در جدیدترین آزمایشهای صورت گرفته توسط Anti-Malware.ru ، نرم افزار DefenseWalبه تنهای توانسته مقام اول را کسب کند.این آزمایش در مورد خطرات کشف نشده تا کنون می باشد (Zero-day)که نرم افزارهای امنیتی باید با استفاده از تکنولوژی های خودشون و بدون استفاده از دیتابیس های مربوطه ، آنها را کشف کنند.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برنامه نیازی به روزرسانی ندارد. و گویا از تکنولوژی های
sandboxing ،virtualization ، (Host Intrusion Prevention System)
HIPS استفاده می کند.
این برنامه ، برنامه های را که درسیستم هستند را به دو دسته 'Trusted' and 'Untrusted تقسیم بندی می کند. و با توجه به هردسته سطح دسترسی می دهد.
به طور پیش فرض مرورگرها و مسنجرها داخل بخش غیر مطمئن ها قرار می گیرد.
دارای ضریب خطای false positives بسیار کمی می باشد.
---
نکات در هنگام استفاده از این نرم افزار:
1. در برنامه های P2P بهتر است فولدر برنامه های که دارید دانلود می کنید به لیست برنامه های مستثني "Defense Excludes" اضافه کنید.
2. برنامه های که می خواهید آپدیت کنید باید به لیست برنامه های مطمئن trusted اضافه کنید.
---
(البته تا اونجای که من متوجه شدم این آزمایشها با استفاده از مرورگرها انجام شده و به طور پیشفرض موقع نصب نرم افزار DefenseWall ، مرورگرها در قسمت نا مطمئن قرار می گیرند و تا حدودی از دسترسی به مکانهای حیاتی سیستم محروم می شوند.!!!!)
از عزیزان در خواست دارم این نرم افزار را با انواع آنتی ویروسها و فایروالها تست کنند و نتایج به دست آمده را همین جا بیان کنند.
در ضمن اگر کسی لینک کرک این نرم افزار را دارد اون را در همین قسمت قرار دهد.
---
DefenseWall_HIPS_2.56_including_patch
کد:
Virustotal-Box_DwTR_v2.0NE
کد: