون زمان اپرا ميني رايگان مي رفت تو اينترنت ولي براي دانلود شارژ كم مي كرد) حالا براي اينكه كلا رايگان شه يه proxy با اپرا ميني باز مي كردم بعد سايتي كه مي خواستم استفاده كنم تو اوون مي زدم.ولي گير داشت و متا سفانه ايرانسل جلوشو گرفت همونطور كه جلوي اس ام اس رايگانو گرفت!!!
حالا شما يكم فكر كني شايد يه راه ابتكاري مثل راه من بتوني پيدا كني! فكر كنم با ايرانسل از اين كارا زياد بشه كرد.
مناسبت بعدي براي تمديد ايرانسل (يكي بخر 20 تا ببر) كي هست؟؟؟؟!!!!!!
ربطی به صفر بودن شارژ نداره .
az opera mini estefade kon ke tamasha kardan majaniye vali download pol mindaze!
فکر نکنم به شماره ربطی داشته باشه، مال من 9369xxxxxxیعنی شماره های خط هیچ فرقی نمیکنه
و فقط صفر باشه نمیندازه ؟
سرعتش چقدره ؟
سرعتش زیاد تعریف نداره ( البته بستگی زیاد به گوشی داره)
امین جان، منم اولش گفتم اگه شارژت صفر نباشه، معلوم نیست بعضی وقتا کم میکنه، بعضی وقتا نه...ربطی به صفر بودن شارژ نداره .
ولی اگه شارژت صفر باشه، دیگه خیالت راحته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)