تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: راهنمایی برای نصب Internet Security

داره خودمونی میشه RezaTaghizadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شهر شالیزارهای سبز (لشت نشاء)

14 راهنمایی برای نصب Internet Security

با سلام.
    من نیاز به یک نرم افزار Internet Security خوب دارم که امکاناتش شامل موارد زیر باشه. نکته اینکه Kaspersky رو همین الان دارم و مشکلی هم با اون ندارم. فقط می خوام یه معادل براش پیدا کنم.
    1- امکان انجام تنظیمات پیشرفته برای مشخص کردن روال از بین بردن تروجان ها،ویروس هاو... شامل درآوردن ویروس از داخل فایل آلوده و...
    2- امکان استفاده از نرم افزار به صورت کامل(دارای سریال،کرک و یا Patch باشد.)
    3- امکان آپدیت نرم افزار در مدت کوتاه و همچنین قابلیت مشخص نمودن مسیر جهت کپی آپدیت و استفاده از آن در سیستم های دیگر.
    4- امکان بیرون انداختن نرم افزار با گزینه Exit در مواردی که کاربر نیاز به نرم افزار نداشته باشد.
    و اگه لطف کنید خیلی متشکر می شم.
    راستی خودم نرم افزار Bitdefender Total Security رو مد نظر دارم ولی حالا اگه لطف کنید و منو راهنمایی کنید خیلی ممنون می شم.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

تمام اين گزينه ها كه فرموديد به بهترين شكلش در اينترنت سكيوريتي كاسپر موجود ميباشه.در ضمن تنها محصولي كه امكان تعيين محل براي گرفتن كپي از آپديتها را داره كاسپر ميباشه.

3. 2 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه RezaTaghizadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شهر شالیزارهای سبز (لشت نشاء)

پيش فرض

تمام اين گزينه ها كه فرموديد به بهترين شكلش در اينترنت سكيوريتي كاسپر موجود ميباشه.در ضمن تنها محصولي كه امكان تعيين محل براي گرفتن كپي از آپديتها را داره كاسپر ميباشه.
    با سلام.
    یعنی با توجه به مطلبی که شما گفتید بهترین Internet Security موجود Kaspersky هست و بس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    هیچ مشابه یا معادلی هم نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام.
    یعنی با توجه به مطلبی که شما گفتید بهترین Internet Security موجود Kaspersky هست و بس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    هیچ مشابه یا معادلی هم نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در بين محصولات مشابه تنها محصولي كه خواسته هاي شما را برآورده ميكنه همين محصولي ميباشه كه خدمت شما معرفي كردم.در كنار قدرت خوب آنتي ويروس كاسپر كه نتايج آن در تاپيك اختصاصي مقايسه آنتي ويروسها موجوده فايروال اين محصول نيز بر اساس تستهاي انجام شده در رده بهترينها ميباشه.

6. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام.
    من نیاز به یک نرم افزار Internet Security خوب دارم که امکاناتش شامل موارد زیر باشه. نکته اینکه Kaspersky رو همین الان دارم و مشکلی هم با اون ندارم. فقط می خوام یه معادل براش پیدا کنم.
    1- امکان انجام تنظیمات پیشرفته برای مشخص کردن روال از بین بردن تروجان ها،ویروس هاو... شامل درآوردن ویروس از داخل فایل آلوده و...
    2- امکان استفاده از نرم افزار به صورت کامل(دارای سریال،کرک و یا Patch باشد.)
    3- امکان آپدیت نرم افزار در مدت کوتاه و همچنین قابلیت مشخص نمودن مسیر جهت کپی آپدیت و استفاده از آن در سیستم های دیگر.
    4- امکان بیرون انداختن نرم افزار با گزینه Exit در مواردی که کاربر نیاز به نرم افزار نداشته باشد.
    و اگه لطف کنید خیلی متشکر می شم.
    راستی خودم نرم افزار Bitdefender Total Security رو مد نظر دارم ولی حالا اگه لطف کنید و منو راهنمایی کنید خیلی ممنون می شم.

با تایید حرفهای دوست عزیز Hamilton این نکته رو هم من بگم که به نظر من هیچ وقت طرف اینترنت سکوریتی بیت دفندر نرو. اگر خواستی میتونی امتحان کنی اما شاید به 1 ساعت نکشه که آنیستال شدنش رو خودت انجام میدی و نه با گفته کس دیگه ای.

دلیلش
    1. اینترفیس مزخرف. شاید برای بعضی ها ساده و جذاب اما برای کاربران حرفه ای خیر.
    2. پروسه های در حال اجرای بیش از حد در مقابل تنها 2 پروسه کسپرسکی.
    3. استفاده کردن زیاد از منابع سیستم.
    4. سرعت اسکن بسیار کند.
    5. نداشتن HIPS یا Behavior Blocker.

8. این کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •