تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل blue screen

داره خودمونی میشه farman-h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض مشکل blue screen

با سلام خواهش میکنم اگه کسی میدونه کمک کنه میخواستم بدونم روشی هست برای حل از بین بردن blue screen
    من تازه ویندوز 7 نصب کردم بعضی از درایور ها رو که نصب میکنم مثل درایور مودم که درایورش مربوط به ویندوز xp هست یا مثلا بعضی از بازیها یا برنامه ها که وقتی اجراش میکنم اون صفحه آبی میاد یا بعد از رست کردن یا خاموش کردن ویندوز اون صفحه آبی میاید و سیستم رو رست سخت افزاری میکنه و بعد دوباره وقتی ویندوز لود شد اسکن دیسک میکنه هارد رو کسی میتونه این مشکل رو حل کنه

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام

توجه:
    1. درایورهای مربوط به XP مربوط به خودشه ... شما باید درایورهای مربوط به ویندوز7 رو بگیرید(از سایت سازنده قطعه دانلود کنید) ونصب کنید...
    2. اکثر قطعات سخت افزاری رو خود ویندوز میشناسه ونیازی به نصب درایور نداره..ولی بعضی هاش (مثل: کارت گرافیک - کارت صدا( آنبرد و غیر آنبرد) - مودم - کارت شبکه) برای اجرای صحیح نیاز به درایور داره...

صفحه آبـیـه:

چندتا از دوستان توی همین انجمن این مشکل رو مطرح کردن...در آخر، مشکلشون هم یکسری نرم افزار های قدیمی و ناسازگار با ویندوز7 بود که با حذف اونا این مشکل حل شد...

نرم افزارها رو باید نسخه های جدیدشون رو بگیری(اونایی که با ویندوز7 ویا حداقل ویستا سازگاری دارن) و درایورها هم باید آپدیتشون رو از سایت سازنده بگیری...

موفــــقبـــــاشـــیـــــد

3. این کاربر از cdp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام. من تا چند وقت پیشض با همین مشکل به شدت در گیر بودم چه در ایکس پی و چه در سون ولی آخر فهمیدم که مشکل از فایروالمه (Zone Alarm) که با عث یک سری ارورهای عجیب و غریب می شد. فایر والم رو که عوض کردم (Comodo)تمام این مشکلات حل شد و الان نزدیک به دو ماهه که صفحه آبی رو زیارت نکردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •